LATTIALAATAT hinnat alk. 5,90 €/m²

Kivipuristelaatat eroavat jo valmistusmateriaaliensakin puolesta keraamisista lattialaatoista siten, että saven sijaan on raaka-aineissa pölyksi jauhettua kiveä ja mineraaleja, joiden ansiosta lattialaatasta saadaan kovaa kulutusta kestävä. Lisäksi tietynlainen polttotekniikka saa kivipuristelaatasta vettä imemättömän, jolloin se soveltuu niin pakkasen puolelle meneviin ulkotiloihin kuin märkätiloihinkin.

Usein luullaan, että kyseiset lattialaatat soveltuvat vain ulkotiloihin, joskus ehkä rouheankin ulkonäkönsä vuoksi. Tosiasiassa lattialaattoja voidaan käyttää missä tahansa, niin sisä- kuin ulkotiloissakin sekä seinissä että lattioissa. Varsinkin seinälaatoituksissa voidaan saada mielenkiintoisia yhdistelmiä, kun samassa tilassa on esim. sileää, kiiltävää ja vaaleaa seinälaattaa yhdistettynä tummaan, karhean kivimäiseen lattialaattaan. Toinen virheellinen käsitys on, että lattialaattoja voisi käyttää ainoastaan lattialla. Ne kuitenkin soveltuvat erinomaisesti myös seinäpinnoille ja tekevät sisustuksesta yhtenäisen, kun lattialaattaa voi niin sanotusti jatkaa nousemaan seinälle niin, että se toimii samalla tehosteseinänä. Vain mielikuvitus on rajana!

Tilaa ilmainen näyte >  Ensimmäiset 2 mallipalaa toimitamme veloituksetta ja siitä seuraavat kustantavat 3,50 €/kpl.

Kuvia klikkaamalla näet tuotekuvat suurempina!

Kuvassa lautalattiaa jäljittelevä lattialaatta sarjasta Time Design. Sävynä Stonewash.

Kuvassa lattialaatta sarjasta Materia. Sävynä Grigio ja kokoina 30x30, 15x30 sekä 15x15 cm.

Kuvassa marmorikuvioinen lattialaatta sarjasta Imperial. Sävynä Nero Imperiale.

Marble White laattasarja hinnat alk. 59,90 €/m² (25x25 cm neliskulmainen laatta) UUTUUS!

Marble White -sarjassa yhdistyy ylellinen marmorikuosi sekä trendikkäät muodot laatoissa. Tyylikäs marmorikuosi on esiintynyt jo tuhansien vuosien ajan arkkitehtuurissa sekä sisustuksessa ympäri maailman ja toimii edelleen tänäkin päivänä. Tämä sarja soveltuu sekä lattiaan että seinään.

Sarjan laatoissa on normaali reuna, jolloin ne voidaan asentaa kohtuullisella saumalla. Laattojen materiaalina on laadukas, erittäin kestävä kivipuriste. Laatat ovat mattalasitettuja, joten niitä ei tarviste käsitellä mitenkään asentaessa tai sen jälkeenkään. Laatat ovat pakkasenkestäviä sekä lasituksen ansiosta puhtaanapito on helppoa ja vaivatonta, eikä pinttyneempikään lika pääse imeytymään laattaan. Pinnan liukkausarvo on R9 ja sen kulutuksenkesto PEI 5.

Laatat myydään neliöhinnalla ja täysin paketein.

MARBLE WHITE SQUARE 25X25 CM

MARBLE WHITE BRICK 6X24,5 CM

MARBLE WHITE HEX 25X25 CM

Laatat - Tässä kylpyhuoneessa on yhdistetty neliskulmainen sekä kuusikulmainen laatta kauniiksi kokonaisuudeksi. Marble White -sarja käy sekä lattiaan että seinään.

Laatat - Sarjassa on saatavilla koko 24,5 cm ja se voidaan asentaa kuvan mukaisesti tiililadonnalla tai vaihtoehtoisesti kalanruodon malliin. Tästä voisi tehdä esimerkiksi näyttävän keittiön välitilan.

Laatat - Sarjasta on saatavilla myös paljon kiinnostusta herättänyt kuusikulmainen vaihtoehto. Kuvan mukaisesti marmorikuosi toimii erityisen hyvin myös tässä kyseisessä muodossa.

Castello laattasarja hinnat alk. 69,90 €/m² (6x24,5 cm peruslaatta) UUTUUS!

Kauniissa uutuussarjassamme Castellossa on neljä erilaista sävyä, joista löytyy jokaiselle mieleinen. Laatat voi asentaa vaikkapa kalanruodon muotoon lattialle tai seinään, sillä sarja soveltuu käytettäväksi molemmissa.  Laatoissa on normaali reuna, jolloin ne voidaan asentaa kohtuullisella saumalla. Laattojen materiaalina on laadukas, erittäin kestävä kivipuriste. Laatat ovat mattalasitettuja, joten niitä ei tarviste käsitellä mitenkään asentaessa tai sen jälkeenkään. Castello -sarjan laatat ovat pakkasenkestäviä sekä lasituksen ansiosta puhtaanapito on helppoa ja vaivatonta, eikä pinttyneempikään lika pääse imeytymään laattaan.

Laattojen pakkauskoko on 0,5 m2 = 34 kpl. Laatat myydään neliöhinnalla ja täysin paketein.

PERLA

BLACK

TAUPE

BROWN

Laatat - Sarjan sävy Brown on lämpimän ruskea ja näin ollen tuo kodikkuutta kaikenlaisiin sisustuksiin. Trendikäs kalanruotoladonta sopii erinomaisesti tähän laattasarjaan.

Laatat - Castello sarjan vaalein ja tummin sävy toimivat hyvin myös yhdessä muodostaen kauniin kontrastin välilleen. Näillä laatoilla teet esimerkiksi kauniin keittiön välitilan.

Laatat - Oletko mieltynyt puuhun sisustuselementtinä ja haluaisit käyttää sitä myös kosteissa tiloissa? Näillä puukuosisilla laatoilla se onnistuu ja viet luonnon myös kylpyhuoneeseesi.

Soft Elite lattialaattasarja hinnat alk. 23,90 €/m² (30x60 cm peruslaatta) KAMPANJA!

Laatoissa on normaali reuna, jolloin ne voidaan asentaa kohtuullisella saumalla. Laattojen materiaalina on laadukas, pakkasenkestävä italialainen kivipuriste ja niiden pinta on mattalasitteinen. Pinnan liukkausarvo on R9 ja sen kulutuksenkesto PEI 5. Laatat ovat pakkasen kestäviä.

Sarjan laatoissa on kaunis, skandinaavinen kuviointi ja värimaailma.

Valikoimassa on myös mosaiikkeja, joilla voit luoda elävyyttä lattiapintaan tai käyttää niitä vaikka tehosteina kylpyhuoneiden seinissä.

Peruslaatat myydään neliö- ja mosaiikit arkkihinnalla. Kaikki laatat myydään täysin paketein.

NERO

ANTRACITE

GRIGIO CHIARO

NOCE

BEIGE

CAFFE

Laatat - Laattasarjan nimikin jo viittaa utuiseen sekä pehmeään ulkonäköön ja sitä Soft todellakin on. Tässä sarjan kaunis harmaan sävy Antracite koossa 45x45 cm.

Laatat - Laattasarjan tummin sävy Nero yhteensopivan kuviolaatatan kanssa. Kuvassa käytetty koko on 60x60 cm.

Laatat - Lattialaatat sopivat myös käytettäviksi seinillä. Ihanaa spa-tunnelmaa Grigio sävyn avulla. Kuvassa peruslaatta koossa 45x45 cm ja mosaiikki koossa 5x5 cm.

Solid Crystal White 29,90 eur/m² (60x60 cm) KAMPANJA!

Solid Crystal White 60x60 cm laatat ovat lasitettua kivipuristetta ja niiden pinta on timanttihiottu täyskiiltäväksi. Laattojen kuviointi ei vaihtele vaan ne ovat yksivärisiä. Tämä laatta sopii täydellisesti moderniin sisustukseen ja kestää kiillostaan huolimatta kovaakin kulutusta.

Laatoissa on leikattu eli mitallistettu reuna, jolloin ne voidaan asentaa varsin pienellä saumalla.

Laatat myydään neliöhinnalla ja täysin paketein.

KUVISSA SOLID CRYSTAL WHITE 60X60 CM KAMPANJA 29,90 eur/m² (norm. 84,95 eur/m²)

Lattialaatat - Solid Crystal White 60x60 cm

Lattialaatat - Solid Crystal White 60x60 cm

Lattialaatat - Solid Crystal White 60x60 cm

Lattialaatat - Solid Crystal White 60x60 cm

Materia lattialaattasarja hinnat alk. 47,90 €/m² (30x30 peruslaatta)

Laatoissa on normaali reuna, jolloin ne voidaan asentaa kohtuullisella saumalla. Laattojen materiaalina on laadukas, pakkasenkestävä italialainen kivipuriste ja niiden pinta on mattalasitteinen. Pinnan liukkaus on R9 ja kulutuksenkesto PEI 5.

Materia-laattasarjassa on ajan patinaa. Sarjan sävyt ovat maanläheisiä ja kuviointi elää laatasta toiseen. Piristeenä joukosta löytyy kauniita kuviolaattoja sekä upea sininen perusväri. Pienten kokojen rinnalla on myös modernit 30x60 cm ja 60x60 cm koot sekä erittäin aidolta tiileltä näyttävä vaihtoehto koossa 6x25 cm. Mallisto soveltuu myös talvella kylmillään oleviin tiloihin ja on helppo pitää puhtaana lasitteensa ansiosta. Sävyt ovat yhdisteltävissä Verve-laattasarjan kanssa.

Peruslaatat myydään neliö-, kuvat  kappale- sekä mosaiikit arkkihinnalla. Kaikki laatat myydään täysin paketein

ROSSO

ROSATO

CHIARO

MUD

GHIACCIO

GRIGIO

BLUE

Lattialaatat - Chiaro sävy tuo kotiisi aavikon kuuman hiekan lämpöä ja eloa. Kuvassa koot 30x30, 15x15 ja 6x25 cm sekä sarjaan kuuluva kuvalaatta.

Lattialaatat - Tilasta saa kiinnostavan yhdistelemällä eri kokoisia laattoja, vaikka ne olisivat saman sävyisiä. Tässä sävy Ghiaccio koossa 30x30, 15x30 ja 6x25 cm.

Lattialaatat - Syvän sininen sävy Blue tuo suolaisia tuulahduksia Välimereltä. Kuvassa koot 30x30 sekä 15x15 cm.

Crossover laattasarja hinnat alk. 29,90 €/m² (30x60 cm peruslaatta) KAMPANJA!

Laattoja on saatavana sekä normaalireunaisina että leikatulla, mitallistetulla reunalla. Laattojen materiaalina on laadukas, pakkasenkestävä italialainen kivipuriste ja niiden pinta on mattalasitteinen. Pinnan liukkaus on R9 ja kulutuksenkesto PEI 5. Laatat ovat pakkasen kestäviä.

Sarjan laatoissa on kaunis, hillitty, kalkkikiveä mukaileva kuviointi ja digitaalitekniikan ansiosta jokainen laatta on lähes uniikki. Sarjan laatoissa on käytetty injektointitekniikkaa, jolla aikaan saada elävä ja luonnonmukainen sävy lasitepintaan.

Valikoimassa on myös mosaiikkeja, joilla voit luoda elävyyttä lattiapintaan tai käyttää niitä vaikka tehosteina kylpyhuoneiden seinissä. Sarjan väreistä Nero, Argento, Sabbia ja Brown on saatavana myös leikattuna 10x10 cm laattana.

Peruslaatat myydään neliö- ja mosaiikit arkkihinnalla. Kaikki laatat myydään täysin paketein.

NERO

ARGENTO

AVORIO

SABBIA

BROWN

Laatat - Sarjan tummin sävy Nero. Yleisilme pysyy silti pehmeänä, vaikka kontrastit värimaailmojen välillä olisivat suuria. Lattiassa käytetty koko on 60x60 cm.

 

Laatat - Kuten kuvassakin, lattialaatat soveltuvat myös hyvin seinille. Tässä sävynä lämpimän vaalea Sabbia ja laatan koko on 30x60 cm.

Laatat - Ihana Argento sävy sopii sekä kylmän, että lämpimän sisustuksen kanssa yhteen. CrossOver-sarjan kuviointi on elävä, mutta silti rauhallinen. Kuvassa koko 30x60 cm.

Avant lattialaattasarja hinnat alk. 34,90 €/m² (30x60 cm peruslaatta) KAMPANJA!

Laatat ovat normaalireunaisia ja voidaan asentaa kohtuullisella saumavälillä. Laattojen materiaalina on erittäin kestävä, italialainen kivipuriste ja niiden pinta on elävä, luonnonkiven kaltainen. Sarjan laatoissa on autenttinen, sään kuluttama, luonnonkalliomainen kuviointi. Sävymaailma yhdistää kauniisti erilaiset harmaat sekä lämpimän vaaleat värit. Uusimman lasitustekniikan ansiosta laattojen kuvioinnit ovat keskenään eläväisiä.

Peruslaatat myydään neliö- sekä mosaiikit arkkihinnalla. Kaikki laatat myydään täysin paketein.

BASALT

SILVER

BONE

DESERT

Laatat - Jos etsit rouheutta ja luonnonläheisyyttä sisustukseen, Avant-sarja on oikea valinta. Tässä käytetty kokoa 30x60 cm ja sävynä Silver.

Laatat - Vaalein sävy Bone tuo mieleen valkean rantahiekan etelän lämmössä. Kuvassa koko 30x60 cm sekä sarjaan kuuluva mattoncino mosaiikki sävyssä Bone.

Laatat - Tummassa Basalt sävyssä laattasarjan "kalliohalkeamat" sekä sävyvaihtelut pääsevät kunnolla oikeuksiinsa. Tässäkin koko 30x60 cm.

EcoDream lattialaattasarja hinnat alk. 39,90 €/m² (15x90 cm peruslaatta)

Laatat ovat normaalireunaisia ja voidaan asentaa kohtuullisella saumavälillä. Uutena tähän sarjaan on tullut suuret 198x1198 mm ja 298x1198 mm koot, joissa on leikattu/mitallistettu reuna. Tämä mahdollistaa laattojen asennuksen pienellä saumalla. Laattojen materiaalina on erittäin kestävä, italialainen kivipuriste ja niiden pinta on elävä, aidon puun kaltainen. Sarjan laatoissa on autenttinen, elävä puukuviointi ja uusimman lasitustekniikan ansiosta laattojen kuvioinnit ovat keskenään eläväisiä.

Peruslaatat myydään neliö- sekä mosaiikit arkkihinnalla. Kaikki laatat myydään täysin paketein.

ROVERE GREY

MIELE

CASTAGNO

LAVA

SANDALO

FRASSINO

QUERCIA

Laatat - Nyt voit laittaa lankkulattian minne vain, ulkotiloista kylpyhuoneeseen saakka. Kuvassa sävy Rovere Grey, kokoina 22,5x90 sekä 15x90 cm.

Laatat - Lämminhenkinen, hyvin aidosti tammilankkua jäljittelevä Quercia sävy. Kokoina 22,5x90 ja 15x90 cm. Seinällä sarjan muretto mosaiikkia samassa sävyssä.

Laatat - Kaunis harmaan sävyinen Sandalo korostaa laatan kelomaista ulkonäköä.  Kuvassa sekoitettu yhteen kokoja 22,5x90 sekä 15x90 cm.

Imperial lattialaattasarja hinnat alk. 73,90 €/m² (30x60 peruslaatta)

Imperial-laattasarja tuo elämään keisarillisen palatsin loistoa. Upeita marmorikuoseja useina eri kokoina, joiden lomaan voi luoda yksityiskohtia tyylikkäillä mosaiikeilla. Koko sarja on leikattu reunainen, jolloin asennus pienellä saumalla on mahdollista. Laatat ovat laadukasta italialaista kivipuristetta ja niissä on lasitettu pinta. Mallisto soveltuu siis myös talvella kylmillään oleviin tiloihin ja on helppo pitää puhtaana. Kaikki sarjan laatat ja mosaiikit ovat saatavilla sekä kiiltävällä että mattaisella lasitteella.

Peruslaatat myydään neliö- sekä mosaiikit arkkihinnalla. Kaikki laatat myydään täysin paketein.

GRIGIO IMPERIALE

LONDON GREY

CALCATTA BIANCO

STATUARIO

NERO IMPERIALE

CREMA

CALCATTA BEIGE

CAPPUCCINO

Lattialaatat - Laattakoot kasvavat jatkuvasti ja saavat tilan näyttämään suuremmalta. Sävyt Grigio Imperiale sekä Calcatta Bianco kiiltävällä pinnalla koossa 60x120 cm.

Lattialaatat - Aina yhtä tyylikäs ja arvostettu marmorikuosi mattaisena sävyssä Statuario, joka ei koskaan ole pois muodista. Kuvan laatat koossa 60x120 cm.

Lattialaatat - Kaunis marokkolaishenkinen mosaiikki kiiltävänä kuvan keskellä sävyssä Crema ja sivuilla sekä lattiassa Cappuccino peruslaatat koossa 30x60 cm.