SEINÄLAATAT alk. 9,95 €/m²

Seinälaattamallistoomme olemme valinneet hyvin laajasti eri tyylisuuntia edustavia vaihtoehtoja. Valkoiset peruslaatat eri kokoisina ja erilaisilla pinnoilla ovat olleet suosituimpia jo usean vuoden ajan eikä loppua ole näköpiirissä. Usein niihin yhdistetään eri tyyppisiä tehostelaattoja, jotka voivat olla eri värisiä, kokoisia tai pintaisia seinälaattoja. Tehostelaattoja käytetään esim. väriraitana seinällä tai kapeilla boordeilla/mosaiikeilla voidaan myös rajata alueita tai hävittää esim. eri kokoisten laattojen saumajakoa. Niillä voidaan myös korostaa tiettyä aluetta tai luoda tausta esim. kalusteille. Tehosteena kuviolaatat ja kaakelit luovat kiinnostavia yksityiskohtia seinille; ne voivat esittää esim. taulua tai isompana pintana ne antavat tapettimaisen pintakuvioinnin seinään. Kaikki lattialaatat soveltuvat käytettäviksi myös seinillä, mutta yleensä seinälaatat eivät sovellu lattialaatoiksi.

Kuvia klikkaamalla näet tuotekuvat suurempina!

Sovereign -sarjan laatat sävyssä Beige

Kuvassa peruslaattoja sekä kuviolaattoja sarjasta Sorbonne. Sävynä Beige.

Kuvassa mattapintainen Lapponia Blanco Mate 30x60 cm. Saatavilla myös kiiltävänä. Molemmat saatavilla sekä normaalilla- että leikatulla reunalla.

Kuvassa seinälaattoja sarjasta Classy. Sävyinä Nocciola, Petrolio sekä Beige.

Wowland seinälaattasarja alk. 89,95 €/m² UUTUUS!

Tämä raikas uutuus seinälaattavalikoimaamme pitää sisällään erilaisia trooppisia ja kasviaiheisia kuvioita, jotka tekevät tilan tunnelmasta upean immersiivisen. Kukkien ja lehtien eri osia on korostettu lisäämällä aavistuksen kiiltoa muuten mattapintaisen laatan sekaan eloisuuden lisäämiseksi. Nämä huippulaatuiset, italialaiset kivipuriste- eli porcellanato kuviolaatat soveltuvat seinäpintojen ohella käytettäväksi myös lattialla niin sisä-, ulko- kuin märkätiloissakin. Rektifioinnin eli leikatun reunan mahdollistama kapea sauma yhdistettynä suureen 60x120 cm laattakokoon luo pintoihin jatkuvuutta.

Exotic Spazzolato sekä Motif White Spazzolato laatoissa on käytetty uutta ”deep tech” digitaalitekniikkaa, jolla laatan pintaa on hienovaraisesti kaiverrettu kuviointia myötäillen saaden aikaan kolmiulotteisuutta. Näissä laatoissa on lisäksi Spazzolato viimeistely eli pinta on hiottu kiiltäväksi, joka tehostaa entisestään sävyjen valoja ja varjoja.

Spring White laatan pinta puolestaan on muotoiltu ”deep tech” tekniikan avulla vastaamaan taidemaalarin canvasta. Valoisaa ja yksityiskohtaista kukkakuvioista laattaa on korostettu maitolasimaisen hillityllä kiillolla.

Laatat myydään neliöhinnalla ja täysin paketein (2 kpl/pkt). Laatat koostuvat kahdesta erilailla kuvioidusta laatasta ja paketti sisältää sattumanvaraiset kuviot, jotka voivat olla keskenään myös samanlaiset. On suositeltavaa asentaa eri kuviot sekoitellen ja laatan eri reunat vaihdellen kohdistaen mahdollisuuksien mukaan luonnollisemman lopputuloksen aikaansaamiseksi. Tropical myydään settinä ja minimitilaus on kaksi settiä.

FOLIAGE LIGHT 89,95 €/m² (99,82 €/m²)

FOLIAGE DARK 89,95 €/m² (99,82 €/m²)

EXOTIC 89,95 €/m² (99,82 €/m²)

BLOSSOM 89,95 €/m² (99,82 €/m²)

BLOSSOM BLUE 89,95 €/m² (99,82 €/m²)

SPRING WHITE 89,95 €/m² (99,82 €/m²)

MOTIF BLACK 89,95 €/m² (99,82 €/m²)

MOTIF WHITE SPAZZOLATO 99,95 €/m² (121,52 €/m²)

EXOTIC SPAZZOLATO 99,95 €/m² (121,52 €/m²)

TROPICAL 262,95 €/4 laatan setti (299,46 €/m²)

Funktion seinälaattasarja alk. 59,95 €/m² (6 x 25 cm) UUTUUS!

Funktion-sarja on todella monipuolinen ja sen laatat sopivat moniin eri sisustuksellisiin tyylisuuntauksiin. Laatoilla voidaan esimerkiksi herättää henkiin suoraviivainen funkistyyli tai sarjan herkullisilla sävyillä voidaan maustaa boheemimpiakin sisustuskokonaisuuksia. Laatat ovat laadukasta italialaista kivipuristetta eli ne soveltuvat myös lattialla käytettäviksi. Puhtaanapitoa helpottaa pinnassa oleva kiiltävä lasite. Laatat ovat pakkasenkestäviä.

Laatat myydään neliöhinnalla ja täysin paketein.

AQUAMARINA

ANTRACITE

SMERALDO

BLUE

NERO

BIANCO

BEIGE

SENAPE

GRIGIO

Seinälaatat - Funktion Nero, Senape ja Aquamarina 6x25 cm.

Seinälaatat - Funktion Smeraldo ja Beige 6x25 cm.

Seinälaatat - Funktion Grigio ja Antracite 6x25 cm.

Seinälaatat - Funktion Aquamarina seinässä ja Bianco lattiassa 6x25 cm.

Panorama laattasarja alk. 39,95 €/m² (30x60 cm) UUTUUSKAMPANJA!

Panorama-laattasarja on monipuolinen, ajaton ja moderni henkäys tähän päivään. Sarjan kolme erilaista pintastruktuuria, useat laattakoot sekä yhdistettävissä olevat tehostelaatat antavat rajattomat mahdollisuudet luoda upeita, innovatiivisia ja persoonallisia kokonaisuuksia. Koko sarja on leikattureunainen, jolloin asennus pienellä saumalla on mahdollista. Laatat ovat laadukasta italialaista kivipuristetta ja niissä on mattalasite, jonka ansiosta puhtaanapito on vaivatonta. Laatat ovat pakkasenkestäviä.

Saatavilla myös erilaisia tehostelaattoja sekä mosaiikkeja näyttävillä pintastruktuureilla, joilla on helppo lisätä syvyyttä sisustukseen.

Peruslaatat myydään neliö- sekä mosaiikit arkkihinnalla. Kaikki laatat myydään täysin paketein.

PLUME

ASH

NOIR

AMANDE

CIMENT

Seinälaatat - Vaikka sisustuskokonaisuudessa olisikin monta eri sävyä, struktuuria ja kuviota pysyy yleisilme rauhallisena kun kaikki on harkiten suunniteltu. Seinässä sarjan sävy Plume.

Seinälaatat - Saman sävyisen laatan eri struktuuripinnat yhdistettynä tekevät seinästä dynaamisen ja mielenkiintoisen mutta yleisilme pysyy silti rauhallisena. Tässä sävy Ciment.

Seinälaatat - Meillä Suomessa on vielä tänäkin päivänä melko harvinaista pinnoittaa esimerkiksi makuuhuoneen seiniä laatoilla mutta kuten kuvasta näkee, hyvältä näyttää. Tässä sävy Amande siksak -struktuuripinnalla.

Sun seinälaattasarja alk. 89,95 €/m² (7,5 x 15 cm) KAMPANJA!

Sun -seinälaattasarja on virkistävä tuulahdus mausteisia sekä raikkaita sävyjä. Sarjan sävyt ovat yhdistettävissä keskenään tai niitä voidaan käyttää esimerkiksi tehosteena muuten neutraalissa kokonaisuudessa.

Sarjasta on saatavilla erillistilauksesta myös koot 7,5x30 cm sekä 15x15 cm. Kysy hinta myyjältä.

Seinälaatat myydään neliöhinnalla ja täysin paketein.

GRANATE

OCRE

VERDE

GRIS

BLANCO

AZUL

NEGRO

Seinälaatat - Kuvassa sävyt Granate ja Blanco.

Seinälaatat - Kuvassa sävyt Ocre ja Blanco.

Seinälaatat - Kuvassa sävyt Azul ja Blanco.

Seinälaatat - Kuvassa sävyt Verde, Gris ja Blanco.

Seinälaatat - Kuvassa sävyt Negro, Gris ja Blanco.

Sorbonne laattasarja alk. 44,95 €/m² (30x60 cm) KAMPANJA!

Sorbonne-sarjan laatoissa on leikattu reuna eli ne voidaan asentaa pienellä saumalla. Laattojen materiaalina on laadukas, pakkasenkestävä italialainen kivipuriste ja niiden pinta on mattalasitteinen. Tämän vuoksi tätä sarjaa voi käyttää myös lattiassa.

Sarjan laatoissa on kaunis ja luonnollisen kivimäinen kuviointi. Digitaalitekniikan ansiosta jokainen laatta on lähes uniikki. Laatoissa on käytetty injektointitekniikkaa, jolla aikaan saada elävä ja luonnonmukainen sävy lasitepintaan. Saatavilla on myös erilaisia mosaiikkeja sekä kuviolaattoja, joilla voit luoda elävyyttä ja kiinnostavia yksityiskohtia sisustukseen.

Peruslaatat myydään neliö- ja mosaiikit arkkihinnalla. Kaikki laatat myydään täysin paketein.

ANTRACITE

AVORIO

GRIGIO GHIARO

BEIGE

TABACCO

Laatat - Sarjan yhteensointuvia sävyjä on helppo yhdistellä keskenään. Strukturoiduilla kuviolaatoilla saa tilaan luotua kontrasteja.

Laatat - Sarjan harmaat sävyt ovat myös yhdistettävissä keskenään.

Laatat - Maanläheiset sävyt Beige ja Tabacco antavat lämpöä sekä kodikkuutta muuten moderniin ja pelkistettyyn sisustukseen.

Laatat - Sarjan laatat soveltuvat sekä seinään että lattiaan. Tämän ansiosta tiloista saadaan tehtyä harmonisia ja yhtenäisen näköisiä.

Jugend Antique seinälaattasarja alk. 94,95 €/m² KAMPANJA!

Jugend Antique-seinälaattasarjassa on entisten aikojen kauneutta ja arvokkuutta. Koon 15x15 cm laatoissa on kiiltävä, krakeloitu antiikkilasite sekä elävä reuna, joiden ansiosta laatat näyttävät kauniisti ajan patinoimilta ja käsin tehdyiltä. Sarjan näyttävät värit ovat katseenvangiteva yksityiskohta missä tahansa tilassa.

Koon 15x15 cm laatat myydään neliö- ja kohokuviolaatta Avalon kappalehinnalla. Kaikki laatat myydään täysin paketein.

DECOR AVALON 10X15 cm 4,95 €/kpl

GREEN 15x15 cm 94,95 €/m² (norm. 96,20 €/m²)

DECOR GREEN MIX 15x15 cm 134,95 €/m² (norm. 142,40 €/m²)

TURQUOISE 15x15 cm 94,95 €/m² (norm. 96,20 €/m²)

DECOR TURQUOISE MIX 15x15 cm 134,95 €/m² (norm. 142,40 €/m²)

Seinälaatat - Kohokuvioitu Decor Avalon 10x15 cm sopii yksinään tehosteseinäksi tai yhdistettäväksi saman sarjan 15x15 cm laatan kanssa.

Seinälaatat - Runsas metsänvihreä sävy on näyttävä mutta samaan aikaan rauhoittava sisustuselementti.

Seinälaatat - Kaunis turkoosi vie etelän merellisiin maisemiin ja raikastaa tilan tunnelmaa.

Lapponia Blanco seinälaattasarja alk. 14,95 €/m² (25x40 cm matta/kiiltävä) KAMPANJA!

Lapponia Blanco-sarjaamme on koottu eri kokoisia, erilaisella kiiltoasteella sekä viimeistelyllä varustettuja valkoisia laattoja. Osa laatoista on saatavilla sekä normaalilla- että rektifioidulla reunalla. Rektifioidut laatat voidaan asentaa normaalia pienemmällä saumalla ja siten saumoista tulee huomaamattomampia.

Laatan pintaan tai reunaan tehdyillä muodoilla saadaan yksivärisestäkin valkoisesta laatasta mielenkiintoinen. Tiilen muotoinen laatta on jo klassikko ja eri asennustavoilla samasta laatasta on moneksi. Suora ladonta on symmetrinen ja selkeä, mutta tiililadonnalla seinään saadaan rytmiä ja liikettä. Mikäli kaipaat jotain erikoisempaa, kokeile asentaa laatat kalanruotomaisesti.

Seinälaatat - Kuvassa Lapponia Blanco Fasetti 10x20 cm. Saatavilla kiiltävänä ja mattana, sekä koko 10x30 cm kiiltävänä.

Seinälaatat - Kuvassa mattapintainen Lapponia Blanco Mate 25x40 cm. Saatavilla myös kiiltävänä.

Seinälaatat - Kuvassa kiiltävä Lapponia Blanco Brillo 30x60 cm. Saatavilla myös mattana. Molemmat saatavilla sekä pyöreällä- että leikatulla reunalla.

Seinälaatat - Kuvassa mattapintainen Lapponia Blanco Mate 30x90 cm. Saatavilla myös kiiltävänä. Molemmat saatavilla sekä pyöreällä- että leikatulla reunalla.

Mermaid seinälaattasarja alk. 99,95 €/m² KAMPANJA!

Nimensä mukaisesti merenneidon pyrstöä tai kalan suomuja ilmentävän laattasarjan avulla luot kiinnostavia yksityiskohtia sisustukseen. Laattojen kiiltävän lasitteen, kauniin sävyvaihtelun sekä kolmiulotteisen pinnan ansiosta valmis seinäpinta on eloisa. Lasitetun pinnan ansiosta puhtaanapito on vaivatonta. Laatat ovat kooltaan 21x21 cm.

Perusvärit myydään neliöhinnalla ja täysin paketein. Sävyt Silver, Gold sekä Bronze sisältävät aitoa kultaa, joten ne myydään kappalehinnalla ja täysin paketein.

WHITE

BEIGE

GREEN

BLUE

MIX

BLACK

GOLD

SILVER

BRONZE

Kalansuomulaatat - Mermaid Blue 21x21 cm.

Kalansuomulaatat - Mermaid White 21x21 cm.

Kalansuomulaatat - Mermaid Gold 21x21 cm.

Kalansuomulaatat - Mermaid Silver 21x21 cm.

Naturale seinälaattasarja alk. 45,95 €/m² (26x76 cm peruslaatta) UUTUUS!

Sarjan peruslaatoissa on käsityönä muotoillun näköinen, laattojen kesken vaihteleva pehmeä kuviointi, joka tuntuu myös kädellä koskettaessa. Mattainen ja epätasainen pinta luo lämpimän ja kodikkaan tunnelman niin keittiön välitilaan kuin kylpyhuoneeseenkin. Saatavilla on myös värikkäät kuviolaatat sävyissä Rosso ja Blue. Laatat ovat kooltaan 26 x 76 cm.

Laatat myydään neliöhinnalla ja täysin paketein.

BIANCO

BEIGE

DECORO PANNELLATO ROSSO

DECORO PANNELLATO BLUE

Seinälaatat - Naturale Bianco 26x76 cm

Seinälaatat - Naturale Beige 26x76 cm

Seinälaatat - Naturale Bianco 26x76 cm

Classy Color seinälaattasarja alk. 49,95 €/m² (35 x 100 cm peruslaatta)

Laatat ovat rektifioituja eli ne voidaan asentaa normaalia pienemmällä saumalla. Laattojen materiaalina on laadukas, italialainen valkosavi ja niiden pinta on kiiltävälasitteinen. Sarjan laatoissa on sekä neutraaleja että värikkäitä värivaihtoehtoja, joita yhdistelemällä voidaan luoda erilaisia kokonaisuuksia. Laatat ovat kooltaan 35 x 100 cm.

Classy-sarjaan kuuluu myös useita erilaisia kuva- ja kuviolaattoja. Nämä tehostelaatat tuovat leikkisyyttä sekä syvyyttä kotisi sisustukseen ja sopivat niin kylpyhuoneeseen kuin keittiöönkin. Saatavilla on myös erikokoisia mosaiikkeja.

Peruslaatat sekä mosaiikit myydään neliö-, kuvat ja boordit kappalehinnalla. Kaikki laatat myydään täysin paketein.

PETROLIO

SPRING COLD

RIGATO COLD

BEIGE

ROSSO

LUMIERE ROSSO

SPRING WARM

RIGATO WARM

NOCCIOLA

LUMIERE NOCCIOLA

Seinälaatat - Sarjan tapettimainen kuvalaatta Spring Warm sopii hyvin yhteen sarjan peruslaatan Rosso kanssa.

Seinälaatat - Uskalla käyttää värejä rohkeasti. Ne tekevät kodistasi juuri sinun kotisi. Tämä kokonaisuus luotu sävyillä Nocciola, Petrolio sekä Beige.

Seinälaatat - Näyttävä kuvalaatta Rigato Cold toimii tehosteseinänä yksinään tai se voidaan yhdistää esimerkiksi sarjan peruslaattaan sävyssä Beige.

Classy Black&White seinälaattasarja alk. 49,95 €/m² (35 x 100 cm peruslaatta)

Classy-sarjan mustavalkoisilla laatoilla voidaan luoda elegantteja ja moderneja kokonaisuuksia tai ne voidaan yhdistää sarjan värikkäämpien laattojen kanssa. Laatat eri pintakuvioinneilla tuovat eloisuutta ja toimivat tehosteseinänä yksivärisissäkin sisustuskokonaisuuksissa. Saatavilla on myös erikokoisia mosaiikkeja.

Laatat ovat rektifioituja eli ne voidaan asentaa normaalia pienemmällä saumalla. Laattojen materiaalina on laadukas, italialainen valkosavi ja niiden pinta on kiiltävälasitteinen. Sarjan laatoissa on sekä neutraaleja että värikkäitä värivaihtoehtoja, joita yhdistelemällä voidaan luoda erilaisia kokonaisuuksia. Laatat ovat kooltaan 35 x 100 cm.

Peruslaatat sekä mosaiikit myydään neliö-, kuvat ja boordit kappalehinnalla. Kaikki laatat myydään täysin paketein.

BIANCO

TRAMA BIANCO

LUMIERE BIANCO

BUBBLES BIANCO

STRUTTURA SILK BIANCO

CARBONE

TRAMA CARBONE

LUMIERE CARBONE

BUBBLES CARBONE

GRIGIO

Seinälaatat - Moderni sisustuskokonaisuus saadaan aikaan sarjan sävyillä Carbone ja Bianco.

Seinälaatat - Eri pinnanmuodoilla saadaan aikaan syvyyttä sisustukseen vaikka sävymaailma olisikin pelkistetty. Kuvassa peruslaatta sävyssä Bianco sekä kuviolaatta Trama Bianco.

Seinälaatat - Sarjan aaltopintainen Struttura Silk Bianco toimii yksinään tehosteena tai se voidaan yhdistää värikkäämpiinkin kokonaisuuksiin.

Brink New York 16x40 cm seinälaattasarja 62,62 €/m²

Brink New York-seinälaattasarja on kolmiulotteinen pintamateriaali, jossa yhdistyy luonnollisen tiiliseinän ulkonäkö ja lasitetun laatan käytännöllisyys. Pinta on muotoiltu tiiliä myötäillen hienovaraisella tarkkuudella, joka takaa luonnollisen lopputuloksen.  Eloisat mutta luonnolliset sarjan sävyt luovat seinäpinnoista katseen kestäviä ja ne on helppo yhdistää niin marmorin, kiven, betonin kuin puunkin kanssa. Kaikkiin sävyihin on saatavilla myös kulmakappaleet, joilla voidaan siististi viimeistellä mahdolliset ulkokulmat. Laatat ovat huippulaatuista italialaista kivipuristetta ja pakkasenkestäviä, joten käyttökohteiksi soveltuvat sisätilojen ja märkätilojen lisäksi myös ulkotilat.

Laatat myydään neliöhinnalla ja täysin paketein 0,96 m²/pkt.

RED CLASSIC

RED BROWN

WHITE

SAND

GREY

SMOKE

Seinälaatat - Brink New York White 16x40 cm

Seinälaatat - Brink New York Grey 16x40 cm

Seinälaatat - Brink New York Smoke 16x40 cm

Brink seinälaattasarja alk. 39,95 €/m² (25x49 cm peruslaatta)

Brink-sarja on kolmiulotteinen seinälaatta, jossa yhdistyy luonnonkiven ulkonäkö sekä kivipuristelaatan kestävyys. Sarjan eloisat kivi- ja puukuviovaihtoehdot luovat erittäin autenttisen vaikutelman aidosta luonnonmateriaalista. Rajattomuutta lisää se, että näiden seinälaattojen ollessa pakkasenkestäviä, soveltuvat ne sekä sisälle että ulos. Laatoissa on porrastettu reuna, jonka ansiosta saumoja on vaikeampi havaita valmiista seinäpinnasta. Kaikkiin sävyihin on saatavilla myös kulmakappaleet, joilla voidaan siististi viimeistellä mahdolliset ulkokulmat. Puhtaanapitoa helpottaa pinnassa oleva mattalasite.

Laatat myydään neliöhinnalla ja täysin paketein.

BEIGE

MIX QUARZITE

WHITE

GREY

ARDESIA

DARK WOOD

LIGHT WOOD

QUARTZ MIX

Seinälaatat - Brink Grey 16x40 cm.

Seinälaatat - Brink Quartz Mix 25x49 cm.

Seinälaatat - Brink Beige 16x40 cm.

Monopole seinälaattasarja 39,95 €/m² UUTUUS!

Sarjan laattojen neutraalit sävyt ja pehmeä kuviointi ovat helposti yhdistettävissä monenlaisiin kokonaisuuksiin. Laattoissa on sileä pinta, joka on mattalasitettu, joten puhtaanapito on vaivatonta. Laatat ovat kooltaan 26 x 76 cm.

Laatat myydään neliöhinnalla ja täysin paketein.

BIANCO

BEIGE

Seinälaattoja eli kaakeleita valmistetaan useille erilaisille savityypeille ja yleensä niille ei aseteta korkeita kestävyysvaatimuksia, toisin kuin lattialaatoille, koska seiniin ei kohdistu samanlaista kulutusta. Kosteissa tiloissakaan seinälaatan vedenimulla ei ole suurta merkitystä, koska laatan ei ole tarkoitus suojata rakenteita; sitä varten ovat vedeneristeet. Kosteus haihtuu seinälaatoista, kun ilmanvaihdosta on huolehdittu oikein. Kaikki lattialaatat soveltuvat käytettäviksi myös seinillä, mutta yleensä seinälaatat eivät sovellu lattialaatoiksi. Meiltä löydät seinälaatat, laatat kaikkiin tiloihin.