SEINÄLAATAT hinnat alk. 5,90 €/m²

Seinälaattamallistoomme olemme valinneet hyvin laajasti eri tyylisuuntia edustavia vaihtoehtoja. Valkoiset peruslaatat eri kokoisina ja erilaisilla pinnoilla ovat olleet suosituimpia jo usean vuoden ajan eikä loppua ole näköpiirissä. Usein niihin yhdistetään eri tyyppisiä tehostelaattoja, jotka voivat olla eri värisiä, kokoisia tai pintaisia seinälaattoja. Tehostelaattoja käytetään esim. väriraitana seinällä tai kapeilla boordeilla/mosaiikeilla voidaan myös rajata alueita tai hävittää esim. eri kokoisten laattojen saumajakoa. Niillä voidaan myös korostaa tiettyä aluetta tai luoda tausta esim. kalusteille. Tehosteena kuviolaatat ja kaakelit luovat kiinnostavia yksityiskohtia seinille; ne voivat esittää esim. taulua tai isompana pintana ne antavat tapettimaisen pintakuvioinnin seinään.

Seinälaattoja eli kaakeleita valmistetaan useille erilaisille savityypeille ja yleensä niille ei aseteta korkeita kestävyysvaatimuksia, toisin kuin lattialaatoille, koska seiniin ei kohdistu samanlaista kulutusta. Kosteissa tiloissakaan seinälaatan vedenimulla ei ole suurta merkitystä, koska laatan ei ole tarkoitus suojata rakenteita; sitä varten ovat vedeneristeet. Kosteus haihtuu seinälaatoista, kun ilmanvaihdosta on huolehdittu oikein. Kaikki lattialaatat soveltuvat käytettäviksi myös seinillä, mutta yleensä seinälaatat eivät sovellu lattialaatoiksi. Meiltä löydät seinälaatat, laatat kaikkiin tiloihin.

Tilaa ilmainen näyte >  Ensimmäiset 2 mallipalaa toimitamme veloituksetta ja siitä seuraavat kustantavat 3,50 €/kpl.

Kuvia klikkaamalla näet tuotekuvat suurempina!

Kuvassa seinälaattoja ja mosaiikkeja sarjasta Verve. Sävyinä Cenere sekä Bianco. 

Kuvassa seinälaattoja sekä boordi sarjasta Milady. Sävyinä Lilac ja White.

Kuvassa seinälaattoja sekä kuvalaattoja sarjasta Unique. Sävyinä Champagne ja Cannella.

Lapponia Blanco seinälaattasarja hinnat alk. 12,90 €/m² (25x40 cm matta/kiiltävä)

Lapponia-sarjaamme on koottu eri kokoisia, erilaisella kiiltoasteella sekä viimeistelyllä varustettuja valkoisia laattoja. Peruslaatoiksi kutsumme sileäpintaisia, leikkaamattomalla reunalla olevia joko kiiltäviä tai mattalasitteisia, valkoisia seinälaattoja.

Esim. 30x60 cm koossa valkoista seinälaattaa saa sekä leikkaamattomalla että leikatulla (rektifioidulla) reunalla. Leikattureunaiset, saman sarjan ja tuotantoerän laatat ovat keskenään täsmälleen saman kokoisia ja se mahdollistaa laattojen asennuksen erittäin pienellä saumalla, kun asennettava alusta on elämätön.

Peruslaattojen seuraksi usein valitaan joko eri värinen tai eri kokoinen laatta tehostelaataksi. Valkoinen taustalaatta mahdollistaa lähes minkä tahansa muun värisen tehosteen käyttämisen ja sen avulla tilasta saa avaramman ja valoisamman. Valkoista laattaa voi itseäänkin käyttää tehosteena, jos tummasta taustasta halutaan nostaa esiin valoisa alue korostamaan esim. kalustetta, esinettä tai aluetta.

Laatan pintaan tai reunaan tehdyillä muodoilla saadaan yksivärisellä valkoisella laatalla luotua hyvinkin mielenkiintoisia kokonaisuuksia. Fasetti- eli viistereunainen laatta on jo klassikko ja seinäpinnasta saa eri näköisen riippuen asennustavasta: suora ladonta on symmetrinen ja selkeä, mutta tiililadonnalla seinään saadaan rytmiä ja liikettä.

Tessera- ja Ocean-sarjan laatoissa laattojen pinnan muotoilu on kolmiulotteinen. Tessera-sarjassa pienet, eri tasoon viistotut valkoiset valemosaiikit taittavat valon siten, että pinta kimaltelee kauniisti liikuttaessa tilassa. Ocean-laatassa pinta on muotoiltu aallonharjamaisesti ja kuvio jatkuu saumattomasti laatasta toiseen. Vaikutelma on pehmeän elävä ja rytmikäs.

Seinälaatat - Ocean sarjan aaltomainen kuviointi jatkuu kauniisti laatasta seuraavaan. Koko 30x60 cm.

Seinälaatat - Valon osuessa eri kulmista Tessera laatan pintaan näyttää se kimaltavalta. Koko 30x60 cm.

Seinälaatat - Antika Biancon epäsymmetriset reunat tuovat tuulahduksen antiikin Roomaa. Koko 6x25 cm.

Seinälaatat - Puukuosiset laatat pehmentävät muuten valkoista huonetta. Valkoiset peruslaatat koossa 20x60 cm.

Beton seinälaattasarja hinnat alk. 27,90 €/m² (20x60 cm peruslaatta)

Laatat ovat suorareunaisia ja voidaan asentaa normaalilla saumavälillä. Laattojen materiaalina on laadukas espanjalainen punasavi ja niiden pinta on matta lasitteinen. Vaihtoehtoina on kaksi hillittyä väriä, joiden kuviointi on skandinaavisen ajaton ja ne sopivat erinomaisesti suomalaiseen makuun. Sarjan nimikin kertoo jo, että laatat jäljittelevät tämän päivän trendikästä betoniseinää. Dedalo Gris tehostelaatassa on kolmiulotteinen, mattalasitettu pinta.

Sekä perus- että tehostelaatat myydään neliöhinnalla ja täysin paketein.

ANTRACITE

GRIS

DEDALO GRIS

Seinälaatat - Beton sarja sopii erinomaisesti yhdistettäväksi esimerkiksi valikoimamme marokkolaattoihin. Kuvassa sävy Antracite koossa 20x60 cm.

Seinälaatat - Pienet puiset yksityiskohdat, kuten kuvassa oleva taso, antavat kauniin kontrastin betonimaisille pinnoille. Sävyt Gris ja Antracite, sekä tehostelaatta Dedalo Gris.

Seinälaatat - Sarjan luonnolliset sävyt ovat yhdisteltävissä ja voidaan käyttää kaikilla kodin sisäseinäpinnoilla. Kuvassa värit Gris sekä Antracite koossa 20x60 cm.

Verve seinälaattasarja hinnat alk. 54,90 €/m² (26x61 cm peruslaatta)

Laatat ovat suorareunaisia ja voidaan asentaa normaalilla saumavälillä. Laattojen materiaalina on laadukas, italialainen valkosavi ja niiden pinta on kiiltävä lasitteinen. Sarjan laatoissa on kauniita, raikkaita sävyjä sekä pinnan muotoiluna on niin tasaisia kuin epätasaisiakin vaihtoehtoja.

Verve-sarjaan kuuluu useita erilaisia kuvalaattoja sekä boordeja. Nämä tehostelaatat tuovat leikkisyyttä sekä syvyyttä kotisi sisustukseen ja sopivat niin kylpyhuoneeseen kuin keittiöönkin. Saatavilla on myös eri kokoisia mosaiikkeja.

Peruslaatat myydään neliö-, kuvat ja boordit kappale- sekä mosaiikit arkkihinnalla. Kaikki laatat myydään täysin paketein

AMETISTA

GLICINE

BEIGE LUX

ZAFFIRO

WHITE LUX

CARTA DA ZUCCHERO

SILVER

CENERE

Seinälaatat - Verve sarjan sävyillä saa tehtyä pehmeitä kokonaisuuksia. Huomaa erilaiset pinnan muodot laatoissa. Kuvassa Glicine ja Beige Lux.

Seinälaatat - Uskalla tehdä rohkeitakin valintoja kodissasi, sinun kotihan se on. Tässä sävyt Zaffiro ja White Lux koossa 26x61 cm tehostelaattojen kera.

Seinälaatat - Neutraaliin sisustukseen saat eloa esimerkiksi värikkäillä pyyhkeillä ja kalusteilla. Kuvassa sävyt Cenere, Silver sekä White Lux koossa 26x61 cm.

Provence seinälaattasarja hinnat alk. 32,90 €/m² (20x50 cm peruslaatta)

Laatat ovat suorareunaisia ja voidaan asentaa normaalilla saumavälillä. Laattojen materiaalina on laadukas espanjalainen punasavi ja niiden pinta on matta lasitteinen. Sarjan  peruslaatoissa on vaakasuuntainen, laattojen kesken vaihteleva kuviointi. Himmeä ja epätasainen pinta luo lämpimän ja kodikkaan tunnelman niin keittiön välitilaan kuin kylpyhuoneeseenkin. 

Peruslaatat myydään neliöhinnalla ja täysin paketein.

CENIZA

BLANCO

PERLA

CREMA

Seinälaatat - Provence sarjan uniikki kuviointi tuo mieleen aidon käsityön. Laatat ovat keskenään erilaisia, joten kokonaisuus on vaihteleva. Kuvassa sävyt Ceniza ja Blanco koossa 20x50 cm.

Seinälaatat - Sarjan toisiksi vaaleimmassa sävyssä, Perlassa, on häivähdys lämpöä. Pinnan kuvointi tuo pientä rouheutta sisustukseen. Koko 20x50 cm.

Seinälaatat - Kaikki sarjan sävyt sointuvat kauniisti yhteen ja niistä saa tehtyä harmonisia kokonaisuuksia. Tässä sävyt Crema sekä Blanco koossa 20x50 cm.

Sugar seinälaattasarja hinnat alk. 32,90 €/m² (20x50 cm peruslaatta)

Laatat ovat suorareunaisia ja voidaan asentaa normaalilla saumavälillä. Laattojen materiaalina on laadukas espanjalainen punasavi ja niiden pinta on matta lasitteinen. Sarjan laatoissa on trendikäs “sokeri”-pinta, jolloin valon heijastuessa siihen eri kulmista saa se pinnan aivan kuin kimaltelemaan. Laattojen värit ovat puhdas valkoinen ja musta. Sarjan tehostelaatoissa on hiukan ulkoneva aaltokuvio, joka on synkronoitu jatkumaan.

Sekä perus- että tehostelaatat myydään neliöhinnalla ja täysin paketein.

WAVE BLACK

WAVE WHITE

WHITE

BLACK

Seinälaatat - Sarjan tehostelaattojen kuviointi vie mielen tuulen kuljettamille hiekkadyyneille. Kuvassa tehostelaatta Wave sävyissä Black sekä White. Kokona 20x50 cm.

Seinälaatat - Erilaisilla pinnoilla ja kuvioilla valkoiseen laattaan saa ulottuvuuksia. Tässä tehostelaatta ja peruslaatta sävyssä White. Koko 20x50 cm.

Seinälaatat - Pienillä yksityiskohdilla teet tilasta mielenkiintoisen, vaikka käyttäisitkin vain yhtä sävyä. Tässä Wave White sekä peruslaatta White koossa 20x50 cm.

Milady seinälaattasarja hinnat alk. 54,90 €/m² (25x60 cm peruslaatta)

Laatat ovat rektifioituja ja voidaan asentaa normaalia pienemmällä saumavälillä. Laattojen materiaalina on laadukas, italialainen valkosavi ja niiden pinta on kiiltävä lasitteinen. Sarjan laatoissa on kauniita ja elegantteja sävyvaihtoehtoja.

Milady-sarjaan kuuluu useita erilaisia kuvalaattoja sekä boordeja ja ne on saatavilla kaikissa väreissä. Nämä tehostelaatat tuovat leikkisyyttä ja glamouria kotiisi ja sopivat niin kylpyhuoneeseen kuin keittiöönkin. Saatavilla on myös 2,5x2,5 cm kokoisia mosaiikkeja.

Peruslaatat myydään neliö-, kuvat ja boordit kappale- sekä mosaiikit arkkihinnalla. Kaikki laatat myydään täysin paketein

MINT

WATER GREEN

LILAC

VIOLET

WHITE

NUT BROWN

BEIGE

COFFEE BROWN

Seinälaatat - Ihanaa merellistä turkoosia sävyissä Mint sekä Water Green koossa 25x60 cm. Saatavilla myös sarjan väreihin sointuvia lattialaattoja. 

Seinälaatat - Tämä hempeä kokonaisuus on tehty sävyjen Violet sekä Lilac perus- ja tehostelaatoilla koossa 25x60 cm. Mosaiikeissa peilimäinen lasite, joka kimaltelee valossa.

Seinälaatat - Aamukahvin tuoksua sävyissä Coffee Brown sekä Nut Brown, joihin saatavilla myös kaikki tehostelaatat sekä mosaiikit. Kuvan peruslaatat koossa 25x60 cm.

Mayolica seinälaattasarja hinnat alk. 32,90 €/m² (20x50 cm peruslaatta)

Laatat ovat suorareunaisia ja voidaan asentaa normaalilla saumavälillä. Laattojen materiaalina on laadukas espanjalainen punasavi ja niiden pinta on kiiltävä lasitteinen. Sarjassa on kaksi kaunista harmaan sävyä ja niiden kuviointi on maalauksellinen. Laattojen kuviointi vaihtelee, joten seinäpinnasta tulee elävä ja yleisilmeestä kauniin luonnollinen.

Laatat myydään neliöhinnalla ja täysin paketein.

GRIS

ANTRACITE

Seinälaatat - Mayolica sarjan pinta muistuttaa kuin käsin maalattua lasimaalausta. Kiiltävä pinta tuo lisää eloa. Kuvassa sävy Gris koossa 20x50 cm.

Seinälaatat - Nämä kaksi sävyä luovat harkitun ja kauniin kokonaisuuden mihin tahansa tilaan. Gris vasemmalla ja Antracite oikealla koossa 20x50 cm.

Star seinälaattasarja hinnat alk. 32,90 €/m² (20x50 cm peruslaatta)

Laatat ovat suorareunaisia ja voidaan asentaa normaalilla saumavälillä. Laattojen materiaalina on laadukas espanjalainen punasavi ja niiden pinta on kiiltävä lasitteinen. Laattasarjan peruslaattoissa on hillitty raitamainen struktuuri. Laattojen värit ovat puhdas valkoinen ja musta. Sarjan tehostelaatoissa on sokeripalan kokoinen mosaiikkikuviointi, joka tulee kevyen epätasaisesti ulos laatan pinnasta. 

Sekä perus- että tehostelaatat myydään neliöhinnalla ja täysin paketein.

BLACK

WHITE

MOSAICO WHITE

MOSAICO BLACK

Seinälaatat - Kiinnitä huomiota laatan strukturoituun kuviointiin, jonka pinnalla valo leikkii. Sävyt Black ja White koossa 20x50 cm.

Seinälaatat - Klassinen mustan ja valkoisen yhdistelmä ei ole koskaan pois muodista. Peruslaatat sävyissä Black ja White koossa 20x50 cm.

Seinälaatat - Lasitteen ansiosta epätasaisetkin pinnat on helppo pitää puhtaana haasteellisemmissakin paikoissa. Mosaico Black ja White koossa 20x50 cm.