JALKALISTAT

Kaikkiin lattiamateriaaleihimme on saatavilla sävyltään yhteensopivat jalkalistat. Profiileita on myös useita erilaisia ja ne ovat korkeudeltaan 58-100 mm. Valikoimamme jalkalistojen materiaaleina toimivat vaihtoehtoisesti mdf tai aito puu.

Jalkalistat toimivat osana sisustusta, mutta niillä on myös käytännöllisempikin tarkoitus. Listojen taakse piiloutuu niin sähköjohdot kuin lattiamateriaalin ja seinän väliin jätetty elämisvarakin. Ne suojaavat myös seinäpintaa esimerkiksi siivotessa tai siirtäessä huonekaluja.

Kuvassa suora 58 mm jalkalista

Kuvassa suora 58 mm jalkalista

Kuvassa suora 58 mm jalkalista

JALKALISTAPROFIILIT

Jalkalistat viimeistelevät minkä tahansa sisustuksen. Oli kyseessä toimistotilat, vanha rintamamiestalo tai moderni kivitalo, meiltä löytyy yhteensopivat jalkalistat kaikkiin tyylisuuntiin. Pelkästään jo jalkalistaprofiili vaikuttaa merkittävästi yleisilmeeseen. Korkeilla, runsaasti muotoilluilla listoilla voidaan luoda historiallisen ylellistä tunnelmaa kun taas kulmikkailla, aavistuksen matalammilla jalkalistoilla saadaan aikaan moderni vaikutelma. Kaikki valikoimamme jalkalistat ovat johtourallisia, joka mahdollistaa johdon piilottamisen listan taakse.

Kuvassa suora MDF-jalkalistaprofiili 58 mm korkea, josta saatavilla useita eri sävyjä. Sävy valkoinen on saatavilla myös 80 mm korkeana.

Kuvassa muotoiltu valkoinen MDF-jalkalistaprofiili 60, 80 tai 100 mm korkea

Kuvassa puinen suora jalkalistaprofiili 60 mm korkea

Jalkalistakiinnikkeet MDF-jalkalistoille

Asennuksessa on suositeltavaa käyttää jalkalistakiinnikkeitä, sillä niiden ansiosta lista säilyy täysin ehjänä ja voidaan tarvittaessa irroittaa sekä asentaa uudelleen. Lopputuloksesta tulee myös siistimpi kun listsan pintaan ei jää jälkiä kiinnityksestä. Kiinnikeillä kiinnitettäessä on myös mahdollista kuljettaa sähköjohtoa huomaamattomasti jalkalistan takana.

MDF-JALKALISTAT SUORA PROFIILI 58 MM KORKEUS

  • 18 x 58 x 2600 mm
  • kalvopäällystetty
  • johtourallinen
  • kiinnitys kiinnikkeillä, naulaamalla, liimaamalla tai ruuvaamalla
  • soveltuu kuiviin sisätiloihin

HARMAA TAMMI

VAALEANHARMAA TAMMI

VALKEA TAMMI

VALKAISTU TAMMI

TAMMI

ANTIIKKITAMMI

PÄHKINÄTAMMI

VALKOINEN

KIINNIKKEET MDF-JALKALISTOILLE

PUUJALKALISTAT SUORA PROFIILI 60 MM KORKEUS

  • 16 x 60 x 2200 mm
  • jalopuuviilu ja havupuurunko
  • johtourallinen
  • kiinnitys naulaamalla, liimaamalla tai ruuvaamalla
  • soveltuu kuiviin sisätiloihin

VALKOINEN

KELOTAMMI

TAMMI LATTE

TAMMI

Kysy lisää ja pyydä tarjous.