3-SÄLEISET PARKETIT hinnat alk. 19,95/m²

Näissä parketissa on perinteinen 3-säleinen kuviointi ja käytännöllinen lukkopontti, joten lankut voidaan asentaa nopeasti ja haluttaessa myös poistaa ja vaihtaa kätevästi. Tämä tekee lankkuparketin asennuksesta kustannuksiltaan edullista ja nopeaa.

Lankkuparkettien alle laitetaan aluskate, joka parantaa lankkujen istuvuutta alustaan ja vaimentaa ääniä sekä poistaa pieniä epätasaisuuksia. Lankkuparketin aluslattia voi olla melkein mitä tahansa: betoni, levylattia, vanha muovimatto, vanha alustaan liimattu parketti tai vanha alustaan kiinnitetty lankkulattia. Asennuksessa tulee tietysti huomioida alustan tasaisuus sekä käyttökohteeseen sopiva aluskate.

Tilaa ilmainen näyte >  Ensimmäiset 2 mallipalaa toimitamme veloituksetta ja siitä seuraavat kustantavat 3,50 €/kpl.

Kuvia klikkaamalla näet tuotekuvat suurempina!

Kuvassa Tammi Smart 3-säleinen parkettilattia

Kuvassa Saarni Cream 3-säleinen parkettilattia

Meiltä voit valita puulajitelman mieltymyksesi mukaan

Valikoimamme 3-säleiset parketit pitävät sisällään myös erilaisia lajitteluvaihtoehtoja aivan kuin lankkukuosissakin parketeissa on esimerkiksi country ja select lajitelmat. Smart lajittelulle on ominaista kaunis ja eloisa yleisilme, jossa puun luonnollinen elävyys pääsee oikeuksiinsa. Natur lajittelu puolestaan on mahdollisimman tasasävyinen ja ajaton vaihtoehto niin moderniin kuin perinteisempäänkin sisustukseen.

Tekniset tiedot:

  • parketin kokonaispaksuus 14 mm
  • parkettilaudan leveys 192 mm ja pituus 2200 mm
  • parketin viilupaksuus 3,4 mm, myös lankuissa
  • Parketeissamme on jopa 20 vuoden rakennetakuu
  • Pakkauskoko 2,534 m² = 6 lautaa

Parketti on valmistettu puusta ja pienessä mittakaavassa se heijastelee luonnon monimuotoisuutta sekä sävyissä että struktuurissa, jotka molemmat ovat puun luontaisia ominaisuuksia jopa annetun laatuluokituksen sisällä. Tämän vuoksi parkettimallia voidaan arvioida vain suuntaa antavana.

Kuvia klikkaamalla näet tuotekuvat suurempina!

Tammi Smart 3s tarjous 19,95 €/m²

Perinteinen, elävä tammilajitelma sopii hyvin nykykiireisen ja jopa lemmikkejä omistavan perheen lattiaksi, koska kirjavammassa pinnassa ei pienet kolhutkaan erotu. (norm. 29,90 €/m²)

Tammi Latte 3s tarjous 28,90 €/m²

Kevyesti valkkolakattu maitokahvin sävyinen tammiparketti. Lajittelussa tammen luonnollinen elävyys pääsee oikeuksiinsa. (norm. 37,60 €/m²)

Kelotammi Smart 3s tarjous 24,90 €/m²

Kelotammi on suosittu, vaaleanharmaaksi lakattu mattapintainen parketti. Syykuviot antavat vivahteikkuutta lattiaan. (norm. 31,60 €/m²)

Saarni Smart Cream 3s tarjous 22,95 €/m²

Valkomattalakakattu parketti, jonka lajittelussa saarnen luonnollinen elävyys tulee kauniisti esiin. (norm. 31,60 €/m²)

Tammi Natur 3s tarjous 31,90 €/m²

Erittäin tasavärinen tammilajitelma, joka sopii sekä moderniin että perinteisempään sisustukseen. (norm. 37,40 €/m²)

Kelotammi 3s tarjous 28,90 €/m²

Suosittu, vaaleanharmaaksi valkomattalakattu, lämminsävyinen parketti. Helppo yhdistää erilaisiin sisustustyyleihin. (norm. 38,60 €/m²)

Tammi Tunturi 3s tarjous 29,90 €/m²

Valoisa, valkoiseksi sävytetty tammiparketti, jossa hennosti erottuvat puunsyyt antavat hienostunutta elävyyttä sisustukseen. Sopii niin moderniin, kuin perinteiseenkin sisustukseen. (norm. 38,60 €/m²)

Saarni Cream 3s tarjous 27,90 €/m²

Trendikäs, valkomattalakattu saarnilajitelma, jonka vaaleus antaa avaruutta ja puhtauden tuntua koteihin. (norm. 37,60 €/m²)

Tammi Cortado harjattu 3s tarjous 32,50 €/m²

Aavistuksen luonnon tammen sävyä tummempi tammiparketti. Harjaus tuo kauniisti esiin puunsyyt. (norm. 38,20 €/m²)

Tammi valkopesty/harjattu 3s tarjous 31,90 €/m²

Valkomattalakatussa, tasavärisessä lajitelmassa harjattu pinta tuntuu paljaassa jalassa pehmeältä ja luonnolliselta puulta. Valkopesu tuo kauniisti esille tammen puunsyyt. (norm. 39,85 €/m²)

Saarni valkopesty/harjattu 3s tarjous 32,50 €/m²

Valkomattalakatussa, tasavärisessä lajitelmassa harjaus tuo kauniisti esille valkopesulla korostetut saarnen puunsyyt. (norm. 38,20 €/m²)

Pähkinä 3s tarjous 49,90 €/m²

Ajaton ja lämmin parketti, tummemman lattian haluavalle. Saatavana sekä matta- että puolikiiltävällä lakalla. (norm. 57,60 €/m²)

Merbau 3s tarjous 39,90 €/m²

Mattalakattu ja lämminhenkinen parketti tuo ylellisyyttä kotiisi. Tämä on klassikko. (norm. 49,90 €/m²)

Savutammi Natur 3s tarjous 49,90 €/m²

Tummaksi sävytetty 3-säleinen tammiparketti antaa kontrastia vaaleaan sisustukseen.