VINYYLILANKUT hinnat alk. 19,95 €/m²

Etsitkö lämmintä, mukavaa ja hiljaista uutta lattiaa, joka olisi mahdollisimman kestävä sekä  käytännöllinen arjen keskellä? 

Vinyylilankku on pehmeän ja mukavan tuntuinen jalkojen alla sekä se on kovaa kulutustakin kestävä valinta kotisi lattiamateriaaliksi. Yksi parhaimpia ominaisuuksia on materiaalin hiljaisuus sekä kopisemattomuus, josta olemmekin saaneet usein kuulla asiakkailtamme. Täysrunkoiset vinyylilankut kestävät myös kosteutta täysin, joka on etenkin lapsi- sekä eläinperheissä mukava lisä. Oletko aikeissa asentaa itse uuden vinyylilankun? Klikkaa tästä ASENNUSOHJEISIIN

Tilaa ilmainen näyte >  Ensimmäiset 2 mallipalaa toimitamme veloituksetta ja siitä seuraavat kustantavat 3,50 €/kpl.

Kuvia tai otsikoita klikkaamalla pääset eri tuoteryhmiin!

Vinyylien kesto luokitellaan, samoin kuin laminaattienkin, käyttöluokituksilla ja omat vinyylilankkumme kuuluvat kaikki vähintään julkitiloihin soveltuviin käyttöluokkiin. Tämä takaa kaikkien vinyylilankkusarjojen soveltuvuuden erinomaisesti kovimpaankin kotikäyttöön sekä julkitiloissa käyttötarkoituksen perusteella sarjakohtaisesti.

Vinyylilattia ei ole enää tänä päivänä muovisen näköinen vaan siinä on samaa ulottuvuuttaa ja tuntumaa kuin aidossa puussa. Vinyylilankut ovat helposti asennettavissa näppärän lukkopontin ansiosta, joka mahdollistaa myös vinyylilattian paikoittaisen korjaamisen tarpeen vaatiessa. Vinyylilankun pinta on tosin niin kestävä, että korjaustarvetta normaalissa kotikäytössä tuskin esiintyy vuosikausiin.

Vinyylilankut ovat olleet jo pitkään suosittuja julkitiloissa ja nyt ne tekevät vauhdilla tuloaan myös yksityiskohteihin. Valikoimaamme kuuluu laaja kirjo erilaisia kuoseja sekä sävyjä, jotka jakautuvat kahteen eri vinyylilankkuryhmään; HDF-runkoisiin ja vedenkestäviin täysrunkoisiin. Lukkoponttivinyylimme ovat sen lisäksi jaettu viiteen eri sarjaan Comfort, Luxury, Premium, Superior sekä laattakuosit, jotta omaan tarpeeseen löytyy mahdollisimman helposti juuri se oikea vinyylilankku.