VINYYLILANKUT alk. 18,95 €/m²

Etsitkö lämmintä, mukavaa ja hiljaista uutta lattiaa, joka olisi mahdollisimman kestävä sekä  käytännöllinen arjen keskellä?

Vinyylilankku on pehmeän ja mukavan tuntuinen jalkojen alla sekä se on kovaakin kulutusta kestävä valinta niin kotisi kuin julkisten tilojenkin lattiamateriaaliksi. Yksi parhaimpia ominaisuuksia on materiaalin hiljaisuus sekä kopisemattomuus, josta olemmekin saaneet usein kuulla asiakkailtamme. Täysrunkoiset vinyylilankut kestävät myös kosteutta täysin, joka on etenkin lapsi- sekä eläinperheissä mukava lisä. Klikkaa tästä ASENNUSOHJEISIIN

TILAA ILMAINEN NÄYTE > Ensimmäiset 3 mallipalaa toimitamme veloituksetta ja siitä seuraavat kustantavat 3,50 €/kpl.

Kuvia tai otsikoita klikkaamalla pääset eri tuotesarjoihin!

Vinyylien kesto luokitellaan, samoin kuin laminaattienkin, käyttöluokituksilla ja omat vinyylilankkumme kuuluvat kaikki vähintään julkitiloihin soveltuviin käyttöluokkiin. Tämä takaa kaikkien vinyylilankkusarjojen soveltuvuuden erinomaisesti kovimpaankin kotikäyttöön sekä julkitiloissa käyttötarkoituksen perusteella sarjakohtaisesti.

Vinyylilattia ei ole enää tänä päivänä muovisen näköinen vaan siinä on samaa ulottuvuuttaa ja tuntumaa kuin aidossa puussa. Vinyylilankut ovat helposti asennettavissa näppärän lukkopontin ansiosta, joka mahdollistaa myös vinyylilattian paikoittaisen korjaamisen tarpeen vaatiessa. Vinyylilankun pinta on tosin niin kestävä, että korjaustarvetta normaalissa kotikäytössä tuskin esiintyy vuosikausiin.

Vinyylilankut ovat olleet jo pitkään suosittuja julkitiloissa ja nyt ne ovat ottaneet vakaan paikkansa myös yksityiskodeissa. Valikoimaamme kuuluu laaja kirjo erilaisia kuoseja sekä sävyjä. Lukkoponttivinyylimme ovat jaettu viiteen eri sarjaan PowerStep3000, PowerStep6000, PowerStep9000, kalanruotovinyylit sekä laattakuosit, jotta omaan tarpeeseen löytyy mahdollisimman helposti juuri se oikea vinyylilankku.

Meiltä saat myös aluskatteet kaikille valikoimamme vinyylilankuille. Mikäli käytät täysrunkoisen vinyylilankun alla aluskatetta, tulee sen olla sille soveltuva. Valikoimassamme kyseinen tuote on nimeltään Premium-aluskate. Liian pehmeät ja joustavat aluskatteet kuten solumuovi eivät sovellu täysrunkoisen vinyylin alle. Autamme mielellämme aluskatteen valinnassa ja olessasi epävarma, kysy rohkeasti neuvoa. Tutustu aluskatteisiin >

Vinyylilankkumme ovat korkeimmassa ja parhaimmassa mahdollisessa A+ -sertifikaatin omaavassa luokassa arvostetun eurooppalaisen sisäilmamittauksen mukaan (French Regulations on VOC emissions).