KYMPPI-LATTIAT OY

Kymppi-Lattiat Oy on vuonna 1989 perustettu perheyritys ja olemme siitä lähtien maahantuoneet markkinoillemme sisustusalan kärkituotteita. Valikoimaamme kuuluu laaja mallisto kauniita ja toimivia sisustusratkaisuja edustamillamme tuotteilla. Niihin kuuluvat mm. laatat, laminaatit, parketit, MDF-paneelit, vinyylilankut, laatoitustarvikkeet ja -aineet sekä laminaattien ja paneeleiden kiinnitykseen ja viimeistelyyn tarvittavat tuotteet. Tarvittaessa autamme löytämään juuri oikeat kokonaisuudet koteihin ja julkisiin tiloihin.

Yhtiömme tarjoaa asiakkailleen luotettavan yhteistyökumppanin sekä laatu- ja hintatasoltaan erittäin kilpailukykyiset tuotteet. Toimintamalliimme kuuluu tarjota edustamistamme tuotteista täydellinen kokonaisratkaisu, esim. tasotteista vesieristyksen kautta laattoihin ja saumaukseen.

Henkilökuntamme on ammattitaitoista ja motivoitunutta. Heidän avullaan niin teknisiin pulmiin kuin suunnitteluunkin löytyvät ratkaisut. Palvelu on yhtiössämme avainasemassa.

Meille on helppo tulla ja tavarat saa vaikka heti mukaan. Olemme yhditäneet varastomme myymälän yhteyteen, jotta asiakkaamme saisivat parhaan mahdollisen palvelun lisäksi myös varastotuotteet mahdollisimman vaivattomasti ja ilman pitkiä odotusaikoja.

MYYMÄLÄ & VARASTO

Petikontie 14 C

01720 Vantaa

AUKIOLOAJAT

ma-pe 10-18

la 11-15

Voit lähettää meille myös sähköpostia kymppilattiat@kymppilattiat.fi tai soittaa myymälämme numeroon 045 1111 214.

SIJAINTIMME KARTALLA

TOIMITUSEHDOT

Tutustu tästä toimitusehtoihimme.

Toimitusehtoihin

MAKSUTAVAT

Lue lisää maksutavoista.

Maksutapoihin

UUTISET

Lue yritystämme koskevia uutisia.

Uutisiin