MAROKKOLAISET KUUSIKULMAISET LAATAT hinnat alk. 69,90 €/m²

History Hex-sarjan laatat koostuvat kuusikulmaisista Marrakech-tyylisistä laatoista tai kansankielisemmin marokkolaisista laatoista. Marokkolaiset marrakech laatat ovat kuviollisia, mutta sarjassa on mukana myös yksivärisiä peruslaattoja. Marokkolaisia kuviolaattoja yhdistelemällä voit luoda kauniita ja eläviä marrakech-tyylisiä kuvioita. Kuviolaattoja voi myös yhdistellä yksivärisiin peruslaattoihin juuri halutun lopputuloksen aikaansaamiseksi. Marokkolaatat eivät suinkaan ole uusi trendi sisustuksessa vaan juontaa juurensa tuhansien vuosien takaiseen laattojen valmistusperinteeseen.

Valittavanasi on lukuisia katsetta ja käyttöä kestäviä harmonisen tyylikkäitä kuusikulmaisia marokkolaisia laattasarjoja eri väreissä. Piditpä sitten hyvin elävästä kuvioinnista tai hillitymmästä, löydät mallistostamme varmasti juuri kotiisi sopivat käytännölliset ja kestävät marokkolaiset laatat.

Ole rohkea ja innostu kanssamme näistä ihanista väreistä ja muodoista!

Marble White -sarjan laatat sekä neliskulmaisena että kuusikulmaisena

Kuvassa Hex Marble White 25x25 cm marokkolaiset laatat

History Hex Rex Colour ja Grey Mix 25x25 cm marokkolaiset laatat

Kuvassa Hex Rex Colour ja Grey Mix 25x25 cm marokkolaiset laatat

History Hex Stirling 25x25 cm marokkolaiset laatat

Kuvassa Hex Stirling 25x25 cm marokkolaiset laatat

Laatoissa on normaali reuna, jolloin ne voidaan asentaa kohtuullisella saumalla. Laattojen materiaalina on laadukas, erittäin kestävä kivipuriste. Laatat ovat mattalasitettuja, joten niitä ei tarviste käsitellä mitenkään asentaessa tai sen jälkeenkään. Meidän marokkolaiset laatat ovat pakkasenkestäviä sekä lasituksen ansiosta puhtaanapito on helppoa ja vaivatonta, eikä pinttyneempikään lika pääse imeytymään laattaan. Pinnan liukkausarvo on R9 ja sen kulutuksenkesto PEI 5.

Laattojen pakkauskoko on 1,04 m2 = 24 kpl. Peruslaatat sekä kuviolaatat myydään neliöhinnalla ja täysin paketein.

Kuvia klikkaamalla näet tuotekuvat suurempina!

HEX MARBLE WHITE UUTUUS!

Marokkolaiset laatat - Hex Marble White 25x25 cm on kaunis marmorikuvioinen laatta yhdistettynä trendikkääseen kuusikulmaiseen muotoon.

Hex Marble White 25x25 cm marokkolaiset laatat

HEX REX COLOUR MIX UUTUUS!

Marokkolaiset laatat - Hex Rex Colour Mix 25x25 cm on näyttävä ja erittäin persoonallinen valinta esimerkiksi keittiön välitilaan.

Hex Rex Colour Mix 25x25 cm marokkolaiset laatat

HEX REX GREY MIX UUTUUS!

Marokkolaiset laatat - Hex Rex Grey Mix 25x25 cm toistaa samanlaista kuvioita kuin edellinen kirjavampi vaihtoehto mutta hillitymmässä sävymaailmassa.

Hex Rex Grey Mix 25x25 cm marokkolaiset laatat

HEX STIRLING

Marokkolaiset laatat - Hex Stirling 25x25 cm antaa tilaan ulottuvuutta graafisella ja urbaanilla ulkonäöllään.

Hex Stirling 25x25 cm marokkolaiset laatat

HEX TOSCANA BASIC

Marokkolaiset laatat - Hex Toscana Basic 25x25 cm sarja sisältää kuvassa esiintyvät sävyt black, white, silver ja grey. Näistä voi tehdä sekoitelman tai käyttää vain yhtä sävyä.

Hex Toscana Basic 25x25 cm marokkolaiset laatat

HEX HAMBURG MIX

Marokkolaiset laatat - Hex Hamburg Mix 25x25 cm on sekalainen lajitelma erilaisia harmaansävyisiä kuviolaattoja.

Hex Hamburg Mix 25x25 cm marokkolaiset laatat

HEX BALMORAL MIX

Marokkolaiset laatat - Hex Balmoral Mix 25x25 cm on sekalainen lajitelma erilaisia kauniita kuviolaattoja pastellisilla sävyillä.

Hex Balmoral Mix 25x25 cm marokkolaiset laatat

HEX AVIGNON DECOR BLACK

Marokkolaiset laatat - Hex Avignon Decor Black 25x25 cm laatoissa toistuu näyttävä, säännöllinen kuvio harmahtavassa sävymaailmassa.

Hex Avignon Decor Black 25x25 cm marokkolaiset laatat

HEX AVIGNON DECOR PINK

Marokkolaiset laatat - Hex Avignon Decor Pink 25x25 cm laatassa toistuu kaunis, säännöllinen kuviointi pastellisessa sävymaailmassa.

Hex Avignon Decor Pink 25x25 cm marokkolaiset laatat

HEX TOSCANA DECOR BLACK

Marokkolaiset laatat - Hex Toscana Decor Black 25x25 cm on mattamusta, kuusikulmainen laatta, jonka pinnassa on kaunis pitsimäinen struktuuri.

Hex Toscana Decor Black 25x25 cm marokkolaiset laatat

HEX TOSCANA DECOR WHITE

Marokkolaiset laatat - Hex Toscana Decor White 25x25 cm on mattavalkoinen, kuusikulmainen laatta, jonka pinnassa on kaunis pitsimäinen struktuuri.

Hex Toscana Decor White 25x25 cm marokkolaiset laatat