VINYYLIKORKIT hinnat alk. 34,95 €/m²

Haaveiletko kestävästä, lämpimästä sekä hiljaisesta lattiamateriaalista, jonka puhtaanapito on vaivatonta ja asennus onnistuu nopeasti ensikertalaiseltakin?

Vinyylikorkki on lämmin, kestävä sekä mukava lattiamateriaali niin kotiin kuin julkisiinkin tiloihin. Vinyylipinta on kovaakin kulutusta kestävä sekä vinyylikorkkiemme täysvinyylirungon ansiosta lankut voidaan asentaa huoletta niin eteiseen kuin keittiöönkin. Vinyylikorkin korkkikerros tuo lisälämpöä erityisen viileisiin lattioihin ja vaimentaa tehokkaasti askelääniä.

TILAA ILMAINEN NÄYTE > Ensimmäiset 2 mallipalaa toimitamme veloituksetta ja siitä seuraavat kustantavat 3,50 €/kpl.

Kuvia tai otsikoita klikkaamalla pääset eri tuoteryhmiin!

Valikoimamme vinyylikorkit ovat kauniin ulkonäkönsä lisäksi käytännöllisiä sekä miellyttävän tuntuisia jalkojen alla. Lapsiperheissä perheen pienimpien on mukava istua lattiallakin sekä eläinperheiden tassuttelijat eivät liukastele. Legoleikeissä palikoiden lentely ei aiheuta niin kovaa kolinaa eikä lattia säikähdä lemmikkien läikyttäessä juomakupista vettä lattialle.

Pitkän tuotekehittelyn tuloksena valikoimamme vinyylikorkit ovat luontoa säästävämmän runkomateriaalinsa ansiosta lempeämpiä ympäristöllemme. Vinyylikorkeissa käytetyt biopohjaiset sidos- ja pehmitinaineet ovat ftalaatittomia sekä korkki on osaltaan  uusiutuva luonnonmateriaali.

Suljettu pintarakenne tekee vinyylikorkeista helppohoitoisia ja huoltovapaita. Patentoitu lukkopontti takaa nopean ja vaivattoman asennuksen jopa ensi ensikertalaiselle.

Edellä mainittujen ominaisuuksien ansiosta voidaan vinyylikorkkejamme kutsua uuden sukupolven vinyylikorkeiksi. Valikoimamme on jaettu eri sarjoihin lankkujen leveyksien sekä kuosien perusteella.

Vinyylilankkumme ovat korkeimmassa ja parhaimmassa mahdollisessa A+ -sertifikaatin omaavassa luokassa arvostetun eurooppalaisen sisäilmamittauksen mukaan (French Regulations on VOC emissions).