ALL IN ONE Vinyylikorkit alk. 39,95 €/m²

Valikoimamme PowerStep9000 XXL Premium vinyylikorkit ovat monella tavalla hyvä valinta sekä yksityiskoteihin että julkisiin tiloihin. Jalalle miellyttävä, hiljainen ja lämpimän tuntuinen vinyylipinta on todella kestävä ja asennus patentoidun ruotsalaisen Välingen 5G-lukkopontin ansiosta helppoa. Lisäksi vinyylikorkkimme Solid-runko on kosteutta kestävä eikä siten altistu kosteuselämiselle. Tämän vuoksi vinyylikorkkimme soveltuvat kaikkiin kuiviin huonetiloihin, myös eteisiin ja keittiöihinkin mainiosti. Lankkujen pohjaan integroitu lämmin puristekorkkikerros tuo lisälämpöä sekä vaimentaa askelääniä tehokkaasti. Näin ollen erillistä aluskatetta ei vinyylikorkkiemme alle tarvita.

TILAA ILMAINEN NÄYTE > Ensimmäiset 3 mallipalaa toimitamme veloituksetta ja siitä seuraavat kustantavat 3,50 €/kpl.

KUVIA KLIKKAAMALLA NÄET TUOTEKUVAT SUUREMPINA!

Lemmenjoen valkeatammi 39,95 €/m²

2,503 m²/pkt, KL33/42, mitat 6 x 228 x 1830 mm

Vaalea ja valoisa vinyylikorkki, jossa tammen puunsyykuviointi ja oksat tuovat pehmeyttä ja luonnollisuutta yleisilmeeseen. (norm. 54,70 €/m²)

 


Nuuksion kelotammi 39,95 €/m²

2,076 m²/pkt, KL33/42, mitat 6 x 229 x 1511 mm

Lämpimän vaalea tammikuosi tekee tilasta avaran ja lämminhenkisen. (norm. 54,70 €/m²)

 


Hossan luonnontammi 39,95 €/m²

2,076 m²/pkt, KL33/42, mitat 6 x 229 x 1511 mm

Lämminhenkinen ja rustiikkinen tammikuosi tekee tilasta kutsuvan ja luonnonläheisen. Sama kuosi on saatavilla myös kalanruotovinyylinä nimellä Loihi. (norm. 54,70 €/m²)

 


Kolin hunajatammi 39,95 €/m²

2,076 m²/pkt, KL33/42, mitat 6 x 229 x 1511 mm

Nimensä mukaisesti hunajaisen lämpimän sävyinen vinyylikorkki huokuu eloisalla tammikuviolla luonnollisuutta ja vuosien tuomaa kaunista patinaa. (norm. 54,70 €/m²)

 


Repoveden ruskotammi 39,95 €/m²

2,503 m²/pkt, KL33/42, mitat 6 x 228 x 1830 mm

Lämpimän ruskea tammikuosi eloisalla puukuvioinnilla on näyttävä lattiavalinta, joka toimii kontrastina muuten vaaleassa sisustuksessa tai osana tummempaa kokonaisuutta. (norm. 54,70 €/m²)

 


ALL IN ONE kuvaa ainutlaatuisia DomusFlooring Premium vinyylikorkkejamme erinomaisesti, sillä niissä on kaikki mitä vinyylilattialtasi tarvitset ja enemmänkin. Näissä tuotteissa yhdistyy pinnan mukavuuskerros erityistiiviiseen Solid-runkomateriaaliin sekä lankun pohjassa on integroituna lämmin puristekorkkikerros, joka tuo lisälämpöä ja vaimentaa askelääniä tehokkaasti. Puunsyykuvioinnin mukaan synkronoitu syväpintarakenne pääsee edukseen näissä pitkissä ja leveissä lankuissa, joiden reunoja korostavat mikroviisteet. PU-pinnoite tekee vinyylikorkeista helppohoitoisia ja Anti-scratch ominaisuus vähentää pinnan naarmuttumista. Mikroviisteet laudan kaikilla reunoilla korostavat kauniisti lattian lankkumaisuutta. Lisäksi mahdollisimman aitoa puun tuntua ja ulkonäköä lisää puunsyykuvioinnin mukaan synkronoitu syväpintarakenne.

Nämä uuden sukupolven vinyylikorkit kuuluvat PowerStep9000 XXL Premium -sarjaan, joka käyttöluokkansa (KL 33/42) ansiosta kestää kovaa kulutusta. Lisäksi ne ovat Solid-runkomateriaalinsa ansiosta käytännössä lähes elämättömiä, jonka vuoksi yhtenäistä asennuspintaa voidaan tehdä jopa 15 metriä kumpaankin suuntaan ilman liikuntasaumaa. Laudan normaalia suurempi koko (229 x 1511 tai 228 x 1811 mm) tekee tilasta avaramman näköisen ja ylellisemmän tuntuisen. Mikroviisteet laudan kaikilla reunoilla korostavat kauniisti lattian lankkumaisuutta. Lisäksi mahdollisimman aitoa puun tuntua ja ulkonäköä lisää puunsyykuvioinnin mukaan synkronoitu syväpintarakenne.

MIKÄ SOLID-RUNKOMATERIAALI?

Kivikomposiittirunkoja on markkinoilla useita erilaisia mutta DomusFlooring Solid-runkoiset vinyylit ja vinyylikorkit poikkeavat edukseen muista erityistiiviillä kivikomposiitilla. Erityistiivis Solid-kivikomposiittirunko on paitsi huomattavasti painavampaa myös taipumattomampaa, kestävämpää sekä elämättömämpää.

Vinyylikorkkimme ovat korkeimmassa ja parhaimmassa mahdollisessa A+ -sertifikaatin omaavassa päästöluokassa arvostetun eurooppalaisen sisäilmamittauksen mukaan (French Regulations on VOC emissions).