KATTOPANEELIT hinnat alk. 13,95 €/m²

Kattopaneelit viimeistelevät ja tekevät sisustuksesta huolitellun näköisen. Katon sävy vaikuttaa vahvasti huoneen avaruuteen sekä tilan tuntuun, joten esimerkiksi jos sisutuksessasi on muuten käytetty runsaasti tummia sävyjä kannattaa yleisilmettä ehkä valottaa vaaleilla Nordic Dream -sarjan kattopaneeleilla. Mikäli kaipaat kotiisi trendikästä loft-henkeä, sopii Design Collection -sarjan betonikuvioiset paneelit sinulle. Valikoimamme kattopaneelit soveltuvat käytettäviksi kaikissa kodin sisätiloissa paitsi saunassa. Kylpyhuoneen kattoon valikoimamme paneelit kuitenkin soveltuvat mainiosti.

Kuvassa Lumivaahtera katto- ja seinäpaneeli sarjasta Nordic Dream

Kuvassa Briljant valkoinen katto- ja seinäpaneeli sarjasta Design Collection

Kuvassa Briljant valkoinen katto- ja seinäpaneeli sarjasta Nordic Dream

Olemme jo vuodesta 1992 tuonut maahan laadukkaita MDF-runkoisia kuviopaneeleita. Tuotteemme valmistetaan Saksassa ja niiden valmistuksessa käytetään uusinta, kehittyneintä monikerros-painatustekniikkaa, joka takaa ensiluokkaisen upean ulkonäön sekä kestävyyden. MDF-runkonsa ansiosta kattopaneelit ovat vääntymättömiä ja saavat kotisi näyttämään viimeistellyltä ja huolitellulta. Niihin on myös helppo upottaa esim. halogeenivalaisimia kodikasta tunnelmaa luomaan.

Varastovalikoimaamme kuuluu valikoima kauniita ja luonnollisia, vaaleita puukuoseja tyylikkäällä V-pontilla, joka korostaa kauniisti paneelin muotoa. Sen lisäksi tilauksesta on saatavilla näyttäviä sekä perinteisiä rajoja rikkovia vaihtoehtoja. Kaikki paneelimme ovat suojapinnoitettuja, joten ne ovat värinsä pitäviä, helppohoitoisia, kostealla liinalla puhdistettavia sekä kestäviä. Kalvopinnoitetut valikoimamme kattopaneelit ovat huippulaatua ja soveltuvat käytettäväksi myös kattolämmityksen kanssa.

Kattopaneelit asentaessa

Kymppi-Lattioiden seinä- ja kattopaneelit ovat nopeita ja helppoja asentaa. Paneeleidemme asennukseen suosittelemme alumiinisia kiinnikkeitä sekä ruuveja. Kiinnikeillä asennetut paneelit voidaan myös tarvittaessa purkaa ehjinä ja kiinnittää uudelleen. Kiinnikeillä asennetut kattopaneelit voidaan myös tarvittaessa purkaa ehjinä ja kiinnittää uudelleen. Niiden ansiosta paneelit saavat myös elää vapaammin ilmankosteuden sekä lämpötilavaihteluiden mukaan kuin esimerkiksi naulaamalla asennetut paneelit. Paneelikuoseihin sopivat kattolistat kuuluvat myös valikoimaamme.

Säilytä paneeleitasi 2-3 vuorokautta asennettavassa tilassa, jolloin kattopaneeleiden mahdolliset lämpötilasta ja kosteudesta johtuvat muutokset ehtivät tapahtua ennen asennusta. Asentaessa muista jättää noin 10 mm mittainen rako paneelin reunan ja seinän/katon väliin, jotta paneelit saavat elää vapaasti ilmankosteuden sekä lämpötilavaihteluiden mukaan. 10 mm paksuiset kattopaneelimme soveltuvat käytettäväksi kattolämmityksen kanssa (paitsi Pure White ja Hopeasaarni), sillä niiden lämmönkesto on 100 astetta.

Missä kattopaneeleita voi käyttää?

Paneeleitamme voi käyttää kaikissa sisätiloissa olevissa katoissa sekä seinissä. 10 mm paksuiset kattopaneelimme soveltuvat myös käytettäväksi märkätilojen katoissa (paitsi Pure White ja Hopeasaarni). Kuitenkaan saunan kattoon kattopaneeli ei sovi käytettäväksi.

Tutustu laajaan mallistoomme ja valitse miellyttävä, kestävä ja käytännöllinen mdf-paneeli.