SEINÄLAATAT hinnat alk. 5,90 €/m²

Seinälaattamallistoomme olemme valinneet hyvin laajasti eri tyylisuuntia edustavia vaihtoehtoja. Valkoiset peruslaatat eri kokoisina ja erilaisilla pinnoilla ovat olleet suosituimpia jo usean vuoden ajan eikä loppua ole näköpiirissä. Usein niihin yhdistetään eri tyyppisiä tehostelaattoja, jotka voivat olla eri värisiä, kokoisia tai pintaisia seinälaattoja. Tehostelaattoja käytetään esim. väriraitana seinällä tai kapeilla boordeilla/mosaiikeilla voidaan myös rajata alueita tai hävittää esim. eri kokoisten laattojen saumajakoa. Niillä voidaan myös korostaa tiettyä aluetta tai luoda tausta esim. kalusteille. Tehosteena kuviolaatat ja kaakelit luovat kiinnostavia yksityiskohtia seinille; ne voivat esittää esim. taulua tai isompana pintana ne antavat tapettimaisen pintakuvioinnin seinään.

Seinälaattoja eli kaakeleita valmistetaan useille erilaisille savityypeille ja yleensä niille ei aseteta korkeita kestävyysvaatimuksia, toisin kuin lattialaatoille, koska seiniin ei kohdistu samanlaista kulutusta. Kosteissa tiloissakaan seinälaatan vedenimulla ei ole suurta merkitystä, koska laatan ei ole tarkoitus suojata rakenteita; sitä varten ovat vedeneristeet. Kosteus haihtuu seinälaatoista, kun ilmanvaihdosta on huolehdittu oikein. Kaikki lattialaatat soveltuvat käytettäviksi myös seinillä, mutta yleensä seinälaatat eivät sovellu lattialaatoiksi. Meiltä löydät seinälaatat, laatat kaikkiin tiloihin.

Tilaa ilmainen näyte >  Ensimmäiset 2 mallipalaa toimitamme veloituksetta ja siitä seuraavat kustantavat 3,50 €/kpl.

Kuvia klikkaamalla näet tuotekuvat suurempina!

Sovereign -sarjan laatat sävyssä Beige

Kuvassa peruslaattoja sekä kuviolaattoja sarjasta Sovereign. Sävynä Beige.

Lapponia Blanco-sarjan seinälaatat nimeltä Antika White

Kuvassa Antika Bianco seinälaatat sarjasta Lapponia Blanco.

Beton-sarjan seinälaatat sävyissä Antracite ja Gris

Kuvassa seinälaattoja sarjasta Beton. Sävyinä Antracite sekä Gris.

Sovereign laattasarja hinnat alk. 44,00 €/m² (30x60 cm peruslaatta) UUTUUS!

Sovereign -sarjan laatoissa on leikattu reuna eli ne voidaan asentaa pienellä saumalla. Laattojen materiaalina on laadukas, pakkasenkestävä italialainen kivipuriste ja niiden pinta on mattalasitteinen. Tämän vuoksi tätä sarjaa voi käyttää myös lattiassa.

Sarjan laatoissa on kaunis ja luonnollisen kivimäinen kuviointi. Digitaalitekniikan ansiosta jokainen laatta on lähes uniikki. Laatoissa on käytetty injektointitekniikkaa, jolla aikaan saada elävä ja luonnonmukainen sävy lasitepintaan. Saatavilla on myös erilaisia mosaiikkeja sekä kuviolaattoja, joilla voit luoda elävyyttä ja kiinnostavia yksityiskohtia sisustukseen. 

Peruslaatat myydään neliö- ja mosaiikit arkkihinnalla. Kaikki laatat myydään täysin paketein.

seinälaatat antracite

ANTRACITE

seinälaatat avorio

AVORIO

seinälaatat  grigio chiaro

GRIGIO GHIARO

seinälaatat sovereign beige

BEIGE

seinälaatat tabacco

TABACCO

Sovereign -sarjan laatat sävyissä Avorio ja Antracite

Laatat - Sarjan yhteensointuvia sävyjä on helppo yhdistellä keskenään. Strukturoiduilla kuviolaatoilla saa tilaan luotua kontrasteja.

Sovereign -sarjan laatat sävyssä Beige

Laatat - Maanläheinen beige antaa lämpöä sekä kodikkuutta muuten moderniin ja pelkistettyyn sisustukseen.

Sovereign -sarjan laatat sävyssä Grigio Chiaro

Laatat - Sarjan laatat soveltuvat sekä seinään että lattiaan. Tämän ansiosta tiloista saadaan tehtyä harmonisia ja yhtenäisen näköisiä.

Lapponia Blanco seinälaattasarja hinnat alk. 9,95 €/m² (25x40 cm matta/kiiltävä) KAMPANJA!

Lapponia Blanco -sarjaamme on koottu eri kokoisia, erilaisella kiiltoasteella sekä viimeistelyllä varustettuja valkoisia laattoja. Peruslaatoiksi kutsumme sileäpintaisia, leikkaamattomalla reunalla olevia joko kiiltäviä tai mattalasitteisia, valkoisia seinälaattoja.

Esim. 30x60 cm koossa valkoista seinälaattaa saa sekä leikkaamattomalla että leikatulla (rektifioidulla) reunalla. Leikattureunaiset, saman sarjan ja tuotantoerän laatat ovat keskenään täsmälleen saman kokoisia ja se mahdollistaa laattojen asennuksen erittäin pienellä saumalla, kun asennettava alusta on elämätön.

Laatan pintaan tai reunaan tehdyillä muodoilla saadaan yksivärisellä valkoisella laatalla luotua hyvinkin mielenkiintoisia kokonaisuuksia. Tiilen muotoinen laatta on jo klassikko ja seinäpinnasta saa eri näköisen riippuen asennustavasta: suora ladonta on symmetrinen ja selkeä, mutta tiililadonnalla seinään saadaan rytmiä ja liikettä. Mikäli kaipaat jotain erikoisempaa, kokeile asentaa laatat kalanruotomaisesti.

Lapponia Blanco -sarjan seinälaatat nimeltä Ocean White koossa 30x60 cm

Seinälaatat - Valkoista laattaa voi itseäänkin käyttää tehosteena ja erilaisilla pinnanmuodoilla on helppo leikkiä. Ocean White laatan aaltomainen kuviointi jatkuu kauniisti laatasta seuraavaan. Koko 30x60 cm.

Lapponia Blanco -sarjan seinälaatat nimeltä Antika Bianco koossa 6x25 cm

Seinälaatat - Antika Bianco on nimensä mukaisesti muotoiltu antiikkisen epäsymmetriseksi. Valo saa kiiltävän laatan pinnan kimaltelemaan. Koko 6x25 cm.

Lapponia Blanco -sarjan perusvalkoiset seinälaatat koossa 20x60 cm

Seinälaatat - Kuvassa perusvalkoiset seinälaatat koossa 20x60 cm on saatavilla sekä mattana että kiiltävänä.

Lapponia Blanco -sarjan leikattureunaiset seinälaatat koossa 30x60 cm

Seinälaatat - Leikattureunaiset laatat voi asentaa normaalia pienemmällä saumalla, jolloin yleisilmeestä tulee modernimpi. Kuvan koko 30x60 cm on saatavilla sekä mattana että kiiltävänä.

Lapponia Blanco -sarjan perusvalkoiset seinälaatat koossa 25x40 cm

Seinälaatat - Perusvalkoisten laattojen seuraksi usein valitaan joko eri värinen tai eri kokoinen laatta tehostelaataksi. Valkoisen voi yhdistää lähes mihin tahansa muuhun sävyyn. Kuvassa koko 25x40 cm yhdistettynä mosaiikkiin.

Provence seinälaattasarja hinnat alk. 21,90 €/m² (20x50 cm peruslaatta) KAMPANJA!

Laatat ovat suorareunaisia ja voidaan asentaa normaalilla saumavälillä. Laatat ovat laadukkaita espanjalaisia seinälaattoja ja niiden pinta on mattalasitteinen. Lasitteen ansiosta puhtaanapito on helppoa ja vaivatonta, sillä laatta ei ime likaa itseensä. Arkielämään kuuluvat normaalit tahrat lähtevät pinnasta miedolla pesuaineella kostutetulla liinalla pyyhkimällä. Sarjan  peruslaatoissa on käsityönä muotoillun näköinen, laattojen kesken vaihteleva pehmeä kuviointi. Himmeä ja epätasainen pinta luo lämpimän ja kodikkaan tunnelman niin keittiön välitilaan kuin kylpyhuoneeseenkin. 

Peruslaatat myydään neliöhinnalla ja täysin paketein.

Seinälaatat ceniza

CENIZA

Seinälaatat blanco

BLANCO

Seinälaatat Perla

PERLA

Seinälaatat Crema

CREMA

Provence -sarjan seinälaatat sävyssä Perla

Seinälaatat - Sarjan toisiksi vaaleimmassa sävyssä, Perlassa, on häivähdys lämpöä. Pinnan kuvointi tuo pientä rouheutta sisustukseen. Koko 20x50 cm.

Provence -sarjan seinälaatat sävyssä Ceniza

Seinälaatat - Provence sarjan uniikki kuviointi tuo mieleen aidon käsityön. Laatat ovat keskenään erilaisia, joten kokonaisuus on vaihteleva. Kuvassa sävy Ceniza koossa 20x50 cm.

Provence -sarjan seinälaatat sävyissä Blanco ja Crema

Seinälaatat - Kaikki sarjan sävyt sointuvat kauniisti yhteen ja niistä saa tehtyä harmonisia kokonaisuuksia. Tässä sävyt Crema sekä Blanco koossa 20x50 cm.

Beton seinälaattasarja hinnat alk. 27,90 €/m² (20x60 cm peruslaatta)

Laatat ovat suorareunaisia ja voidaan asentaa normaalilla saumavälillä. Laatat ovat laadukkaita espanjalaisia seinälaattoja ja niiden pinta on mattalasitteinen. Lasitteen ansiosta puhtaanapito on helppoa ja vaivatonta, sillä laatta eivät ime likaa itseensä. Arkielämään kuuluvat normaalit tahrat lähtevät pinnasta miedolla pesuaineella kostutetulla liinalla pyyhkimällä.  Vaihtoehtoina on kaksi hillittyä väriä, joiden kuviointi on skandinaavisen ajaton ja ne sopivat erinomaisesti suomalaiseen makuun. Sarjan nimikin kertoo jo, että laatat jäljittelevät tämän päivän trendikästä betoniseinää. Dedalo Gris tehostelaatassa on kolmiulotteinen, mattalasitettu pinta.

Sekä perus- että tehostelaatat myydään neliöhinnalla ja täysin paketein.

Seinälaatat antracite

ANTRACITE

Seinälaatat Beton Gris

GRIS

Seinälaatat Dedalo Gris

DEDALO GRIS

Beton -sarjan seinälaatat sävyssä Antracite

Seinälaatat - Beton sarja sopii erinomaisesti yhdistettäväksi esimerkiksi valikoimamme marokkolaattoihin. Kuvassa sävy Antracite koossa 20x60 cm.

Beton -sarjan seinälaatat sävyissä Antracite ja Gris sekä tehostelaatta Dedalo Gris

Seinälaatat - Pienet puiset yksityiskohdat, kuten kuvassa oleva taso, antavat kauniin kontrastin betonimaisille pinnoille. Sävyt Gris ja Antracite, sekä tehostelaatta Dedalo Gris.

Beton -sarjan seinälaatat sävyissä Antracite ja Gris

Seinälaatat - Sarjan luonnolliset sävyt ovat yhdisteltävissä ja voidaan käyttää kaikilla kodin sisäseinäpinnoilla. Kuvassa värit Gris sekä Antracite koossa 20x60 cm.

Verve seinälaattasarja hinnat alk. 54,90 €/m² (26x61 cm peruslaatta)

Laatat ovat suorareunaisia ja voidaan asentaa normaalilla saumavälillä. Laattojen materiaalina on laadukas, italialainen valkosavi ja niiden pinta on kiiltävä lasitteinen. Sarjan laatoissa on kauniita, raikkaita sävyjä sekä pinnan muotoiluna on niin tasaisia kuin epätasaisiakin vaihtoehtoja.

Verve-sarjaan kuuluu useita erilaisia kuvalaattoja sekä boordeja. Nämä tehostelaatat tuovat leikkisyyttä sekä syvyyttä kotisi sisustukseen ja sopivat niin kylpyhuoneeseen kuin keittiöönkin. Saatavilla on myös eri kokoisia mosaiikkeja.

Peruslaatat myydään neliö-, kuvat ja boordit kappale- sekä mosaiikit arkkihinnalla. Kaikki laatat myydään täysin paketein

Seinälaatat Verve Ametista

AMETISTA

Seinälaatat Glicine

GLICINE

Seinälaatat Beige Lux

BEIGE LUX

Seinälaatat Zaffiro

ZAFFIRO

Seinälaatat White Lux

WHITE LUX

Seinälaatat Carta De Zucchero

CARTA DA ZUCCHERO

Seinälaatat Silver

SILVER

Seinälaatat Cenere

CENERE

Verve -sarjan seinälaatat sävyissä Beige ja Glicine

Seinälaatat - Verve sarjan sävyillä saa tehtyä pehmeitä kokonaisuuksia. Huomaa erilaiset pinnan muodot laatoissa. Kuvassa Glicine ja Beige Lux.

Verve -sarjan seinälaatat sävyissä Zaffiro ja White Lux

Seinälaatat - Uskalla tehdä rohkeitakin valintoja kodissasi, sinun kotihan se on. Tässä sävyt Zaffiro ja White Lux koossa 26x61 cm tehostelaattojen kera.

Verve -sarjan seinälaatat sävyissä Cenere, Silver ja White Lux

Seinälaatat - Neutraaliin sisustukseen saat eloa esimerkiksi värikkäillä pyyhkeillä ja kalusteilla. Kuvassa sävyt Cenere, Silver sekä White Lux koossa 26x61 cm.

Sugar seinälaattasarja hinnat alk. 32,90 €/m² (20x50 cm peruslaatta)

Sarjan laatat ovat suorareunaisia ja voidaan asentaa normaalilla saumavälillä. Laatat ovat laadukkaita espanjalaisia seinälaattoja ja niiden pinta on mattalasitteinen. Lasitteen ansiosta puhtaanapito on helppoa ja vaivatonta, sillä laatta eivät ime likaa itseensä. Arkielämään kuuluvat normaalit tahrat lähtevät pinnasta miedolla pesuaineella kostutetulla liinalla pyyhkimällä. Sarjan laatoissa on trendikäs “sokeri”-pinta, jolloin valon heijastuessa siihen eri kulmista saa se pinnan aivan kuin kimaltelemaan. Laattojen värit ovat puhdas valkoinen ja musta. Sarjan tehostelaatoissa on hiukan ulkoneva aaltokuvio, joka on synkronoitu jatkumaan.

Sekä perus- että tehostelaatat myydään neliöhinnalla ja täysin paketein.

Seinälaatat wave Black

WAVE BLACK

Seinälaatat Wave White

WAVE WHITE

Seinälaatat White

WHITE

Seinälaatat Black

BLACK

Sugar -sarjan seinälaatat sävyissä Black ja White

Seinälaatat - Sarjan tehostelaattojen kuviointi vie mielen tuulen kuljettamille hiekkadyyneille. Kuvassa tehostelaatta Wave sävyissä Black sekä White. Kokona 20x50 cm.

Sugar -sarjan seinälaatat sävyssä White

Seinälaatat - Erilaisilla pinnoilla ja kuvioilla valkoiseen laattaan saa ulottuvuuksia. Tässä tehostelaatta ja peruslaatta sävyssä White. Koko 20x50 cm.

Sugar -sarjan seinälaatat sävyssä White

Seinälaatat - Pienillä yksityiskohdilla teet tilasta mielenkiintoisen, vaikka käyttäisitkin vain yhtä sävyä. Tässä Wave White sekä peruslaatta White koossa 20x50 cm.

Milady seinälaattasarja hinnat alk. 54,90 €/m² (25x60 cm peruslaatta)

Laatat ovat rektifioituja ja voidaan asentaa normaalia pienemmällä saumavälillä. Laattojen materiaalina on laadukas, italialainen valkosavi ja niiden pinta on kiiltävä lasitteinen. Sarjan laatoissa on kauniita ja elegantteja sävyvaihtoehtoja.

Milady-sarjaan kuuluu useita erilaisia kuvalaattoja sekä boordeja ja ne on saatavilla kaikissa väreissä. Nämä tehostelaatat tuovat leikkisyyttä ja glamouria kotiisi ja sopivat niin kylpyhuoneeseen kuin keittiöönkin. Saatavilla on myös 2,5x2,5 cm kokoisia mosaiikkeja.

Peruslaatat myydään neliö-, kuvat ja boordit kappale- sekä mosaiikit arkkihinnalla. Kaikki laatat myydään täysin paketein

Seinälaatat Mint

MINT

Seinälaatat Water Green

WATER GREEN

Seinälaatat Lilac

LILAC

Seinälaatat Violet

VIOLET

Seinälaatat White

WHITE

Seinälaatat Nut Brown

NUT BROWN

Seinälaatat Beige

BEIGE

Seinälaatat Coffee Brown

COFFEE BROWN

Milady -sarjan seinälaatat sävyissä Mint ja Water Green

Seinälaatat - Ihanaa merellistä turkoosia sävyissä Mint sekä Water Green koossa 25x60 cm. Saatavilla myös sarjan väreihin sointuvia lattialaattoja.

Milady -sarjan seinälaatat sävyissä Violet ja Lilac

Seinälaatat - Tämä hempeä kokonaisuus on tehty sävyjen Violet sekä Lilac perus- ja tehostelaatoilla koossa 25x60 cm. Mosaiikeissa peilimäinen lasite, joka kimaltelee valossa.

Milady -sarjan seinälaatat sävyissä Coffee Brown ja Nut Brown

Seinälaatat - Aamukahvin tuoksua sävyissä Coffee Brown sekä Nut Brown, joihin saatavilla myös kaikki tehostelaatat sekä mosaiikit. Kuvan peruslaatat koossa 25x60 cm.

Mayolica seinälaattasarja hinnat alk. 32,90 €/m² (20x50 cm peruslaatta)

Laatat ovat suorareunaisia ja voidaan asentaa normaalilla saumavälillä. Laatat ovat laadukkaita espanjalaisia seinälaattoja ja niiden pinta on mattalasitteinen. Lasitteen ansiosta puhtaanapito on helppoa ja vaivatonta, sillä laatta eivät ime likaa itseensä. Arkielämään kuuluvat normaalit tahrat lähtevät pinnasta miedolla pesuaineella kostutetulla liinalla pyyhkimällä. Sarjassa on kaksi kaunista harmaan sävyä ja niiden kuviointi on maalauksellinen. Laattojen kuviointi vaihtelee, joten seinäpinnasta tulee elävä ja yleisilmeestä kauniin luonnollinen.

Laatat myydään neliöhinnalla ja täysin paketein.

Seinälaatat Gris

GRIS

Seinälaatat Antracite

ANTRACITE

Mayolica -sarjan seinälaatat sävyssä Gris

Seinälaatat - Mayolica sarjan pinta muistuttaa kuin käsin maalattua lasimaalausta. Kiiltävä pinta tuo lisää eloa. Kuvassa sävy Gris koossa 20x50 cm.

Mayolica -sarjan seinälaatat sävyissä Gris ja Antracite

Seinälaatat - Nämä kaksi sävyä luovat harkitun ja kauniin kokonaisuuden mihin tahansa tilaan. Gris vasemmalla ja Antracite oikealla koossa 20x50 cm.

Star seinälaattasarja hinnat alk. 32,90 €/m² (20x50 cm peruslaatta)

Laatat ovat suorareunaisia ja voidaan asentaa normaalilla saumavälillä. Laatat ovat laadukkaita espanjalaisia seinälaattoja ja niiden pinta on mattalasitteinen. Lasitteen ansiosta puhtaanapito on helppoa ja vaivatonta, sillä laatta eivät ime likaa itseensä. Arkielämään kuuluvat normaalit tahrat lähtevät pinnasta miedolla pesuaineella kostutetulla liinalla pyyhkimällä. Laattasarjan peruslaattoissa on hillitty raitamainen struktuuri. Laattojen värit ovat puhdas valkoinen ja musta. Sarjan tehostelaatoissa on sokeripalan kokoinen mosaiikkikuviointi, joka tulee kevyen epätasaisesti ulos laatan pinnasta. 

Sekä perus- että tehostelaatat myydään neliöhinnalla ja täysin paketein.

Seinälaatat Black

BLACK

Seinälaatat White

WHITE

Seinälaatat Mosaico White

MOSAICO WHITE

Seinälaatat Mosaico Black

MOSAICO BLACK

Star -sarjan seinälaatat sävyissä White ja Black

Seinälaatat - Kiinnitä huomiota laatan strukturoituun kuviointiin, jonka pinnalla valo leikkii. Sävyt Black ja White koossa 20x50 cm.

Star -sarjan seinälaatat sävyissä White ja Black

Seinälaatat - Klassinen mustan ja valkoisen yhdistelmä ei ole koskaan pois muodista. Peruslaatat sävyissä Black ja White koossa 20x50 cm.

Star -sarjan tehostelaatat sävyissä White ja Black

Seinälaatat - Lasitteen ansiosta epätasaisetkin pinnat on helppo pitää puhtaana haasteellisemmissakin paikoissa. Mosaico Black ja White koossa 20x50 cm.