SEINÄLAATAT alk. 5,95 €/m²

Seinälaattamallistoomme olemme valinneet hyvin laajasti eri tyylisuuntia edustavia vaihtoehtoja. Valkoiset peruslaatat eri kokoisina ja erilaisilla pinnoilla ovat olleet suosituimpia jo usean vuoden ajan eikä loppua ole näköpiirissä. Usein niihin yhdistetään eri tyyppisiä tehostelaattoja, jotka voivat olla eri värisiä, kokoisia tai pintaisia seinälaattoja. Tehostelaattoja käytetään esim. väriraitana seinällä tai kapeilla boordeilla/mosaiikeilla voidaan myös rajata alueita tai hävittää esim. eri kokoisten laattojen saumajakoa. Niillä voidaan myös korostaa tiettyä aluetta tai luoda tausta esim. kalusteille. Tehosteena kuviolaatat ja kaakelit luovat kiinnostavia yksityiskohtia seinille; ne voivat esittää esim. taulua tai isompana pintana ne antavat tapettimaisen pintakuvioinnin seinään. Kaikki lattialaatat soveltuvat käytettäviksi myös seinillä, mutta yleensä seinälaatat eivät sovellu lattialaatoiksi.

Kuvia klikkaamalla näet tuotekuvat suurempina!

Sovereign -sarjan laatat sävyssä Beige

Kuvassa peruslaattoja sekä kuviolaattoja sarjasta Sorbonne. Sävynä Beige.

Kuvassa mattapintainen Lapponia Blanco Mate 30x60 cm. Saatavilla myös kiiltävänä. Molemmat saatavilla sekä normaalilla- että leikatulla reunalla.

Kuvassa seinälaattoja sarjasta Classy. Sävyinä Nocciola, Petrolio sekä Beige.

Funktion seinälaattasarja alk. 79,95 €/m² (6 x 25 cm) UUTUUS!

Funktion-sarja on todella monipuolinen ja sen laatat sopivat moniin eri sisustuksellisiin tyylisuuntauksiin. Laatoilla voidaan esimerkiksi herättää henkiin suoraviivainen funkistyyli tai sarjan herkullisilla sävyillä voidaan maustaa boheemimpiakin sisustuskokonaisuuksia. Laatat ovat laadukasta italialaista kivipuristetta eli ne soveltuvat myös lattialla käytettäviksi. Koko sarja on rektifioitu, jolloin asennus pienellä saumalla on mahdollista. Puhtaanapitoa helpottaa pinnassa oleva kiiltävä lasite. Laatat ovat pakkasenkestäviä.

Laatat myydään neliöhinnalla ja täysin paketein.

AQUAMARINA

ANTRACITE

SMERALDO

BLUE

NERO

BIANCO

BEIGE

SENAPE

GRIGIO

Seinälaatat - Funktion Nero, Senape ja Aquamarina 6x25 cm.

Seinälaatat - Funktion Smeraldo ja Beige 6x25 cm.

Seinälaatat - Funktion Grigio ja Antracite 6x25 cm.

Seinälaatat - Funktion Aquamarina 6x25 cm.

Panorama laattasarja alk. 39,95 €/m² (30x60 cm) UUTUUSKAMPANJA!

Panorama-laattasarja on monipuolinen, ajaton ja moderni henkäys tähän päivään. Sarjan kolme erilaista pintastruktuuria, useat laattakoot sekä yhdistettävissä olevat tehostelaatat antavat rajattomat mahdollisuudet luoda upeita, innovatiivisia ja persoonallisia kokonaisuuksia. Koko sarja on leikattureunainen, jolloin asennus pienellä saumalla on mahdollista. Laatat ovat laadukasta italialaista kivipuristetta ja niissä on mattalasite, jonka ansiosta puhtaanapito on vaivatonta. Laatat ovat pakkasenkestäviä.

Saatavilla myös erilaisia tehostelaattoja sekä mosaiikkeja näyttävillä pintastruktuureilla, joilla on helppo lisätä syvyyttä sisustukseen.

Peruslaatat myydään neliö- sekä mosaiikit arkkihinnalla. Kaikki laatat myydään täysin paketein.

PLUME

ASH

NOIR

AMANDE

CIMENT

Seinälaatat - Vaikka sisustuskokonaisuudessa olisikin monta eri sävyä, struktuuria ja kuviota pysyy yleisilme rauhallisena kun kaikki on harkiten suunniteltu. Seinässä sarjan sävy Plume.

Seinälaatat - Saman sävyisen laatan eri struktuuripinnat yhdistettynä tekevät seinästä dynaamisen ja mielenkiintoisen mutta yleisilme pysyy silti rauhallisena. Tässä sävy Ciment.

Seinälaatat - Meillä Suomessa on vielä tänäkin päivänä melko harvinaista pinnoittaa esimerkiksi makuuhuoneen seiniä laatoilla mutta kuten kuvasta näkee, hyvältä näyttää. Tässä sävy Amande siksak -struktuuripinnalla.

Sun seinälaattasarja alk. 59,95 €/m² (7,5 x 15 cm) KAMPANJA!

Sun -seinälaattasarja on virkistävä tuulahdus mausteisia sekä raikkaita sävyjä. Sarjan sävyt ovat yhdistettävissä keskenään tai niitä voidaan käyttää esimerkiksi tehosteena muuten neutraalissa kokonaisuudessa.

Sarjasta on saatavilla erillistilauksesta myös koot 7,5x30 cm sekä 15x15 cm. Kysy hinta myyjältä.

Seinälaatat myydään neliöhinnalla ja täysin paketein.

GRANATE

OCRE

VERDE

GRIS

BLANCO

AZUL

NEGRO

Seinälaatat - Kuvassa sävyt Granate ja Blanco.

Seinälaatat - Kuvassa sävyt Ocre ja Blanco.

Seinälaatat - Kuvassa sävyt Azul ja Blanco.

Seinälaatat - Kuvassa sävyt Verde, Gris ja Blanco.

Seinälaatat - Kuvassa sävyt Negro, Gris ja Blanco.

Sorbonne laattasarja alk. 44,95 €/m² (30x60 cm) KAMPANJA!

Sorbonne-sarjan laatoissa on leikattu reuna eli ne voidaan asentaa pienellä saumalla. Laattojen materiaalina on laadukas, pakkasenkestävä italialainen kivipuriste ja niiden pinta on mattalasitteinen. Tämän vuoksi tätä sarjaa voi käyttää myös lattiassa.

Sarjan laatoissa on kaunis ja luonnollisen kivimäinen kuviointi. Digitaalitekniikan ansiosta jokainen laatta on lähes uniikki. Laatoissa on käytetty injektointitekniikkaa, jolla aikaan saada elävä ja luonnonmukainen sävy lasitepintaan. Saatavilla on myös erilaisia mosaiikkeja sekä kuviolaattoja, joilla voit luoda elävyyttä ja kiinnostavia yksityiskohtia sisustukseen.

Peruslaatat myydään neliö- ja mosaiikit arkkihinnalla. Kaikki laatat myydään täysin paketein.

ANTRACITE

AVORIO

GRIGIO GHIARO

BEIGE

TABACCO

Sovereign -sarjan laatat sävyissä Avorio ja Antracite

Laatat - Sarjan yhteensointuvia sävyjä on helppo yhdistellä keskenään. Strukturoiduilla kuviolaatoilla saa tilaan luotua kontrasteja.

Sovereign -sarjan laatat sävyssä Beige

Laatat - Maanläheinen beige antaa lämpöä sekä kodikkuutta muuten moderniin ja pelkistettyyn sisustukseen.

Sovereign -sarjan laatat sävyssä Grigio Chiaro

Laatat - Sarjan laatat soveltuvat sekä seinään että lattiaan. Tämän ansiosta tiloista saadaan tehtyä harmonisia ja yhtenäisen näköisiä.

Jugend Antique seinälaattasarja alk. 79,95 €/m² KAMPANJA!

Jugend Antique-seinälaattasarjassa on entisten aikojen kauneutta ja arvokkuutta. Koon 15x15 cm laatoissa on kiiltävä, krakeloitu antiikkilasite sekä elävä reuna, joiden ansiosta laatat näyttävät kauniisti ajan patinoimilta ja käsin tehdyiltä. Sarjan näyttävät värit ovat katseenvangiteva yksityiskohta missä tahansa tilassa.

Koon 15x15 cm laatat myydään neliö- ja kohokuviolaatta Avalon kappalehinnalla. Kaikki laatat myydään täysin paketein.

DECOR AVALON 10X15 cm 3,95 €/kpl

GREEN 15x15 cm 79,95 €/m² (norm. 96,20 €/m²)

DECOR GREEN MIX 15x15 cm 119,95 €/m² (norm. 142,40 €/m²)

TURQUOISE 15x15 cm 79,95 €/m² (norm. 96,20 €/m²)

DECOR TURQUOISE MIX 15x15 cm 119,95 €/m² (norm. 142,40 €/m²)

Seinälaatat - Kohokuvioitu Decor Avalon 10x15 cm sopii yksinään tehosteseinäksi tai yhdistettäväksi saman sarjan 15x15 cm laatan kanssa.

Seinälaatat - Runsas metsänvihreä sävy on näyttävä mutta samaan aikaan rauhoittava sisustuselementti.

Seinälaatat - Kaunis turkoosi vie etelän merellisiin maisemiin ja raikastaa tilan tunnelmaa.

Lapponia Blanco seinälaattasarja alk. 9,95 €/m² (25x40 cm matta/kiiltävä) KAMPANJA!

Lapponia Blanco-sarjaamme on koottu eri kokoisia, erilaisella kiiltoasteella sekä viimeistelyllä varustettuja valkoisia laattoja. Osa laatoista on saatavilla sekä normaalilla- että rektifioidulla reunalla. Rektifioidut laatat voidaan asentaa normaalia pienemmällä saumalla ja siten saumoista tulee huomaamattomampia.

Laatan pintaan tai reunaan tehdyillä muodoilla saadaan yksivärisestäkin valkoisesta laatasta mielenkiintoinen. Tiilen muotoinen laatta on jo klassikko ja eri asennustavoilla samasta laatasta on moneksi. Suora ladonta on symmetrinen ja selkeä, mutta tiililadonnalla seinään saadaan rytmiä ja liikettä. Mikäli kaipaat jotain erikoisempaa, kokeile asentaa laatat kalanruotomaisesti.

Seinälaatat - Kuvassa Lapponia Blanco Fasetti 10x20 cm. Saatavilla kiiltävänä ja mattana, sekä koko 10x30 cm kiiltävänä.

Seinälaatat - Kuvassa mattapintainen Lapponia Blanco Mate 25x40 cm. Saatavilla myös kiiltävänä.

Seinälaatat - Kuvassa kiiltävä Lapponia Blanco Brillo 30x60 cm. Saatavilla myös mattana. Molemmat saatavilla sekä pyöreällä- että leikatulla reunalla.

Seinälaatat - Kuvassa mattapintainen Lapponia Blanco Mate 30x90 cm. Saatavilla myös kiiltävänä. Molemmat saatavilla sekä pyöreällä- että leikatulla reunalla.

Provence seinälaattasarja alk. 21,90 €/m² (20x50 cm peruslaatta) KAMPANJA!

Laatat ovat suorareunaisia ja voidaan asentaa normaalilla saumavälillä. Laatat ovat laadukkaita espanjalaisia seinälaattoja ja niiden pinta on mattalasitteinen. Lasitteen ansiosta puhtaanapito on helppoa ja vaivatonta, sillä laatta ei ime likaa itseensä. Arkielämään kuuluvat normaalit tahrat lähtevät pinnasta miedolla pesuaineella kostutetulla liinalla pyyhkimällä. Sarjan  peruslaatoissa on käsityönä muotoillun näköinen, laattojen kesken vaihteleva pehmeä kuviointi. Himmeä ja epätasainen pinta luo lämpimän ja kodikkaan tunnelman niin keittiön välitilaan kuin kylpyhuoneeseenkin.

Peruslaatat myydään neliöhinnalla ja täysin paketein.

Seinälaatat ceniza

CENIZA

Seinälaatat blanco

BLANCO

Seinälaatat Perla

PERLA

Seinälaatat Crema

CREMA

Provence -sarjan seinälaatat sävyssä Perla

Seinälaatat - Sarjan toisiksi vaaleimmassa sävyssä, Perlassa, on häivähdys lämpöä. Pinnan kuvointi tuo pientä rouheutta sisustukseen. Koko 20x50 cm.

Provence -sarjan seinälaatat sävyssä Ceniza

Seinälaatat - Provence sarjan uniikki kuviointi tuo mieleen aidon käsityön. Laatat ovat keskenään erilaisia, joten kokonaisuus on vaihteleva. Kuvassa sävy Ceniza koossa 20x50 cm.

Provence -sarjan seinälaatat sävyissä Blanco ja Crema

Seinälaatat - Kaikki sarjan sävyt sointuvat kauniisti yhteen ja niistä saa tehtyä harmonisia kokonaisuuksia. Tässä sävyt Crema sekä Blanco koossa 20x50 cm.

Beton seinälaattasarja alk. 27,90 €/m² (20x60 cm peruslaatta)

Laatat ovat suorareunaisia ja voidaan asentaa normaalilla saumavälillä. Laatat ovat laadukkaita espanjalaisia seinälaattoja ja niiden pinta on mattalasitteinen. Lasitteen ansiosta puhtaanapito on helppoa ja vaivatonta, sillä laatta eivät ime likaa itseensä. Arkielämään kuuluvat normaalit tahrat lähtevät pinnasta miedolla pesuaineella kostutetulla liinalla pyyhkimällä.  Vaihtoehtoina on kaksi hillittyä väriä, joiden kuviointi on skandinaavisen ajaton ja ne sopivat erinomaisesti suomalaiseen makuun. Sarjan nimikin kertoo jo, että laatat jäljittelevät tämän päivän trendikästä betoniseinää. Dedalo Gris tehostelaatassa on kolmiulotteinen, mattalasitettu pinta.

Sekä perus- että tehostelaatat myydään neliöhinnalla ja täysin paketein.

Seinälaatat antracite

ANTRACITE

Seinälaatat Beton Gris

GRIS

Seinälaatat Dedalo Gris

DEDALO GRIS

Beton -sarjan seinälaatat sävyssä Antracite

Seinälaatat - Beton sarja sopii erinomaisesti yhdistettäväksi esimerkiksi valikoimamme marokkolaattoihin. Kuvassa sävy Antracite koossa 20x60 cm.

Beton -sarjan seinälaatat sävyissä Antracite ja Gris sekä tehostelaatta Dedalo Gris

Seinälaatat - Pienet puiset yksityiskohdat, kuten kuvassa oleva taso, antavat kauniin kontrastin betonimaisille pinnoille. Sävyt Gris ja Antracite, sekä tehostelaatta Dedalo Gris.

Beton -sarjan seinälaatat sävyissä Antracite ja Gris

Seinälaatat - Sarjan luonnolliset sävyt ovat yhdisteltävissä ja voidaan käyttää kaikilla kodin sisäseinäpinnoilla. Kuvassa värit Gris sekä Antracite koossa 20x60 cm.

Classy Color seinälaattasarja alk. 69,95 €/m² (35 x 100 cm peruslaatta)

Laatat ovat rektifioituja eli ne voidaan asentaa normaalia pienemmällä saumalla. Laattojen materiaalina on laadukas, italialainen valkosavi ja niiden pinta on kiiltävälasitteinen. Sarjan laatoissa on sekä neutraaleja että värikkäitä värivaihtoehtoja, joita yhdistelemällä voidaan luoda erilaisia kokonaisuuksia. Laatat ovat kooltaan 35 x 100 cm.

Classy-sarjaan kuuluu myös useita erilaisia kuva- ja kuviolaattoja. Nämä tehostelaatat tuovat leikkisyyttä sekä syvyyttä kotisi sisustukseen ja sopivat niin kylpyhuoneeseen kuin keittiöönkin. Saatavilla on myös erikokoisia mosaiikkeja.

Peruslaatat myydään neliö-, kuvat ja boordit kappale- sekä mosaiikit arkkihinnalla. Kaikki laatat myydään täysin paketein

PETROLIO

SPRING COLD

RIGATO COLD

BEIGE

ROSSO

LUMIERE ROSSO

SPRING WARM

RIGATO WARM

NOCCIOLA

LUMIERE NOCCIOLA

Seinälaatat - Sarjan tapettimainen kuvalaatta Spring Warm sopii hyvin yhteen sarjan peruslaatan Rosso kanssa.

Seinälaatat - Uskalla käyttää värejä rohkeasti. Ne tekevät kodistasi juuri sinun kotisi. Tämä kokonaisuus luotu sävyillä Nocciola, Petrolio sekä Beige.

Seinälaatat - Näyttävä kuvalaatta Rigato Cold toimii tehosteseinänä yksinään tai se voidaan yhdistää esimerkiksi sarjan peruslaattaan sävyssä Beige.

Classy Black&White seinälaattasarja alk. 69,95 €/m² (35 x 100 cm peruslaatta)

Classy-sarjan mustavalkoisilla laatoilla voidaan luoda elegantteja ja moderneja kokonaisuuksia tai ne voidaan yhdistää sarjan värikkäämpien laattojen kanssa. Laatat eri pintakuvioinneilla tuovat eloisuutta ja toimivat tehosteseinänä yksivärisissäkin sisustuskokonaisuuksissa. Saatavilla on myös erikokoisia mosaiikkeja.

Laatat ovat rektifioituja eli ne voidaan asentaa normaalia pienemmällä saumalla. Laattojen materiaalina on laadukas, italialainen valkosavi ja niiden pinta on kiiltävälasitteinen. Sarjan laatoissa on sekä neutraaleja että värikkäitä värivaihtoehtoja, joita yhdistelemällä voidaan luoda erilaisia kokonaisuuksia. Laatat ovat kooltaan 35 x 100 cm.

Peruslaatat myydään neliö-, kuvat ja boordit kappale- sekä mosaiikit arkkihinnalla. Kaikki laatat myydään täysin paketein

BIANCO

TRAMA BIANCO

LUMIERE BIANCO

BUBBLES BIANCO

STRUTTURA SILK BIANCO

CARBONE

TRAMA CARBONE

LUMIERE CARBONE

BUBBLES CARBONE

GRIGIO

Seinälaatat - Moderni sisustuskokonaisuus saadaan aikaan sarjan sävyillä Carbone ja Bianco.

Seinälaatat - Eri pinnanmuodoilla saadaan aikaan syvyyttä sisustukseen vaikka sävymaailma olisikin pelkistetty. Kuvassa peruslaatta sävyssä Bianco sekä kuviolaatta Trama Bianco.

Seinälaatat - Sarjan aaltopintainen Struttura Silk Bianco toimii yksinään tehosteena tai se voidaan yhdistää värikkäämpiinkin kokonaisuuksiin.

Gloria seinälaattasarja alk. 49,95 €/m² (45 x 120 cm cm sileäpintainen)

Gloria-seinälaattasarja koostuu kahdesta sileäpintaisesta ja kolmesta eri pintakuvioidusta laattavaihtoehdosta. Etenkin näiden pintakuvioitujen laattojen struktuurit pääsevät erinomaisesti oikeuksiinsa suuren laattakoon ansiosta. Valkoisen sävyiset laatat ovat yhdistettävissä melkeinpä minkä tahansa muun sävyisten laattojen kanssa mutta pintakuvioidut laatat toimivat myös tehosteina kokovalkoisissa laatoituksissa.

Laatat ovat rektifioituja eli ne voidaan asentaa normaalia pienemmällä saumalla. Laattojen materiaalina on laadukas, italialainen valkosavi. Laatat ovat kooltaan 45 x 120 cm.

 

BIANCO BRILLO

WAVE BIANCO BRILLO

BIANCO MATT

STRUTTURA BIANCO MATT

STRIPES BIANCO MATT

Seinälaatat - Sarjan kaksi kiiltäväpintaista laattaa sopivat yhdistettäväksi keskenään ja luovat yhdessä ylellisen kokonaisuuden.

Seinälaatat - Stripes Bianco Matt on näyttävä sekä mattalasitteensa ansiosta pehmeän ja luonnonläheisen näköinen tehoste.

Seinälaatat - Sarjan laatat sopivat yhdistettäväksi melkein minkä tahansa muiden laattojen kanssa. Kuvassa Struttura Bianco Matt ja sileäpintainen Bianco Matt.

Brink seinälaattasarja alk. 39,95 €/m² (25x49 cm peruslaatta)

Brink-sarja on kolmiulotteinen seinälaatta, jossa yhdistyy luonnonkiven ulkonäkö sekä kivipuristelaatan kestävyys. Sarjan eloisat kivi- ja puukuviovaihtoehdot luovat erittäin autenttisen vaikutelman aidosta luonnonmateriaalista. Rajattomuutta lisää se, että näiden seinälaattojen ollessa pakkasenkestäviä, soveltuvat ne sekä sisälle että ulos. Laatoissa on porrastettu reuna, jonka ansiosta saumoja on vaikeampi havaita valmiista seinäpinnasta. Kaikkiin sävyihin on saatavilla myös kulmakappaleet, joilla voidaan siististi viimeistellä mahdolliset ulkokulmat. Puhtaanapitoa helpottaa pinnassa oleva mattalasite.

Laatat myydään neliöhinnalla ja täysin paketein.

BEIGE

MIX QUARZITE

WHITE

GREY

ARDESIA

DARK WOOD

LIGHT WOOD

QUARTZ MIX

Seinälaatat - Brink Grey 16x40 cm.

Seinälaatat - Brink Quartz Mix 25x49 cm.

Seinälaatat - Brink Beige 16x40 cm.

Sugar seinälaattasarja alk. 32,90 €/m² (20x50 cm peruslaatta)

Sarjan laatat ovat suorareunaisia ja voidaan asentaa normaalilla saumavälillä. Laatat ovat laadukkaita espanjalaisia seinälaattoja ja niiden pinta on mattalasitteinen. Lasitteen ansiosta puhtaanapito on helppoa ja vaivatonta, sillä laatta eivät ime likaa itseensä. Arkielämään kuuluvat normaalit tahrat lähtevät pinnasta miedolla pesuaineella kostutetulla liinalla pyyhkimällä. Sarjan laatoissa on trendikäs “sokeri”-pinta, jolloin valon heijastuessa siihen eri kulmista saa se pinnan aivan kuin kimaltelemaan. Laattojen värit ovat puhdas valkoinen ja musta. Sarjan tehostelaatoissa on hiukan ulkoneva aaltokuvio, joka on synkronoitu jatkumaan.

Sekä perus- että tehostelaatat myydään neliöhinnalla ja täysin paketein.

Seinälaatat wave Black

WAVE BLACK

Seinälaatat Wave White

WAVE WHITE

Seinälaatat White

WHITE

Seinälaatat Black

BLACK

Sugar -sarjan seinälaatat sävyissä Black ja White

Seinälaatat - Sarjan tehostelaattojen kuviointi vie mielen tuulen kuljettamille hiekkadyyneille. Kuvassa tehostelaatta Wave sävyissä Black sekä White. Kokona 20x50 cm.

Sugar -sarjan seinälaatat sävyssä White

Seinälaatat - Erilaisilla pinnoilla ja kuvioilla valkoiseen laattaan saa ulottuvuuksia. Tässä tehostelaatta ja peruslaatta sävyssä White. Koko 20x50 cm.

Sugar -sarjan seinälaatat sävyssä White

Seinälaatat - Pienillä yksityiskohdilla teet tilasta mielenkiintoisen, vaikka käyttäisitkin vain yhtä sävyä. Tässä Wave White sekä peruslaatta White koossa 20x50 cm.

Mayolica seinälaattasarja alk. 32,90 €/m² (20x50 cm peruslaatta)

Laatat ovat suorareunaisia ja voidaan asentaa normaalilla saumavälillä. Laatat ovat laadukkaita espanjalaisia seinälaattoja ja niiden pinta on mattalasitteinen. Lasitteen ansiosta puhtaanapito on helppoa ja vaivatonta, sillä laatta eivät ime likaa itseensä. Arkielämään kuuluvat normaalit tahrat lähtevät pinnasta miedolla pesuaineella kostutetulla liinalla pyyhkimällä. Sarjassa on kaksi kaunista harmaan sävyä ja niiden kuviointi on maalauksellinen. Laattojen kuviointi vaihtelee, joten seinäpinnasta tulee elävä ja yleisilmeestä kauniin luonnollinen.

Laatat myydään neliöhinnalla ja täysin paketein.

Seinälaatat Gris

GRIS

Seinälaatat Antracite

ANTRACITE

Mayolica -sarjan seinälaatat sävyssä Gris

Seinälaatat - Mayolica sarjan pinta muistuttaa kuin käsin maalattua lasimaalausta. Kiiltävä pinta tuo lisää eloa. Kuvassa sävy Gris koossa 20x50 cm.

Mayolica -sarjan seinälaatat sävyissä Gris ja Antracite

Seinälaatat - Nämä kaksi sävyä luovat harkitun ja kauniin kokonaisuuden mihin tahansa tilaan. Gris vasemmalla ja Antracite oikealla koossa 20x50 cm.

Star seinälaattasarja alk. 32,90 €/m² (20x50 cm peruslaatta)

Laatat ovat suorareunaisia ja voidaan asentaa normaalilla saumavälillä. Laatat ovat laadukkaita espanjalaisia seinälaattoja ja niiden pinta on mattalasitteinen. Lasitteen ansiosta puhtaanapito on helppoa ja vaivatonta, sillä laatta eivät ime likaa itseensä. Arkielämään kuuluvat normaalit tahrat lähtevät pinnasta miedolla pesuaineella kostutetulla liinalla pyyhkimällä. Laattasarjan peruslaattoissa on hillitty raitamainen struktuuri. Laattojen värit ovat puhdas valkoinen ja musta. Sarjan tehostelaatoissa on sokeripalan kokoinen mosaiikkikuviointi, joka tulee kevyen epätasaisesti ulos laatan pinnasta.

Sekä perus- että tehostelaatat myydään neliöhinnalla ja täysin paketein.

Seinälaatat Black

BLACK

Seinälaatat White

WHITE

Seinälaatat Mosaico White

MOSAICO WHITE

Seinälaatat Mosaico Black

MOSAICO BLACK

Star -sarjan seinälaatat sävyissä White ja Black

Seinälaatat - Kiinnitä huomiota laatan strukturoituun kuviointiin, jonka pinnalla valo leikkii. Sävyt Black ja White koossa 20x50 cm.

Star -sarjan seinälaatat sävyissä White ja Black

Seinälaatat - Klassinen mustan ja valkoisen yhdistelmä ei ole koskaan pois muodista. Peruslaatat sävyissä Black ja White koossa 20x50 cm.

Star -sarjan tehostelaatat sävyissä White ja Black

Seinälaatat - Lasitteen ansiosta epätasaisetkin pinnat on helppo pitää puhtaana haasteellisemmissakin paikoissa. Mosaico Black ja White koossa 20x50 cm.

Seinälaattoja eli kaakeleita valmistetaan useille erilaisille savityypeille ja yleensä niille ei aseteta korkeita kestävyysvaatimuksia, toisin kuin lattialaatoille, koska seiniin ei kohdistu samanlaista kulutusta. Kosteissa tiloissakaan seinälaatan vedenimulla ei ole suurta merkitystä, koska laatan ei ole tarkoitus suojata rakenteita; sitä varten ovat vedeneristeet. Kosteus haihtuu seinälaatoista, kun ilmanvaihdosta on huolehdittu oikein. Kaikki lattialaatat soveltuvat käytettäviksi myös seinillä, mutta yleensä seinälaatat eivät sovellu lattialaatoiksi. Meiltä löydät seinälaatat, laatat kaikkiin tiloihin.