KATTO- JA SEINÄPANEELIT alk. 13,95 €/m²

Kymppi-Lattiat & Kaakelit on jo vuodesta 1992 tuonut maahan laadukkaita MDF-runkoisia kuviopaneeleita. Tuotteemme valmistetaan Saksassa ja niiden valmistuksessa käytetään uusinta, kehittyneintä monikerros-painatustekniikkaa, joka takaa ensiluokkaisen upean ulkonäön. MDF-runkonsa ansiosta paneelit ovat vääntymättömiä ja saavat kotisi näyttämään viimeistellyltä. Niihin on myös helppo upottaa esim. halogeenivalaisimia tunnelmaa luomaan.

Varastovalikoimaamme kuuluu valikoima kauniita ja luonnollisia puukuoseja tyylikkäällä V-pontilla. Sen lisäksi tilauksesta on saatavilla näyttäviä sekä perinteisiä rajoja rikkovia vaihtoehtoja. Kaikki paneelimme ovat suojapinnoitettuja, joten ne ovat värinsä pitäviä, helppohoitoisia ja kostealla liinalla puhdistettavia. Kalvopinnoitetut paneelimme ovat huippulaatua ja soveltuvat käytettäväksi myös kattolämmityksen kanssa.

Kuvia tai otsikoita klikkaamalla pääset eri tuotesarjoihin!

Paneeleiden asennus

Kymppi-Lattioiden seinä- ja kattopaneelit ovat nopeita ja helppoja asentaa. Paneeleidemme asennukseen suosittelemme alumiinisia kiinnikkeitä sekä ruuveja. Kiinnikeillä asennetut paneelit voidaan myös tarvittaessa purkaa ehjinä ja kiinnittää uudelleen. Niiden ansiosta paneelit saavat myös elää vapaammin ilmankosteuden sekä lämpötilavaihteluiden mukaan kuin esimerkiksi naulaamalla asennetut paneelit. Paneelikuoseihin sopivat kattolistat kuuluvat myös valikoimaamme.

Säilytä paneeleitasi 2-3 vuorokautta asennettavassa tilassa, jolloin paneeleiden mahdolliset lämpötilasta ja kosteudesta johtuvat muutokset ehtivät tapahtua. Asentaessa muista jättää noin 10 mm mittainen rako paneelin reunan ja seinän/katon väliin, jotta paneelit saavat elää vapaasti ilmankosteuden sekä lämpötilavaihteluiden mukaan. 10 mm paksuiset kattopaneelimme soveltuvat käytettäväksi kattolämmityksen kanssa (paitsi Pure White ja Hopeasaarni), sillä niiden lämmönkesto on 100 astetta.

Missä paneeleita voi käyttää?

Paneeleitamme voi käyttää kaikissa asumistiloissa ja ne soveltuvat myös käytettäväksi märkätilojen katoissa (paitsi Pure White ja Hopeasaarni). Kuitenkaan saunan kattoon MDF-paneeli ei sovi käytettäväksi.

Tutustu laajaan mallistoomme ja valitse miellyttävä, kestävä ja käytännöllinen MDF-paneeli.