MARMORILAATAT alk 24,95 €/m²

Marmorilaatat ovat ajaton ja käytännöllinen valinta niin kodin kuin julkisten tilojenkin pintamateriaaliksi, sillä ne eivät ole herkkiä kulutukselle tai likaantumiselle toisin kuin aito marmori. Valikoimastamme löytyy runsaasti erilaisia vaihtoehtoja niin sävyn, koon, kuvioinnin kuin tunnelmankin puolesta.

  • soveltuu lattiaan, seinään sekä märkätiloihin
  • kestävää ja huippulaatuista kivipuristetta
  • saatavilla useita eri kokoja ja sävyjä
  • saatavilla sekä kiiltävä- että mattapintaisia vaihtoehtoja
  • helppohoitoinen lasitettu pinta
  • pakkasenkestävä

KUVIA KLIKKAAMALLA NÄET LISÄÄ TUOTEKUVIA.

Marmore Pothos White marmorilaattasarja alk. 24,95 €/m² KAMPANJA!

Marmore Pothos White-sarjan marmorilaatat ilmentävät kuvioinniltaan klassista marmoria. Ne näyttävät upealta niin lattia- kuin seinäpinnoillakin ja soveltuvat käytettäväksi kuivien sisätilojen lisäksi myös kylpytiloissa. Valittavanasi on sekä matta- että kiiltäväpintaisia vaihtoehtoja. Koot 60x60 cm ja 60x120 cm ovat rektifioituja ja soveltuvat käytettäväksi sekä lattialla että seinällä. Koko 33,3x55 cm puolestaan soveltuu vain seinälle. Kaikki marmorilaatat ovat lasitettuja, jonka ansiosta puhtaanapito on vaivatonta. Laatat myydään neliöhinnalla ja täysin paketein.

Marmore Pothos White matt/rekt 60x60 cm 29,95 €/m²

(norm. 68,20 €/m²)

Marmore Pothos White matt/rekt 60x120 cm (saatavilla myös kiiltävänä) 39,95 €/m²

(norm. 98,65 €/m²)

Marmore Pothos White kiilt/rekt 60x60 cm 29,95 €/m²

(norm. 68,20 €/m²)

Marmore Pothos White kiiltävä 33,3x55 cm 24,95 €/m²

(norm. 31,70 €/m²)

Marmore Pothos Gold 60x60 cm marmorilaatta 34,95 €/m² KAMPANJA!

Marmore Pothos Gold marmorilaatat ilmentävät kuvioinniltaan klassista marmoria mutta kuvioinnin sävymaailma on perinteisen harmaan sijaan lämminhenkisen kultainen. Ne näyttävät upealta niin lattia- kuin seinäpinnoillakin ja soveltuvat käytettäväksi kuivien sisätilojen lisäksi myös kylpytiloissa. Marmorilaatan pinnassa on kiiltävä lasite, jonka ansiosta puhtaanapito on vaivatonta. Leikatut reunat eli rektifiointi mahdollistaa laattojen asennuksen kapealla saumavälillä, jolloin valmiissa pinnassa sauma on varsin huomaamaton ja häviää kokonaisuuteen. Laatat myydään neliöhinnalla ja täysin paketein. Pakkauskoko 1,44 m²/pkt. (norm. 68,20 €/m²)

Marmore Pothos Gold kiilt/rekt 60x60 cm 34,95 €/m²

(norm. 68,20 €/m²)

Marmore Lustro marmorilaattasarja alk. 39,95 €/m² KAMPANJA!

Marmore Lustro marmorilaatat ovat kiiltäväpintaisia sekä voimakkaita marmorikuvioinniltaan. Maanläheisen vaihtelevat sävyt on helppo yhdistää monenlaisiin kokonaisuuksiin ja siten saadaan luotua ainutlaatuisia sisustusratkaisuja. Laatat näyttävät upealta niin lattia- kuin seinäpinnoillakin ja soveltuvat käytettäväksi kuivien sisätilojen lisäksi myös kylpytiloissa. Marmorilaatan pinnassa on kiiltävä lasite, jonka ansiosta puhtaanapito on vaivatonta. Leikatut reunat eli rektifiointi mahdollistaa laattojen asennuksen kapealla saumavälillä, jolloin valmiissa pinnassa sauma on varsin huomaamaton ja häviää kokonaisuuteen. Laatat myydään neliöhinnalla ja täysin paketein. Pakkauskoko 1,44 m²/pkt. (norm. 78,20 €/m²)

Marmore Lustro Cafe kiilt/rekt 60x60 cm 39,95 €/m²

(norm. 78,20 €/m²)

Marmore Lustro Crema kiilt/rekt 60x60 cm 39,95 €/m²

(norm. 78,20 €/m²)

Marmore Lustro Gris kiilt/rekt 60x60 cm 39,95 €/m²

(norm. 78,20 €/m²)

Marmore Luna Blanco 60x60 cm marmorilaatta 39,95 €/m² KAMPANJA!

Marmore Luna Blanco marmorilaatoissa on moninainen ja vivahteikas, harmaa marmorikuiviointi. Täyteläinen ja näyttävä kuviointi tekee tästä laatasta todellisen katseenvangitsijan. Laatat näyttävät upealta niin lattia- kuin seinäpinnoillakin ja soveltuvat käytettäväksi kuivien sisätilojen lisäksi myös kylpytiloissa. Laatat näyttävät ja tuntuvat silkkisen sileiltä ja ylellisiltä, sillä pinnan lasite on timanttihiottu. Lasitteen ansiosta puhtaanapito on vaivatonta. Leikatut reunat eli rektifiointi mahdollistavat laattojen asennuksen kapealla saumavälillä, jolloin valmiissa pinnassa sauma on varsin huomaamaton ja häviää kokonaisuuteen. Saatavilla on sekä kiiltävä- että mattapintainen vaihtoehto. Laatat myydään neliöhinnalla ja täysin paketein. Pakkauskoko 1,44 m²/pkt.

Marmore Luna Blanco kiilt/rekt 60x60 cm 39,95 €/m²

(norm. 95,40 €/m²)

Marmore Luna Blanco matt/rekt 60x60 cm 39,95 €/m²

(norm. 91,40 €/m²)

Marmore Luna Blanco kiilt/rekt 60x60 cm 39,95 €/m²

(norm. 95,40 €/m²)

Marmore Bologna Gold marmorilaattasarja alk. 34,95 €/m² KAMPANJA!

Marmore Bologna Gold marmorilaatat ovat kiiltäväpintaisia ja näyttäviä. Marmorikuviointi on voimakas ja vivahteikkaassa sävymaailmassa on mukana häivähdys kultaa nimensä mukaisesti. Laatat näyttävät upealta niin lattia- kuin seinäpinnoillakin ja soveltuvat käytettäväksi kuivien sisätilojen lisäksi myös kylpytiloissa. Marmorilaatan pinnassa on kiiltävä lasite, jonka ansiosta puhtaanapito on vaivatonta. Leikatut reunat eli rektifiointi mahdollistaa laattojen asennuksen kapealla saumavälillä, jolloin valmiissa pinnassa sauma on varsin huomaamaton ja häviää kokonaisuuteen. Laatat myydään neliöhinnalla ja täysin paketein.

Marmore Bologna Gold kiilt/rekt 60x60 cm 34,95 €/m²

(norm. 68,20 €/m²)

Marmore Bologna Gold kiilt/rekt 60x60 cm 34,95 €/m²

(norm. 68,20 €/m²)

Marmore Bologna Gold kiilt/rekt 60x120 cm 39,95 €/m²

(norm. 98,65 €/m²)

Granit marmorilaattasarja alk. 59,95 €/m² UUTUUS!

Granit marmorilaatat ovat kiiltäväpintaisia sekä voimakkaasti marmorikuvioituja. Vahvat katseenkääntävät sävyt laatoissa tekevät mistä tahansa tilasta pysäyttävän tyylikkään. Sininen marmorilaatta on kuin kuohuva meri vaihtelevine sävyineen. Musta marmorilaatta puolestaan on todella tunnelmallinen ja ruosteen sävyn häivähdykset tuovat lämpöä värimaailmaan. Laatat näyttävät upealta niin lattia- kuin seinäpinnoillakin ja soveltuvat käytettäväksi kuivien sisätilojen lisäksi myös kylpytiloissa. Marmorilaatan pinnassa on kiiltävä lasite, jonka ansiosta puhtaanapito on vaivatonta. Leikatut reunat eli rektifiointi mahdollistaa laattojen asennuksen kapealla saumavälillä, jolloin valmiissa pinnassa sauma on varsin huomaamaton ja häviää kokonaisuuteen. Laatat myydään neliöhinnalla ja täysin paketein. Pakkauskoko 1,44 m²/pkt.

Granit Black kiilt/rekt 60x120 cm 59,95 €/m²

(norm. 117,90 €/m²)

Granit Black kiilt/rekt 60x120 cm 59,95 €/m²

(norm. 117,90 €/m²)

Granit Blue kiilt/rekt 60x120 cm 69,95 €/m²

(norm. 125,90 €/m²)

History Stone 22,5x22,5 cm marmorilaattasarja 44,95 €/m² KAMPANJA!

History Stone marmorilaatat ovat mattapintaisia ja niissä on klassinen marmorikuvio. Saatavilla on sekä musta että valkoinen ja sävyjä voi käyttää yksinään tai ne voidaan sekoittaa shakkiruudukoksi. Laatat näyttävät upealta niin lattia- kuin seinäpinnoillakin ja soveltuvat käytettäväksi kuivien sisätilojen lisäksi myös kylpytiloissa. Marmorilaatan pinnassa on mattalasite, jonka ansiosta puhtaanapito on vaivatonta. Laatat myydään neliöhinnalla ja täysin paketein. Pakkauskoko 1,0 m²/pkt. (norm. 79,80 €/m²)

History Stone Marienhamn Negro ja Blanco 22,5x22,5 cm 44,95 €/m²

(norm. 79,80 €/m²)

History Stone Marienhamn Negro 22,5x22,5 cm 44,95 €/m²

(norm. 79,80 €/m²)

History Stone Marienhamn Blanco 22,5x22,5 cm 44,95 €/m²

(norm. 79,80 €/m²)

History Stone Marienhamn Blanco 22,5x22,5 cm 44,95 €/m²

(norm. 79,80 €/m²)

Extense lattialaattasarja alk. 49,95 €/m² (30x60 cm matta) UUTUUS!

Extense on silmiinpistävän luonnollinen ja kauniin valoisa marmorilaattasarja. Edistyksellisen valmistustekniikan myötä laattojen kuvioinnin yksityiskohtaisuus ja monimuotoisuus on pysäyttävää. Laattoja on saatavilla sekä kiiltävänä että mattana useissa kauniin harmonissa sävyissä, joiden lisäksi sarjaa rikastuttaa graafisempi mustavalkoinen vaihtoehto. Laattojen koot vaihtelevat pienistä mosaiikeista kokoon 90x180 cm, jolla saadaan aikaan visuaalista ulottuvuutta niin seiniin kuin lattioihinkin.

Laatat ovat huippulaadukasta italialaista kivipuristetta ja ne ovat lasitettuja, jonka ansiosta puhtaanapito on vaivatonta. Laatat ovat pakkasenkestäviä sekä rektifioituja. Laatat myydään neliöhinnalla ja täysin paketein.

CALCATTA SELECT

ONICE BIANCO

PULPIS GREY

PULPIS BEIGE

SCENIC WHITE (VAIN KIILTÄVÄNÄ)

MARQUINA (VAIN KIILTÄVÄNÄ)

Kuvassa sävy Calcatta Select.

Kuvassa sävy Onice Bianco.

Kuvassa sävy Pulpis Grey.

Kuvassa sävy Pulpis Beige.

Kuvassa sävy Scenic White.

Imagine Milano lattialaattasarja alk. 55,95 €/m² (30x60 cm matta) KAMPANJA!

Tämä laattasarja koostuu viidestä eri tyyppisestä marmorikuvioinnista, joista jokaisella on merkittävä paikka historiassa. Näitä marmorikuvioita voi löytää lukuisista tunnetuista, tuhansienkin vuosien takaisista rakennuksista sekä paikoista, joiden arkkitehtuuria ihastellaan edelleen tänä päivänä. Nyt nämä ajattomat marmoriklassikot ovat heränneet uudelleen henkiin tinkimättä kestävyydestä, helppoudesta tai käytännöllisyydestä arjen keskellä. Laattoja on saatavilla sekä kiiltävänä että mattana.

Laatat ovat huippulaadukasta italialaista kivipuristetta ja ne ovat lasitettuja, jonka ansiosta puhtaanapito on vaivatonta. Laatat ovat pakkasenkestäviä sekä rektifioituja. Laatat myydään neliöhinnalla ja täysin paketein.

BIANCO APUANO

BIANCO CARRARA

BIANCO ARABESCATO

GRIGIO VISONE

SPACCATELLA

Marmorilaatat - Imagine Milano-sarjan marmorilaatat sävyissä Bianco Arabescato ja Grigio Visone.

Marmorilaatat - Imagine Milano-sarjan marmorilaatat sävyissä Grigio Visone ja Bianco Carrara.

Marmorilaatat - Imagine Milano-sarjan laatat sävyissä Bianco Apuano ja Spaccatella.

History Jugend MARMORE HEX 69,95 €/m²

Marmore Hex 14x16 cm laattoissa on klassinen sekä ajaton marmorikuviointi. Saatavilla olevat sävyt ovat White, Grey ja Black. Laatat näyttävät upealta niin lattia- kuin seinäpinnoillakin ja soveltuvat käytettäväksi kuivien sisätilojen lisäksi myös kylpytiloissa. Marmorilaatan pinnassa on mattalasite, jonka ansiosta puhtaanapito on vaivatonta. Laatat myydään neliöhinnalla ja täysin paketein. Pakkauskoko 0,512 m²/pkt. (norm. 89,70 €/m²)

MARMORE HEX BLACK, GREY JA WHITE

MARMORE HEX BLACK 69,95 €/m²

(norm. 89,70 €/m²)

MARMORE HEX GREY 69,95 €/m²

(norm. 89,70 €/m²)

MARMORE HEX WHITE 69,95 €/m²

(norm. 89,70 €/m²)

MARMORE HEX BLACK

JOS ET LÖYDÄ ETSIMÄÄSI, JÄTÄ MEILLE KYSELY SÄHKÖPOSTITSE, PUHELIMITSE TAI YHTEYDENOTTOLOMAKKEEN KAUTTA.

Mikä ihmeen kivipuriste?

Kivipuristelaatat eroavat jo valmistusmateriaaliensakin puolesta keraamisista lattialaatoista siten, että saven sijaan on raaka-aineissa pölyksi jauhettua kiveä ja mineraaleja, joiden ansiosta lattialaatasta saadaan kovaa kulutusta kestävä. Lisäksi tietynlainen polttotekniikka saa kivipuristelaatasta vettä imemättömän, jolloin se soveltuu niin pakkasen puolelle meneviin ulkotiloihin kuin märkätiloihinkin. Kivipuristeesta valmistetut lattialaatat soveltuvat myös julkisten tilojen kulutukseen.