LAATAT alk. 9,95 €/m²

FinnCeramic on Kymppi-Lattiat Oy:n sisaryritys, joka valmistuttaa, maahantuo ja markkinoi tyylikkäitä, laadukkaita sekä yksilöllisiä laattaratkaisuja vaativaan suomalaiseen makuun. Olemme vuosien kokemuksen mukanaan tuomalla ammattitaidolla luoneet oman näköisemme valikoiman niin keraamisia kuin kivipuristettuja porcellanato-laattoja sekä sisä- että ulkokäyttöön. Valikoimiimme kuuluu yli 3000 erillistä laattojen varastotuotetta sisältäen peruslaatat, boordit ja kuvalaatat. Keskusvarastollamme Vantaalla vakituinen peruslaattojen varastomäärä on n. 80.000 - 90.000 m², joka takaa hyvän saatavuuden ja sujuvat toimitukset. Meiltä laatat kaikkiin tiloihin. Oletko aikeissa asentaa itse laatat? Klikkaa tästä ASENNUSOHJEISIIN

Kuvia tai otsikoita klikkaamalla pääset eri tuoteryhmiin!

Valikoimamme laatat

Olemme yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa kehittäneet suomalaiseen makuun sopivia "bestseller" seinä- ja lattiamalleja, joista osa on jäänyt tehtaiden vakiovalikoimiin. Lisäksi tiivis ja pitkä yhteistyö laattavalmistajiemme kanssa takaa luottamuksen molempiin suuntiin ja heijastuu edelleen asiakassuhteisiimme. Varastovalikoimamme uudistuu säännöllisesti. Uusia mallistoja hankkiessa otamme huomioon uusimmat laattatrendit unohtamatta kuitenkaan ajattomia klassikoita. Tiiviin asiakasyhteistyömme ansiosta voimme tarjota kullekin asiakkaalle räätälöityjä, valtavirrasta poikkeaviakin vaihtoehtoja.

Meiltä löytyvät laatat niin julkisiin tiloihin kuin koteihinkin. Oli tarpeesi sitten pieni tai suuri meiltä löytyy ystävällinen ja asiantunteva palvelu sekä työkalut toteuttaa suunnitelmasi. Mallistomme laatat on valikoitu asiakkaidemme toiveita kuunnellen ja siksi meiltä löytyvätkin markkinoiden tyylikkäimmät laatat.

Valikoimastamme löytyvät myös kestävät ja tyylikkäät alumiini- ja PVC-profiilit. Kulmalistojen avulla tuot helposti huolitellun ilmeen esim. ikkuna-aukkoon tai ulkokulmaan. Laattakulmalistat istuvat kauniisti kokonaisuuteen, mutta ilman niitä toteutetut kulmat voivat näyttää keskeneräisiltä. Laatat ja kulmalistat kulkevat siis käsikädessä kun luodaan viimeisteltyjä ja elegantteja sisustuksia. Lisäksi valikoimaamme kuuluu alumiiniset, laattojen väliin asennettavat koristelistat, joilla saadaan tyylikäs ja minimalistinen kokonaisuus seinäpintoihin. Niitä voidaan käyttää myös erottamaan eri värisiä tai kokoisia laatta-alueita toisistaan.

Imperial-sarjan laatat sävyssä Crema

Laatat - Laattasarja, jossa yhdistyy aidon marmorin ulkonäkö ja lasitetun kivipuristelaatan huolettomuus. Kuvassa Imperial Crema kiillotettu ja rektifioitu eli reunaleikattu sekä mitallistettu. Sarjassa on saatavilla myös muita värejä ja useita eri kokoja. Katso laattakuvastostamme muut vaihtoehdot.

Milady-sarjan laatat sävyssä Beige

Laatat - Upea Italialainen Milady seinälaatta-sarja koossa 25x60 cm. Laatoissa runsaasti raikkaita, mutta pehmeitä sävyjä ja kuviolaatat luovat kauniisti lisäilmettä laatoitettuun tilaan. Sarjaan löytyy myös 2,5x2,5 cm mosaiikkeja sekä erilaisia kuvalaattoja. Katso kaikki kauniit värit laattakuvastostamme.

Avant-sarjan laatat sävyssä Basalt

Laatat - Kun kaipaat laatoitetulta pinnalta elävyyttä ja luonnonmukaista kuviointia on valintasi Avant-sarja. Laatat elävät ja injektoidun lasitteen ansiosta väritys on yksilöllinen ja kauniisti vaihteleva. Laatoitetun lattian ei tarvitse aina olla sävyltään tasainen. Tutustut tuotteisiin laattakuvastossamme ja ihastu ikihyviksi.

Laatat - rakenne ja käyttötarkoitus

Alla olevien kuvien teksteistä löydät hieman tietoa laatoista sekä laatta-ryhmästä, johon kunkin kuvan laatta kuuluu. Laatat voidaan jaoitella useaan ryhmään riippuen niiden valmistustavasta ja käyttötarkoituksesta. Pääset tarkemmin tutustumaan laattavalikoimaamme laattakuvastossamme, johon pääset kätevästi klikkaamalla yllä olevaa laattaesitteemme kuvaa. Toivottavasti valikoimamme miellyttää. Mikäli haluat lisätietoa, niin ole yhteydessä asiakaspalveluumme. Asiantuntevat laattamyyjämme neuvovat mielellään ja auttavat sinua laattojamme koskevissa kysymyksissä.

Materia-sarjan laatat sävyssä Rosso

LASITETUT KIVIPURISTELAATAT

Nämä laatat voidaan joko lasittaa kokonaan, osittain tai jättää kokonaan lasittamatta.

Lasitetut/lasittamattomat laatat poltetaan yli 1250 asteessa, jonka ansiosta lopputulos on täysin sintraantunut kompakti laatta. Se kestää hyvin taivutusta, hankausta, naarmuttamista ja kemikaaleja.

Tarvittaessa samasta laatasta tehdään erilaisia polttoja, joilla saadaan aikaan luonnollisia sävyvaihteluja laattojen välille. Tietokoneohjattu laadun tarkkailu valmistuksen jokaisessa portaassa takaa laatan parhaat mahdolliset ominaisuudet.

Kuvassa lattialaatta sarjasta Terracotta. Sävynä rosso ja kokona 30x60 cm.

Crossover-sarjan laatat sävyssä Sabbia

FULL BODY PURISTEET

Full body -kivipuristelaattojen valmistusteknologia ja ulkonäkö poikkeaa muista siinä, että raaka-ainemassa on värjätty ennen polttoa halutun lopputuloksen aikaansaamiseksi. Näin koko laatta pinnasta pohjaan on saman värinen.

Nämä laatat, kuten muutkin kivipuristelaatat voidaan joko lasittaa tai jättää lasittamatta. Ne ovat korkealaatuisia ja soveltuvat erittäin kovaan kulutukseen. Näiden tuotteiden valmistustapa takaa myös erittäin laadukkaan ulkonäön.

Kuvassa lattialaatta sarjasta CrossOver. Sävynä Sabbia ja kokona 30x60 cm.

Inca-sarjan laatat sävyssä Nero

MONOCOTTURA LAATAT

Näiden keraamisten laattojen valmistuksessa käytetään mm. maasälpää, kvartsiittia ja savea. Raaka-aineseoksesta valmistetut levyt kulkevat 2000 tonnin hydraulisen puristimen läpi, jonka jälkeen ne läpikäyvät lasitus- ja kuviointiprosessin.

Lasitus ja runko poltetaan yhdessä 50 minuutin sykleissä erityisen korkeassa (1200 astetta) lämpötilassa, kunnes haluttu polttotulos on saavutettu. Laatat soveltuvat yhtä hyvin lattioiden kuin seinienkin pintamateriaaleiksi.

Kuvassa lattialaatta sarjasta Inca. Sävynä Nero ja kokona 33,3x33,3 cm.

Verve-sarjan laatat sävyssä Ametista

BICOTTURA LAATAT

Tällä tekniikalla valmistetut laatat soveltuvat vain seinälaatoiksi. Ne voidaan valmistaa eri värisistä raaka-aineista ja pinnoittaa halutun lopputuloksen aikaansaamiseksi erilaisilla väreillä ja kuvioilla.

Pinta voidaan haluttaessa kuvioida epätasaiseksi joko mekaanisesti tai lasittamalla joko yhteen tai useampaan kertaan. Kehittyneemmillä tekniikoilla saadaan aikaan ns. rotocolor-laattoja, jolloin sama kuvio ei toistu jokaisessa laatassa vaan lopputuloksesta tulee luonnollinen ja vaihteleva.

Kuvassa seinälaatta sarjasta Verve Home. Sävynä Ametista ja kokona 26x61 cm.

Lasimosaiikki 509

LASIMOSAIIKIT

Lasimosaiikit valmistetaan läpikotaisin lasista, jonka vedenimu on 0 %. Tämä mahdollistaa mosaiikkien käytön kaikissa tiloissa, niin sisällä kuin ulkonakin.

Lasimosaiikeissa on tänäpäivänä tarjolla useita erilaisia pintoja ja lasi voi olla läpivärjättyä tai vain pinnasta värjättyä, pohjaltaan valkoista. 
 
Lasimosaiikin pinta voi olla metallinhohtoinen, mattainen tai voimakkaastikin strukturoitu. Uutta on myös luminoivat mosaiikit, joihin on tullut perinteisen vihreänsävyn lisäksi myös uusia, vaaleampia sävyjä. Luminoiva mosaiikki hohtaa pimeässä kun siihen kohdistetaan mustaa valoa tai kun se on altistunut valolle ennen pimeää. Tällä mosaiikilla saadaan upeita efektejä niin julkitiloihin kuin koteihinkin.

Kuvassa lasimosaiikki 509.