LAMINAATIT alk. 9,95 €/m²

Uusimman sukupolven laminaatteja on vaikeaa erottaa aidosta puusta. Ulkonäön lisäksi kestävyys on laminaateissa avainasemassa. Annetut käyttöluokat ohjaavat valitsemaan tarkoituksenmukaiset laminaatit kuhunkin tarpeeseen. Laminaatit ovat jaettu eri sarjoihin, jotta omaan tarpeeseen löytyy mahdollisimman helposti juuri se oikea laminaattilattia. Oletko aikeissa asentaa itse uuden laminaatin? Klikkaa tästä ASENNUSOHJEISIIN

Tilaa ilmainen näyte >  Ensimmäiset 3 mallipalaa toimitamme veloituksetta ja siitä seuraavat kustantavat 3,50 €/kpl.

Kuvia tai otsikoita klikkaamalla pääset eri tuotesarjoihin!

Kymppi-Lattiat & Kaakelit on jo vuodesta 1992 tuonut maahan laminaatteja ja on näin ensimmäisten joukossa kartuttanut kokemuksiaan tuotteesta, sen soveltuvuudesta, laadusta ja ulkonäöstä. Laminaatit soveltuvat käytettäviksi niin yksityiskodeissa kuin julkisissa tiloissakin. Tuotteidemme myyntiargumenteiksi olemme ottaneet laadun, ulkonäön ja laajan kuosivalikoiman.

Markkinoimme ainoastaan luotettaviksi todettuja ja aidolla patentoidulla lukkoponttiratkaisulla varustettuja laminaattilattioita. Edustamamme tuotteet on testattu riippumattomilla tahoilla, jotka takaavat laadukkaan sauman vetolujuuden ja tiiviyden villeihin lukkoponttiversioihin verrattuna. Lisäksi ne ovat helppoja asennettavuudeltaan ja turvallisia valintoja käytössä.

Tutustu myymälässämme laajaan laminaattivalikoimaamme, joka käsittää yli 60 erilaista varastovaihtoehtoa. Kaikki varastoimamme laminaatit on varustettu luotettavilla, patentoiduilla lukkoponttiprofiileilla. Myös erilaisille käyttötarkoituksille ja erilaisille budjeteille löytyy omat vaihtoehtonsa. Mallistomme uudistuu säännöllisesti, sillä seuraamme aktiivisesti uusia trendejä ja alalla tapahtuvia teknisiä uudistuksia. Voit tilata meiltä mallipalat myös puhelimitse tai sähköpostilla yhteydenottolomakkeemme avulla.

Laminaattilattiat ovat ekologinen vaihtoehto tämän päivän ylihakatuille jalopuumetsille. Vaikka niiden raaka-aineista n. 90 % on puuta (runkolevy + kuviopaperi) ei puumassan valmistuksessa käytetä arvopuuta. Näin arvokasta metsää säästyy tulevillekin sukupolville. Valikoimassamme on useita erityyppisiä pintalaminointeja, joista osa näyttää ja tuntuu aidolta puulta tai kiveltä.

Valikoimiimme kuuluu myös erilaisille alustoille soveltuvat aluskatteet sekä laminaattikuoseihin sopivat jalka-, taso- ja eritasolistat.