LATTIALAATAT alk. 9,95 €/m²

Lattialaatat ovat käytännöllinen, helppohoitoinen sekä kestävä pintamateriaali sekä kuivissa- että märkätiloissa. Usein luullaan, että lattialaatat soveltuvat vain lattiakäyttöön, joskus ehkä rouheankin ulkonäkönsä vuoksi. Tosiasiassa lattialaattoja käytetään nykyään niin seinissä kuin lattioissakin, jolloin sisustettavaan tilaan saadaan luotua jatkuvuutta sekä harmoniaa eri pintojen välille. Jokaiselle löytyy varmasti jotakin, kun valittavana on luonnonläheisiä puukuoseja, urbaaneja betonipintoja, luonnonkivistä inspiraationsa saaneita kivikuoseja, ajattomia marmorikuvioita.. Vain mielikuvitus on rajana!

  • soveltuu lattiaan, seinään sekä märkätiloihin
  • kestävää ja laadukasta kivipuristetta
  • saatavilla useita eri kokoja
  • lasitettu pinta
  • pakkasenkestävä

KUVIA KLIKKAAMALLA NÄET TUOTEKUVAT SUUREMPINA!

Kuvassa lattialaatta sarjasta Fortuna sävynä Bronzo sekä seinällä saman sarjan strukturoitu sävy Alluminio. Sarjan industrial tyylisissä laatoissa on metallisen näköinen pintaviimeistely.

Kuvassa elegantti marmorikuvioinen lattia- ja seinälaatta sarjasta Imagine sävynä Statuario. Tehosteena käytetty saman sarjan kuusikulmaista mosaiikkia.

Kuvassa Panorama-sarjan Ciment sävyiset laatat sekä tasaisella että strukturoidulla pinnalla. Keittiön välitilassa saman sarjan kuviolaatat.

Optim lattialaattasarja alk. 29,95 €/m² (60x60 cm) UUTUUSKAMPANJA!

Optim-laattasarja on suunniteltu kestämään aikaa sekä katseita. Laattojen rauhallinen kuviointi jättää tilaa myös sisustuksen muille elementeille. Sarjan neutraaleista sävyistä löytyy sopivia vaihtoehtoja moniin eri sisustuskokonaisuuksiin. Koko sarja on leikattureunainen, jolloin asennus pienellä saumalla on mahdollista. Laatat ovat huippulaadukasta italialaista kivipuristetta ja niissä on mattalasite, jonka ansiosta puhtaanapito on vaivatonta. Laatat ovat pakkasenkestäviä.

Laatat myydään neliöhinnalla ja täysin paketein.

NERO 60x60 cm 29,95 €/m² (norm. 76,88 €/m²)

ANTRACITE 60x60 cm 29,95 €/m² (norm. 76,88 €/m²)

GRIGIO 60x60 cm 29,95 €/m² (norm. 76,88 €/m²)

BIANCO 60x60 cm 29,95 €/m² (norm. 76,88 €/m²)

BEIGE 60x60 cm 29,95 €/m² (norm. 76,88 €/m²)

NOCE 60x60 cm 29,95 €/m² (norm. 76,88 €/m²)

Lattialaatat - Kuvassa sävy Beige.

Lattialaatat - Kuvassa sävyt Bianco ja Grigio.

Lattialaatat - Kuvassa sävy Antracite.

Theba lattialaattasarja alk. 44,95 €/m² (60x60 cm) UUTUUSKAMPANJA!

Theba-laattasarja on kuin tuulahdus kiehtovasta antiikin ajasta, jonka lumous piilee luonnon kauneuden epätäydellisyydessä ja monimuotoisuudessa. Sarjan valmistuksessa käytetty nykyaikainen 3D teknologia herättää laatan uniikin sekä yksityiskohtaisen ulkonäön henkiin. Laattoja on saatavilla luonnonkivimäisen mattaisella Naturale viimeistelyllä, aavistuksen hohtavalla Spazzolato viimeistelyllä, antislip-pinnalla sekä 20 mm paksuisina ulkolaattoina. Spazzolato viimeistelyssä käytetty hionta korostaa pinnan yksityiskohtaisuutta entisestään niin ulkonäöllisesti kuin konkreettisesti koskettaessakin. Pinta tuntuu silkkiseltä ja pehmeältä hohtavan lasitteensa ansiosta. Tämä laattasarjan on todella monipuolinen, joten erilaisten kokonaisuuksien luontimahdollisuudet ovat rajattomat.

Laatat ovat huippulaadukasta italialaista kivipuristetta ja ne ovat lasitettuja, jonka ansiosta puhtaanapito on vaivatonta. Laatat ovat pakkasenkestäviä sekä rektifioituja. Laatat myydään neliöhinnalla ja täysin paketein.

HONEY

GREY

MILK

STORM

CARAMEL

Laatat - Theba-sarjan laatat sävyssä Grey.

Laatat - Theba-sarjan laatat sävyssä Honey.

Laatat - Theba-sarjan laatat sävyissä Caramel ja Milk.

Extense lattialaattasarja hinnat alk. 49,95 €/m² (30x60 cm matta) UUTUUS!

Extense on silmiinpistävän luonnollinen ja kauniin valoisa marmorilaattasarja. Edistyksellisen valmistustekniikan myötä laattojen kuvioinnin yksityiskohtaisuus ja monimuotoisuus on pysäyttävää. Laattoja on saatavilla sekä kiiltävänä että mattana useissa kauniin harmonissa sävyissä, joiden lisäksi sarjaa rikastuttaa graafisempi mustavalkoinen vaihtoehto. Laattojen koot vaihtelevat pienistä mosaiikeista kokoon 90x180 cm, jolla saadaan aikaan visuaalista ulottuvuutta niin seiniin kuin lattioihinkin.

Laatat ovat huippulaadukasta italialaista kivipuristetta ja ne ovat lasitettuja, jonka ansiosta puhtaanapito on vaivatonta. Laatat ovat pakkasenkestäviä sekä rektifioituja. Laatat myydään neliöhinnalla ja täysin paketein.

CALCATTA SELECT

ONICE BIANCO

PULPIS GREY

PULPIS BEIGE

SCENIC WHITE (VAIN KIILTÄVÄNÄ)

Kuvassa sävy Calcatta Select.

Kuvassa sävy Onice Bianco.

Kuvassa sävy Pulpis Grey.

Kuvassa sävy Pulpis Beige.

Kuvassa sävy Scenic White.

Lungo lattialaattasarja hinnat alk. 44,95 €/m² (30x60 cm) UUTUUS!

Lungo-sarja on lämminhenkisyyttä, luonnon alkuvoimaa sekä ajattomuutta. Sarja kertoo elämästä ja luonnosta, sen kivistä ja kallioista, hiekasta ja tuulesta. Laatoissa voi nähdä sekä tuntea näitä elementtejä ja niiden avulla voidaan kertoa tarinoita niin rannoilta, saarilta kuin vuoriltakin. Sarja on saanut inspiraationsa maan eri sävyistä, muodoista sekä kuvioista ja nykyaikaisen valmistusteknologian ansiosta nämä laatat kuvastavat ennennäkemättömällä tavalla luonnonkauneuden ajattomuutta niin kotien kuin julkisten tilojenkin pinnoilla.

Laatat ovat huippulaadukasta italialaista kivipuristetta ja ne ovat lasitettuja, jonka ansiosta puhtaanapito on vaivatonta. Laatat ovat pakkasenkestäviä sekä rektifioituja. Laatat myydään neliöhinnalla ja täysin paketein.

PEARL

IVORY

SHADOW

STEEL

EARTH

Laatat - Lungo-sarjan laatat sävyissä Pearl ja Shadow.

Laatat - Lungo-sarjan laatat sävyssä Ivory.

Laatat - Lungo-sarjan laatat sävyssä Earth.

Panorama lattialaattasarja alk. 39,95 €/m² (30x60 cm) UUTUUSKAMPANJA!

Panorama-laattasarja on monipuolinen, ajaton ja moderni henkäys tähän päivään. Sarjan kolme erilaista pintastruktuuria, useat laattakoot sekä yhdistettävissä olevat tehostelaatat antavat rajattomat mahdollisuudet luoda upeita, innovatiivisia ja persoonallisia kokonaisuuksia. Koko sarja on leikattureunainen, jolloin asennus pienellä saumalla on mahdollista. Laatat ovat laadukasta italialaista kivipuristetta ja niissä on mattalasite, jonka ansiosta puhtaanapito on vaivatonta. Laatat ovat pakkasenkestäviä.

Saatavilla myös erilaisia tehostelaattoja sekä mosaiikkeja näyttävillä pintastruktuureilla, joilla on helppo lisätä syvyyttä sisustukseen.

Peruslaatat myydään neliö- sekä mosaiikit arkkihinnalla. Kaikki laatat myydään täysin paketein.

PLUME

ASH

NOIR

AMANDE

CIMENT

Laatat - Sarjan sävyt ovat tyylikkäästi yhdisteltävissä. Laatat sopivat erinomaisesti niin julkisiin tiloihin kuin yksityiskoteihinkin. Tässä sävyt Plume sekä Ciment.

Laatat - Sarjassa saatavilla kolme eri pintastruktuuria kaikissa eri sävyissä. Käyttäessä ainoastaan yhtä sarjan sävyistä, saa kokonaisuuteen dynamiikkaa yhdistellessä eri struktuureita keskenään.

Laatat - Sarja on luotu niin, että tiloista on helppo luoda harmonisia, pehmeitä, moderneja ja ajattomia. Kuvassa sävy Ash sekä sileällä että siksak kuvioidulla pinnalla. Suihkun lattiassa saman sarjan mosaiikki sävyssä Noir.

Solid Crystal White 60x60 cm NYT! 29,95 eur/m² (ovh. 68,20 €/m²)

Solid Crystal White 60x60 cm laatat ovat kivipuristetta, joiden pinta on lasitettu kiiltäväksi. Laattojen kuviointi ei vaihtele vaan ne ovat yksivärisiä. Tämä laatta sopii täydellisesti moderniin sisustukseen ja soveltuu niin julkisiin tiloihin kuin yksityiskoteihinkin.

Laatoissa on leikattu eli mitallistettu reuna, jolloin ne voidaan asentaa varsin pienellä saumalla.

Laatat myydään neliöhinnalla ja täysin paketein. Yhden pakkauksen koko on 1,44 m².

KUVISSA SOLID CRYSTAL WHITE 60X60 CM NYT! 29,95 eur/m² (ovh. 68,20 eur/m²)

Lattialaatat - Solid Crystal White 60x60 cm

Lattialaatat - Solid Crystal White 60x60 cm

Lattialaatat - Solid Crystal White 60x60 cm

Terracotta lattialaattasarja hinnat alk. 39,95 €/m² (30x30 cm) KAMPANJA!

Terracotta-laattasarjassa on ajan patinaa. Sarjan sävyt ovat maanläheisiä ja kuviointi elää laatasta toiseen. Piristeenä joukosta löytyy kauniita kuviolaattoja sekä upea sininen perusväri. Pienten kokojen rinnalla on myös moderni 60x60 cm koko sekä erittäin aidolta tiileltä näyttävä vaihtoehto koossa 6x25 cm.

Laatat ovat huippulaadukasta italialaista kivipuristetta ja ne ovat lasitettuja, jonka ansiosta puhtaanapito on vaivatonta. Laatat ovat pakkasenkestäviä. Laatat myydään neliöhinnalla ja täysin paketein.

ROSSO

ROSATO

CHIARO

MUD

GHIACCIO

GRIGIO

BLUE

Lattialaatat - Mud sävy tuo harmaan ja ruskean eri vivahteet kauniisti yhteen. Kuvassa koko 30x60 cm.

Lattialaatat - Lämminhenkisessä ja vaaleassa Chiaro sävyssä voi nähdä hiekan kaikki eri vivahteet. Kuvassa koko 60x60 cm.

Lattialaatat - Sisustukseen saa helposti ulottuvuutta erilaisilla laatoituskuvioilla. Tässä kaunis terrakotan sävyinen Rosso koossa 30x60 cm.

Imagine Veneto lattialaattasarja hinnat alk. 49,95 €/m² (30x60 cm) KAMPANJA!

Tämä laattasarja on saanut inspiraationsa Välimerellisestä Italiasta, jossa Venetsian Terrazzo eli palamarmori on saanut alkunsa 1500-luvulla. Sarjan laatat herättävät henkiin tämä ajattoman klassikon, joka on ainutlaatuinen yhdistelmä sementtiä ja marmorin palasia. Marmoripalasten hienovarainen vaihtelu koossa ja sävyssä tekee laattojen kuvioinnista yksityiskohtaisen ja siten saadaan aikaan yksilöllisiä pintoja niin lattioihin kuin seiniinkin. Sarjasta on saatavilla neljä tarkoin valittua sävyä, jotka ovat suunniteltu yhteensopiviksi.

Laatat ovat huippulaadukasta italialaista kivipuristetta ja ne ovat lasitettuja, jonka ansiosta puhtaanapito on vaivatonta. Laatat ovat pakkasenkestäviä sekä rektifioituja. Laatat myydään neliöhinnalla ja täysin paketein.

GRIGIO

BIANCO

NERO

SALE E PEPE

Laatat - Imagine Veneto-sarjan laatat sävyssä Nero.

Laatat - Imagine Veneto-sarjan laatat sävyssä Bianco.

Laatat - Imagine Veneto-sarjan laatat sävyssä Sale e Pepe.

Fortuna lattialaattasarja hinnat alk. 44,95 €/m² (30x60 cm) UUTUUSKAMPANJA!

Fortuna-laattasarjan industrial tyylisissä laatoissa on metallisen näköinen pintaviimeistely. Sarjassa näyttäviä metallisen näköisiä laattoja useina eri kokoina. Koko sarja on leikattu reunainen, jolloin asennus pienellä saumalla on mahdollista. Laatat ovat laadukasta italialaista kivipuristetta ja niissä on mattalasite, jonka ansiosta puhtaanapito on vaivatonta. Laatat ovat pakkasenkestäviä.

Saatavilla myös erilaisia tehostelaattoja sekä mosaiikkeja näyttävillä pintastruktuureilla, joilla on helppo lisätä syvyyttä sisustukseen. Laatat myydään neliöhinnalla ja täysin paketein.

BRONZO

INOX

ALLUMINIO

DARK

Lattialaatat - Sarjan Bronzo sävy toimii erinomaisesti vaaleimman Inox sävyn kanssa. Mikäli industrial tyyli tuntuu liian kovalta, voi yleisilmettä pehmentää erilaisilla puupinnoilla.

Lattialaatat - Pakkasenkestävyytensä ansiosta sarjan laattoja voi käyttää niin sisällä kuin ulkonakin ja näin saada aikaan yhtenäisiä kokonaisuuksia. Kuvassa sävy Alluminio.

Lattialaatat - Tänä päivänä lattialaattojen käyttö seinäpinnoilla on arkipäivää. Tässä yhdistettynä sarjan laatat sävyissä Dark sekä Inox.

LISÄÄ VAIHTOEHTOJA ISOT LAATAT SIVULLA. JOS ET LÖYDÄ ETSIMÄÄSI, JÄTÄ MEILLE KYSELY SÄHKÖPOSTEITSE, PUHELIMITSE TAI YHTEYDENOTTOLOMAKKEEN KAUTTA!

Mikä ihmeen kivipuriste?

Kivipuristelaatat eroavat jo valmistusmateriaaliensakin puolesta keraamisista lattialaatoista siten, että saven sijaan on raaka-aineissa pölyksi jauhettua kiveä ja mineraaleja, joiden ansiosta lattialaatasta saadaan kovaa kulutusta kestävä. Lisäksi tietynlainen polttotekniikka saa kivipuristelaatasta vettä imemättömän, jolloin se soveltuu niin pakkasen puolelle meneviin ulkotiloihin kuin märkätiloihinkin. Kivipuristeesta valmistetut lattialaatat soveltuvat myös julkisten tilojen kulutukseen.