LATTIALAATAT hinnat alk. 5,90 €/m²

Lattialaatat ovat käytännöllinen, helppohoitoinen sekä kestävä pintamateriaali sekä kuivissa- että märkätiloissa. Usein luullaan, että lattialaatat soveltuvat vain lattiakäyttöön, joskus ehkä rouheankin ulkonäkönsä vuoksi. Tosiasiassa lattialaattoja käytetään nykyään niin seinissä kuin lattioissakin, jolloin sisustettavaan tilaan saadaan luotua jatkuvuutta sekä harmoniaa eri pintojen välille. Jokaiselle löytyy varmasti jotakin, kun valittavana on luonnonläheisiä puukuoseja, urbaaneja betonipintoja, luonnonkivistä inspiraationsa saaneita kivikuoseja, ajattomia marmorikuvioita.. Vain mielikuvitus on rajana!

  • soveltuu lattiaan, seinään sekä märkätiloihin
  • kestävää ja laadukasta kivipuristetta
  • saatavilla useita eri kokoja
  • lasitettu pinta
  • pakkasenkestävä

KUVIA KLIKKAAMALLA NÄET TUOTEKUVAT SUUREMPINA!

Kuvassa lattialaatta sarjasta Fortuna sävynä Bronzo sekä seinällä saman sarjan strukturoitu sävy Alluminio. Sarjan industrial tyylisissä laatoissa on metallisen näköinen pintaviimeistely.

Kuvassa elegantti marmorikuvioinen lattia- ja seinälaatta sarjasta Imagine sävynä Statuario. Tehosteena käytetty saman sarjan kuusikulmaista mosaiikkia.

Kuvassa Panorama-sarjan Ciment sävyiset laatat sekä tasaisella että strukturoidulla pinnalla. Keittiön välitilassa saman sarjan kuviolaatat.

Optim lattialaattasarja alk. 24,95 €/m² (60x60 cm) UUTUUSKAMPANJA!

Optim-laattasarja on suunniteltu kestämään aikaa sekä katseita. Laattojen rauhallinen kuviointi jättää tilaa myös sisustuksen muille elementeille. Sarjan neutraaleista sävyistä löytyy sopivia vaihtoehtoja moniin eri sisustuskokonaisuuksiin. Koko sarja on leikattureunainen, jolloin asennus pienellä saumalla on mahdollista. Laatat ovat laadukasta italialaista kivipuristetta ja niissä on mattalasite, jonka ansiosta puhtaanapito on vaivatonta. Laatat ovat pakkasenkestäviä.

Peruslaatat myydään neliö- sekä mosaiikit arkkihinnalla. Kaikki laatat myydään täysin paketein.

NERO 60x60 cm 24,95 €/m² (norm. 76,88 €/m²)

ANTRACITE 60x60 cm 24,95 €/m² (norm. 76,88 €/m²)

GRIGIO 60x60 cm 24,95 €/m² (norm. 76,88 €/m²)

BIANCO 60x60 cm 24,95 €/m² (norm. 76,88 €/m²)

BEIGE 60x60 cm 24,95 €/m² (norm. 76,88 €/m²)

NOCE 60x60 cm 24,95 €/m² (norm. 76,88 €/m²)

Lattialaatat - Kuvassa sävy Beige.

Lattialaatat - Kuvassa sävyt Bianco ja Grigio.

Lattialaatat - Kuvassa sävy Antracite.

Selecta lattialaattasarja hinnat alk. 23,95 €/m² (30x60 cm)

Selecta- laattasarja on suunniteltu moneeen makuun ja sisustukseen. Luonnolliset sävyt sekä rauhallinen kuviointi antavat tilaa mielikuvitukselle. Laatat ovat laadukasta italialaista kivipuristetta ja niissä on mattalasite, jonka ansiosta puhtaanapito on vaivatonta. Sarjan laatat soveltuvat sekä seinä- että lattiakäyttöön. Laatat ovat myös pakkasenkestäviä.

Saatavilla useita kokoja sekä mosaiikkeja, joilla on helppo lisätä syvyyttä sisustukseen.

Peruslaatat myydään neliö- sekä mosaiikit arkkihinnalla. Kaikki laatat myydään täysin paketein.

GREY

ASPHALT

SAND

ROCK

COKE

Lattialaatat - Sarjan tummin sävy Asphalt sopii niin kylmiin kuin lämpimiin sisustuksiin. Saumalaastin väri vaikuttaa myös olennaisesti kokonaisuuteen.

Lattialaatat - Selecta sarjan luonnollinen ja rauhallinen yleisilme on suunniteltu toimimaan monenlaisten kokonaisuuksien kanssa. Kuvassa sävy Grey.

Lattialaatat - Nimensä mukaisesti sävyn Sand inspiraationa on käytetty kaunista, vaaleaa rantahiekkaa. Tämä on helppo yhdistää joko sarjan tummempiin sävyihin tai perusvalkoiseen seinälaattaan.

Lattialaatat - Ruskean sävyiset Rock ja Coke tuovat lämpöä sisustukseen. Kuvassa Rock seinällä ja Coke lattiassa.

Panorama lattialaattasarja alk. 39,95 €/m² (30x60 cm) UUTUUSKAMPANJA!

Panorama-laattasarja on monipuolinen, ajaton ja moderni henkäys tähän päivään. Sarjan kolme erilaista pintastruktuuria, useat laattakoot sekä yhdistettävissä olevat tehostelaatat antavat rajattomat mahdollisuudet luoda upeita, innovatiivisia ja persoonallisia kokonaisuuksia. Koko sarja on leikattureunainen, jolloin asennus pienellä saumalla on mahdollista. Laatat ovat laadukasta italialaista kivipuristetta ja niissä on mattalasite, jonka ansiosta puhtaanapito on vaivatonta. Laatat ovat pakkasenkestäviä.

Saatavilla myös erilaisia tehostelaattoja sekä mosaiikkeja näyttävillä pintastruktuureilla, joilla on helppo lisätä syvyyttä sisustukseen.

Peruslaatat myydään neliö- sekä mosaiikit arkkihinnalla. Kaikki laatat myydään täysin paketein.

PLUME

ASH

NOIR

AMANDE

CIMENT

Laatat - Sarjan sävyt ovat tyylikkäästi yhdisteltävissä. Laatat sopivat erinomaisesti niin julkisiin tiloihin kuin yksityiskoteihinkin. Tässä sävyt Plume sekä Ciment.

Laatat - Sarjassa saatavilla kolme eri pintastruktuuria kaikissa eri sävyissä. Käyttäessä ainoastaan yhtä sarjan sävyistä, saa kokonaisuuteen dynamiikkaa yhdistellessä eri struktuureita keskenään.

Laatat - Sarja on luotu niin, että tiloista on helppo luoda harmonisia, pehmeitä, moderneja ja ajattomia. Kuvassa sävy Ash sekä sileällä että siksak kuvioidulla pinnalla. Suihkun lattiassa saman sarjan mosaiikki sävyssä Noir.

Solid Crystal White 60x60 cm NYT! 29,95 eur/m² (ovh. 68,20 €/m²)

Solid Crystal White 60x60 cm laatat ovat kivipuristetta, joiden pinta on lasitettu kiiltäväksi. Laattojen kuviointi ei vaihtele vaan ne ovat yksivärisiä. Tämä laatta sopii täydellisesti moderniin sisustukseen ja soveltuu niin julkisiin tiloihin kuin yksityiskoteihinkin.

Laatoissa on leikattu eli mitallistettu reuna, jolloin ne voidaan asentaa varsin pienellä saumalla.

Laatat myydään neliöhinnalla ja täysin paketein. Yhden pakkauksen koko on 1,44 m².

KUVISSA SOLID CRYSTAL WHITE 60X60 CM NYT! 29,95 eur/m² (ovh. 68,20 eur/m²)

Lattialaatat - Solid Crystal White 60x60 cm

Lattialaatat - Solid Crystal White 60x60 cm

Lattialaatat - Solid Crystal White 60x60 cm

Terracotta lattialaattasarja hinnat alk. 39,95 €/m² (30x30 cm) KAMPANJA!

Laatoissa on normaali reuna, jolloin ne voidaan asentaa kohtuullisella saumalla. Laattojen materiaalina on laadukas, pakkasenkestävä italialainen kivipuriste ja niiden pinta on mattalasitteinen. Pinnan liukkaus on R9 ja kulutuksenkesto PEI 5.

Terracotta-laattasarjassa on ajan patinaa. Sarjan sävyt ovat maanläheisiä ja kuviointi elää laatasta toiseen. Piristeenä joukosta löytyy kauniita kuviolaattoja sekä upea sininen perusväri. Pienten kokojen rinnalla on myös modernit 30x60 cm ja 60x60 cm koot sekä erittäin aidolta tiileltä näyttävä vaihtoehto koossa 6x25 cm. Mallisto soveltuu myös talvella kylmillään oleviin tiloihin ja on helppo pitää puhtaana lasitteensa ansiosta. Sävyt ovat yhdisteltävissä Verve-laattasarjan kanssa.

Peruslaatat myydään neliö-, kuvat  kappale- sekä mosaiikit arkkihinnalla. Kaikki laatat myydään täysin paketein

ROSSO

ROSATO

CHIARO

MUD

GHIACCIO

GRIGIO

BLUE

Lattialaatat - Mud sävy tuo harmaan ja ruskean eri vivahteet kauniisti yhteen. Kuvassa koko 30x60 cm.

Lattialaatat - Lämminhenkisessä ja vaaleassa Chiaro sävyssä voi nähdä hiekan kaikki eri vivahteet. Kuvassa koko 60x60 cm.

Lattialaatat - Sisustukseen saa helposti ulottuvuutta erilaisilla laatoituskuvioilla. Tässä kaunis terrakotan sävyinen Rosso koossa 30x60 cm.

Crossover laattasarja hinnat alk. 29,90 €/m² (30x60 cm) KAMPANJA!

Laattoja on saatavana sekä normaalireunaisina että leikatulla, mitallistetulla reunalla. Laattojen materiaalina on laadukas, pakkasenkestävä italialainen kivipuriste ja niiden pinta on mattalasitteinen. Pinnan liukkaus on R9 ja kulutuksenkesto PEI 5. Laatat ovat pakkasen kestäviä.

Sarjan laatoissa on kaunis, hillitty, kalkkikiveä mukaileva kuviointi ja digitaalitekniikan ansiosta jokainen laatta on lähes uniikki. Sarjan laatoissa on käytetty injektointitekniikkaa, jolla aikaan saada elävä ja luonnonmukainen sävy lasitepintaan.

Valikoimassa on myös mosaiikkeja, joilla voit luoda elävyyttä lattiapintaan tai käyttää niitä vaikka tehosteina kylpyhuoneiden seinissä.

Peruslaatat myydään neliö- ja mosaiikit arkkihinnalla. Kaikki laatat myydään täysin paketein.

NERO

ARGENTO

AVORIO

SABBIA

BROWN

Laatat - Sarjan tummin sävy Nero. Yleisilme pysyy silti pehmeänä, vaikka kontrastit värimaailmojen välillä olisivat suuria.

Laatat - Sarjan vaalein sävy Avorio sopii yhdistettäväksi niin vaaleisiin kuin tummiinkin kokonaisuuksiin. Laatan koko on 30x60 cm.

Laatat - Ihana Argento sävy sopii sekä kylmän, että lämpimän sisustuksen kanssa yhteen. CrossOver-sarjan kuviointi on elävä, mutta silti rauhallinen.

Avant lattialaattasarja hinnat alk. 34,90 €/m² (30x60 cm) KAMPANJA!

Laatat ovat normaalireunaisia ja voidaan asentaa kohtuullisella saumavälillä. Laattojen materiaalina on erittäin kestävä, italialainen kivipuriste ja niiden pinta on elävä, luonnonkiven kaltainen. Sarjan laatoissa on autenttinen, sään kuluttama, luonnonkalliomainen kuviointi. Sävymaailma yhdistää kauniisti erilaiset harmaat sekä lämpimän vaaleat värit. Uusimman lasitustekniikan ansiosta laattojen kuvioinnit ovat keskenään eläväisiä.

Peruslaatat myydään neliö- sekä mosaiikit arkkihinnalla. Kaikki laatat myydään täysin paketein.

BASALT

SILVER

BONE

DESERT

Laatat - Jos etsit rouheutta ja luonnonläheisyyttä sisustukseen, Avant-sarja on oikea valinta. Tässä käytetty kokoa 30x60 cm ja sävynä Silver.

Laatat - Vaalein sävy Bone tuo mieleen valkean rantahiekan etelän lämmössä. Kuvassa koko 30x60 cm sekä sarjaan kuuluva mattoncino mosaiikki sävyssä Bone.

Laatat - Tummassa Basalt sävyssä laattasarjan "kalliohalkeamat" sekä sävyvaihtelut pääsevät kunnolla oikeuksiinsa. Tässäkin koko 30x60 cm.

MyHome lattialaattasarja hinnat alk. 69,95 €/m² (15x90 cm) KAMPANJA!

MyHome puukuosinen laattasarja tuo tilaan puun lämminhenkisyyden sekä luonnonläheisyyden ja samalla laatan kestävyyden sekä käytännöllisyyden. Sarjan laatoissa on autenttinen, elävä puukuviointi ja nykyaikaisen lasitustekniikan ansiosta laattojen kuvioinnit ovat keskenään eläväisiä. Valittavanasi on kuusi kaunista eri sävyä ja useita eri kokoja. Laatat ovat rektifioituja, jolloin asennus pienellä saumalla on mahdollista. Laatat ovat laadukasta italialaista kivipuristetta ja niissä on mattalasite, jonka ansiosta puhtaanapito on vaivatonta. Laatat ovat pakkasenkestäviä ja niiden mattalasitettu pinta on elävä, aidon puun kaltainen.

Peruslaatat myydään neliö- sekä mosaiikit arkkihinnalla. Kaikki laatat myydään täysin paketein.

BAMBOO

COGNAC

TABACCO

RICE

CINNAMON

CLOUD

Laatat - Nyt voit laittaa lankkulattian minne vain, ulkotiloista kylpyhuoneeseen saakka. Kuvassa sävy Cognac, kokoina 20x90 sekä 15x90 cm.

Laatat - Sarjan vaalein ja valoisa sävy Rice koossa 20x120 cm. Laattojen asentaminen kalanruotoon antaa kaunista syvyyttä sisustukseen.

Laatat - Kaunis ruskean sävyinen Tabacco on näyttävä ja lämminhenkinen valinta.  Kuvassa koko 15x90 cm.

Imagine lattialaattasarja alk. 45,95 €/m² (30x30 cm matta) KAMPANJA!

Imagine-laattasarja tuo elämään keisarillisen palatsin loistoa. Upeita marmorikuoseja useina eri kokoina, joiden lomaan voi luoda yksityiskohtia tyylikkäillä mosaiikeilla. Koko sarja on leikattu reunainen, jolloin asennus pienellä saumalla on mahdollista. Laatat ovat laadukasta italialaista kivipuristetta ja niissä on lasitettu pinta. Mallisto soveltuu siis myös talvella kylmillään oleviin tiloihin ja on helppo pitää puhtaana. Kaikki sarjan laatat ja mosaiikit ovat saatavilla sekä kiiltävällä että mattaisella lasitteella.

Peruslaatat myydään neliö- sekä mosaiikit arkkihinnalla. Kaikki laatat myydään täysin paketein.

GRIGIO

LONDON GREY

CALCATTA BIANCO

STATUARIO

NERO

CREMA

CALCATTA BEIGE

CAPPUCCINO

Lattialaatat - Laattakoot kasvavat jatkuvasti ja saavat tilan näyttämään suuremmalta. Sävyt Grigio sekä Calcatta Bianco kiiltävällä pinnalla koossa 60x120 cm.

Lattialaatat - Aina yhtä tyylikäs ja arvostettu marmorikuosi sävyssä Statuario, joka ei koskaan ole pois muodista. Tehosteena käytetty saman sarjan mosaiikkeja sekä lattiassa sarjan Eiche puukuosilaattoja.

Lattialaatat - Sarjan kaksi harmaata sävyä toimivat hyvin yhdessä sekä erikseen. Lattiassa London Grey ja seinässä Grigio. Molemmat koossa 60x120 cm.

Fortuna lattialaattasarja hinnat alk. 44,95 €/m² (30x60 cm) UUTUUSKAMPANJA!

Fortuna-laattasarjan industrial tyylisissä laatoissa on metallisen näköinen pintaviimeistely. Sarjassa näyttäviä metallisen näköisiä laattoja useina eri kokoina. Koko sarja on leikattu reunainen, jolloin asennus pienellä saumalla on mahdollista. Laatat ovat laadukasta italialaista kivipuristetta ja niissä on mattalasite, jonka ansiosta puhtaanapito on vaivatonta. Laatat ovat pakkasenkestäviä.

Saatavilla myös erilaisia tehostelaattoja sekä mosaiikkeja näyttävillä pintastruktuureilla, joilla on helppo lisätä syvyyttä sisustukseen.

Peruslaatat myydään neliö- sekä mosaiikit arkkihinnalla. Kaikki laatat myydään täysin paketein.

BRONZO

INOX

ALLUMINIO

DARK

Lattialaatat - Sarjan Bronzo sävy toimii erinomaisesti vaaleimman Inox sävyn kanssa. Mikäli industrial tyyli tuntuu liian kovalta, voi yleisilmettä pehmentää erilaisilla puupinnoilla.

Lattialaatat - Pakkasenkestävyytensä ansiosta sarjan laattoja voi käyttää niin sisällä kuin ulkonakin ja näin saada aikaan yhtenäisiä kokonaisuuksia. Kuvassa sävy Alluminio.

Lattialaatat - Tänä päivänä lattialaattojen käyttö seinäpinnoilla on arkipäivää. Tässä yhdistettynä sarjan tehostelaatat sävyissä Dark sekä Inox.

Castello laattasarja hinnat alk. 69,90 €/m² (6x24,5 cm)

Kauniissa uutuussarjassamme Castellossa on neljä erilaista sävyä, joista löytyy jokaiselle mieleinen. Laatat voi asentaa vaikkapa kalanruodon muotoon lattialle tai seinään, sillä sarja soveltuu käytettäväksi molemmissa.  Laatoissa on normaali reuna, jolloin ne voidaan asentaa kohtuullisella saumalla. Laattojen materiaalina on laadukas, erittäin kestävä kivipuriste. Laatat ovat mattalasitettuja, joten niitä ei tarviste käsitellä mitenkään asentaessa tai sen jälkeenkään. Castello -sarjan laatat ovat pakkasenkestäviä sekä lasituksen ansiosta puhtaanapito on helppoa ja vaivatonta, eikä pinttyneempikään lika pääse imeytymään laattaan.

Laattojen pakkauskoko on 0,5 m2 = 34 kpl. Laatat myydään neliöhinnalla ja täysin paketein.

lattialaatta perla

PERLA

lattialaatta black

BLACK

lattialaatta taube

TAUPE

lattialaatta brown

BROWN

Castello -sarjan laatat sävyssä Brown

Laatat - Sarjan sävy Brown on lämpimän ruskea ja näin ollen tuo kodikkuutta kaikenlaisiin sisustuksiin. Trendikäs kalanruotoladonta sopii erinomaisesti tähän laattasarjaan.

Castello -sarjan laatat sävyissä Perla ja Black

Laatat - Castello sarjan vaalein ja tummin sävy toimivat hyvin myös yhdessä muodostaen kauniin kontrastin välilleen. Näillä laatoilla teet esimerkiksi kauniin keittiön välitilan.

Castello -sarjan laatat sävyissä Taupe ja Brown

Laatat - Oletko mieltynyt puuhun sisustuselementtinä ja haluaisit käyttää sitä myös kosteissa tiloissa? Näillä puukuosisilla laatoilla se onnistuu ja viet luonnon myös kylpyhuoneeseesi.

Marble White laattasarja hinnat alk. 59,90 €/m² (25x25 cm neliskulmainen laatta) UUTUUS!

Marble White -sarjassa yhdistyy ylellinen marmorikuosi sekä trendikkäät muodot laatoissa. Tyylikäs marmorikuosi on esiintynyt jo tuhansien vuosien ajan arkkitehtuurissa sekä sisustuksessa ympäri maailman ja toimii edelleen tänäkin päivänä. Tämä sarja soveltuu sekä lattiaan että seinään.

Sarjan laatoissa on normaali reuna, jolloin ne voidaan asentaa kohtuullisella saumalla. Laattojen materiaalina on laadukas, erittäin kestävä kivipuriste. Laatat ovat mattalasitettuja, joten niitä ei tarviste käsitellä mitenkään asentaessa tai sen jälkeenkään. Laatat ovat pakkasenkestäviä sekä lasituksen ansiosta puhtaanapito on helppoa ja vaivatonta, eikä pinttyneempikään lika pääse imeytymään laattaan. Pinnan liukkausarvo on R9 ja sen kulutuksenkesto PEI 5.

Laatat myydään neliöhinnalla ja täysin paketein.

MARBLE WHITE SQUARE 25X25 CM

MARBLE WHITE BRICK 6X24,5 CM

MARBLE WHITE HEX 25X25 CM

Marble White -sarjan laatat sekä neliskulmaisena että kuusikulmaisena

Laatat - Tässä kylpyhuoneessa on yhdistetty neliskulmainen sekä kuusikulmainen laatta kauniiksi kokonaisuudeksi. Marble White -sarja käy sekä lattiaan että seinään.

Marble White -sarjan laatat koossa 6x24,5 cm

Laatat - Sarjassa on saatavilla koko 6x24,5 cm ja se voidaan asentaa kuvan mukaisesti tiililadonnalla tai vaihtoehtoisesti kalanruodon malliin. Tästä voisi tehdä esimerkiksi näyttävän keittiön välitilan.

Marble White -sarjan kuusikulmainen laatta koossa 25x25 cm

Laatat - Sarjasta on saatavilla myös paljon kiinnostusta herättänyt kuusikulmainen vaihtoehto. Kuvan mukaisesti marmorikuosi toimii erityisen hyvin myös tässä kyseisessä muodossa.

LISÄÄ VAIHTOEHTOJA ISOT LAATAT SIVULLA. JOS ET LÖYDÄ ETSIMÄÄSI, JÄTÄ MEILLE KYSELY SÄHKÖPOSTEITSE, PUHELIMITSE TAI YHTEYDENOTTOLOMAKKEEN KAUTTA!

Mikä ihmeen kivipuriste?

Kivipuristelaatat eroavat jo valmistusmateriaaliensakin puolesta keraamisista lattialaatoista siten, että saven sijaan on raaka-aineissa pölyksi jauhettua kiveä ja mineraaleja, joiden ansiosta lattialaatasta saadaan kovaa kulutusta kestävä. Lisäksi tietynlainen polttotekniikka saa kivipuristelaatasta vettä imemättömän, jolloin se soveltuu niin pakkasen puolelle meneviin ulkotiloihin kuin märkätiloihinkin. Kivipuristeesta valmistetut lattialaatat soveltuvat myös julkisten tilojen kulutukseen.