LATTIALAATAT hinnat alk. 5,90 €/m²

Kivipuristelaatat eroavat jo valmistusmateriaaliensakin puolesta keraamisista lattialaatoista siten, että saven sijaan on raaka-aineissa pölyksi jauhettua kiveä ja mineraaleja, joiden ansiosta lattialaatasta saadaan kovaa kulutusta kestävä. Lisäksi tietynlainen polttotekniikka saa kivipuristelaatasta vettä imemättömän, jolloin se soveltuu niin pakkasen puolelle meneviin ulkotiloihin kuin märkätiloihinkin.

Usein luullaan, että kyseiset lattialaatat soveltuvat vain ulkotiloihin, joskus ehkä rouheankin ulkonäkönsä vuoksi. Tosiasiassa lattialaattoja voidaan käyttää missä tahansa, niin sisä- kuin ulkotiloissakin sekä seinissä että lattioissa. Varsinkin seinälaatoituksissa voidaan saada mielenkiintoisia yhdistelmiä, kun samassa tilassa on esim. sileää, kiiltävää ja vaaleaa seinälaattaa yhdistettynä tummaan, karhean kivimäiseen lattialaattaan. Toinen virheellinen käsitys on, että lattialaattoja voisi käyttää ainoastaan lattialla. Ne kuitenkin soveltuvat erinomaisesti myös seinäpinnoille ja tekevät sisustuksesta yhtenäisen, kun lattialaattaa voi niin sanotusti jatkaa nousemaan seinälle niin, että se toimii samalla tehosteseinänä. Vain mielikuvitus on rajana!

Tilaa ilmainen näyte >  Ensimmäiset 2 mallipalaa toimitamme veloituksetta ja siitä seuraavat kustantavat 3,50 €/kpl.

Kuvia klikkaamalla näet tuotekuvat suurempina!

Stonewash lattialaatat

Kuvassa lautalattiaa jäljittelevä lattialaatta sarjasta Time Design. Sävynä Stonewash.

grigio lattialaatat

Kuvassa lattialaatta sarjasta Materia. Sävynä Grigio ja kokoina 30x30, 15x30 sekä 15x15 cm.

imperial nero laatat

Kuvassa marmorikuvioinen lattialaatta sarjasta Imperial. Sävynä Nero Imperiale.

Marble White laattasarja hinnat alk. 59,90 €/m² (25x25 cm neliskulmainen laatta) UUTUUS!

Marble White -sarjassa yhdistyy ylellinen marmorikuosi sekä trendikkäät muodot laatoissa. Tyylikäs marmorikuosi on esiintynyt jo tuhansien vuosien ajan arkkitehtuurissa sekä sisustuksessa ympäri maailman ja toimii edelleen tänäkin päivänä. Tämä sarja soveltuu sekä lattiaan että seinään.

Sarjan laatoissa on normaali reuna, jolloin ne voidaan asentaa kohtuullisella saumalla. Laattojen materiaalina on laadukas, erittäin kestävä kivipuriste. Laatat ovat mattalasitettuja, joten niitä ei tarviste käsitellä mitenkään asentaessa tai sen jälkeenkään. Laatat ovat pakkasenkestäviä sekä lasituksen ansiosta puhtaanapito on helppoa ja vaivatonta, eikä pinttyneempikään lika pääse imeytymään laattaan. Pinnan liukkausarvo on R9 ja sen kulutuksenkesto PEI 5.

Laatat myydään neliöhinnalla ja täysin paketein.

marokkolaatat marble white

MARBLE WHITE SQUARE 25X25 CM

lattialaatta brick marble white

MARBLE WHITE BRICK 6X24,5 CM

lattialaatta marblewhite hex

MARBLE WHITE HEX 25X25 CM

kylpyhuoneen laatoitus

Laatat - Tässä kylpyhuoneessa on yhdistetty neliskulmainen sekä kuusikulmainen laatta kauniiksi kokonaisuudeksi. Marble White -sarja käy sekä lattiaan että seinään.

marokkolaatat tiililadonta

Laatat - Sarjassa on saatavilla koko 24,5 cm ja se voidaan asentaa kuvan mukaisesti tiililadonnalla tai vaihtoehtoisesti kalanruodon malliin. Tästä voisi tehdä esimerkiksi näyttävän keittiön välitilan.

marokkolaiset hex laatat

Laatat - Sarjasta on saatavilla myös paljon kiinnostusta herättänyt kuusikulmainen vaihtoehto. Kuvan mukaisesti marmorikuosi toimii erityisen hyvin myös tässä kyseisessä muodossa.

Castello laattasarja hinnat alk. 69,90 €/m² (6x24,5 cm peruslaatta) UUTUUS!

Kauniissa uutuussarjassamme Castellossa on neljä erilaista sävyä, joista löytyy jokaiselle mieleinen. Laatat voi asentaa vaikkapa kalanruodon muotoon lattialle tai seinään, sillä sarja soveltuu käytettäväksi molemmissa.  Laatoissa on normaali reuna, jolloin ne voidaan asentaa kohtuullisella saumalla. Laattojen materiaalina on laadukas, erittäin kestävä kivipuriste. Laatat ovat mattalasitettuja, joten niitä ei tarviste käsitellä mitenkään asentaessa tai sen jälkeenkään. Castello -sarjan laatat ovat pakkasenkestäviä sekä lasituksen ansiosta puhtaanapito on helppoa ja vaivatonta, eikä pinttyneempikään lika pääse imeytymään laattaan.

Laattojen pakkauskoko on 0,5 m2 = 34 kpl. Laatat myydään neliöhinnalla ja täysin paketein.

lattialaatta perla

PERLA

lattialaatta black

BLACK

lattialaatta taube

TAUPE

lattialaatta brown

BROWN

lattialaatta castello brown brick

Laatat - Sarjan sävy Brown on lämpimän ruskea ja näin ollen tuo kodikkuutta kaikenlaisiin sisustuksiin. Trendikäs kalanruotoladonta sopii erinomaisesti tähän laattasarjaan.

lattialaatat castello perla black brick

Laatat - Castello sarjan vaalein ja tummin sävy toimivat hyvin myös yhdessä muodostaen kauniin kontrastin välilleen. Näillä laatoilla teet esimerkiksi kauniin keittiön välitilan.

lattialaatat castello taube brown brick

Laatat - Oletko mieltynyt puuhun sisustuselementtinä ja haluaisit käyttää sitä myös kosteissa tiloissa? Näillä puukuosisilla laatoilla se onnistuu ja viet luonnon myös kylpyhuoneeseesi.

Soft Elite lattialaattasarja hinnat alk. 23,90 €/m² (30x60 cm peruslaatta) KAMPANJA!

Laatoissa on normaali reuna, jolloin ne voidaan asentaa kohtuullisella saumalla. Laattojen materiaalina on laadukas, pakkasenkestävä italialainen kivipuriste ja niiden pinta on mattalasitteinen. Pinnan liukkausarvo on R9 ja sen kulutuksenkesto PEI 5. Laatat ovat pakkasen kestäviä.

Sarjan laatoissa on kaunis, skandinaavinen kuviointi ja värimaailma.

Valikoimassa on myös mosaiikkeja, joilla voit luoda elävyyttä lattiapintaan tai käyttää niitä vaikka tehosteina kylpyhuoneiden seinissä.

Peruslaatat myydään neliö- ja mosaiikit arkkihinnalla. Kaikki laatat myydään täysin paketein.

lattialaatta nero

NERO

lattialaatta antracite

ANTRACITE

lattialaatta grigio

GRIGIO CHIARO

lattialaatta noce

NOCE

lattialaatta beige

BEIGE

lattialaatta caffe

CAFFE

soft laattasarja

Laatat - Laattasarjan nimikin jo viittaa utuiseen sekä pehmeään ulkonäköön ja sitä Soft todellakin on. Tässä sarjan kaunis harmaan sävy Antracite koossa 45x45 cm.

soft nero laattasarja

Laatat - Laattasarjan tummin sävy Nero yhteensopivan kuviolaatatan kanssa. Kuvassa käytetty koko on 60x60 cm.

soft grigio laattasarja

Laatat - Lattialaatat sopivat myös käytettäviksi seinillä. Ihanaa spa-tunnelmaa Grigio sävyn avulla. Kuvassa peruslaatta koossa 45x45 cm ja mosaiikki koossa 5x5 cm.

Solid Crystal White 29,90 eur/m² (60x60 cm) KAMPANJA!

Solid Crystal White 60x60 cm laatat ovat lasitettua kivipuristetta ja niiden pinta on timanttihiottu täyskiiltäväksi. Laattojen kuviointi ei vaihtele vaan ne ovat yksivärisiä. Tämä laatta sopii täydellisesti moderniin sisustukseen ja soveltuu niin julkisiin tiloihin kuin yksityiskoteihinkin.

Laatoissa on leikattu eli mitallistettu reuna, jolloin ne voidaan asentaa varsin pienellä saumalla.

Laatat myydään neliöhinnalla ja täysin paketein. Yhden pakkauksen koko on 1,44 m².

KUVISSA SOLID CRYSTAL WHITE 60X60 CM KAMPANJA 29,90 eur/m² (norm. 84,95 eur/m²)

Lattialaatat Solid Crystal White

Lattialaatat - Solid Crystal White 60x60 cm

Lattialaatat Solid Crystal White

Lattialaatat - Solid Crystal White 60x60 cm

Lattialaatat Solid Crystal White

Lattialaatat - Solid Crystal White 60x60 cm

Lattialaatat Solid Crystal White

Lattialaatat - Solid Crystal White 60x60 cm

Materia lattialaattasarja hinnat alk. 47,90 €/m² (30x30 peruslaatta)

Laatoissa on normaali reuna, jolloin ne voidaan asentaa kohtuullisella saumalla. Laattojen materiaalina on laadukas, pakkasenkestävä italialainen kivipuriste ja niiden pinta on mattalasitteinen. Pinnan liukkaus on R9 ja kulutuksenkesto PEI 5.

Materia-laattasarjassa on ajan patinaa. Sarjan sävyt ovat maanläheisiä ja kuviointi elää laatasta toiseen. Piristeenä joukosta löytyy kauniita kuviolaattoja sekä upea sininen perusväri. Pienten kokojen rinnalla on myös modernit 30x60 cm ja 60x60 cm koot sekä erittäin aidolta tiileltä näyttävä vaihtoehto koossa 6x25 cm. Mallisto soveltuu myös talvella kylmillään oleviin tiloihin ja on helppo pitää puhtaana lasitteensa ansiosta. Sävyt ovat yhdisteltävissä Verve-laattasarjan kanssa.

Peruslaatat myydään neliö-, kuvat  kappale- sekä mosaiikit arkkihinnalla. Kaikki laatat myydään täysin paketein

lattialaatta rosso

ROSSO

lattialaatta rosato

ROSATO

lattialaatta  chiaro

CHIARO

lattialaatta mud

MUD

lattialaatta  ghiaccio

GHIACCIO

lattialaatta grigio

GRIGIO

lattialaatta blue

BLUE

lattialaatat chiaro

Lattialaatat - Chiaro sävy tuo kotiisi aavikon kuuman hiekan lämpöä ja eloa. Kuvassa koot 30x30, 15x15 ja 6x25 cm sekä sarjaan kuuluva kuvalaatta.

lattialaatat Ghiccio

Lattialaatat - Tilasta saa kiinnostavan yhdistelemällä eri kokoisia laattoja, vaikka ne olisivat saman sävyisiä. Tässä sävy Ghiaccio koossa 30x30, 15x30 ja 6x25 cm.

lattialaatat blue

Lattialaatat - Syvän sininen sävy Blue tuo suolaisia tuulahduksia Välimereltä. Kuvassa koot 30x30 sekä 15x15 cm.

Crossover laattasarja hinnat alk. 29,90 €/m² (30x60 cm peruslaatta) KAMPANJA!

Laattoja on saatavana sekä normaalireunaisina että leikatulla, mitallistetulla reunalla. Laattojen materiaalina on laadukas, pakkasenkestävä italialainen kivipuriste ja niiden pinta on mattalasitteinen. Pinnan liukkaus on R9 ja kulutuksenkesto PEI 5. Laatat ovat pakkasen kestäviä.

Sarjan laatoissa on kaunis, hillitty, kalkkikiveä mukaileva kuviointi ja digitaalitekniikan ansiosta jokainen laatta on lähes uniikki. Sarjan laatoissa on käytetty injektointitekniikkaa, jolla aikaan saada elävä ja luonnonmukainen sävy lasitepintaan.

Valikoimassa on myös mosaiikkeja, joilla voit luoda elävyyttä lattiapintaan tai käyttää niitä vaikka tehosteina kylpyhuoneiden seinissä. Sarjan väreistä Nero, Argento, Sabbia ja Brown on saatavana myös leikattuna 10x10 cm laattana.

Peruslaatat myydään neliö- ja mosaiikit arkkihinnalla. Kaikki laatat myydään täysin paketein.

lattialaatta nero

NERO

lattialaatta Argento

ARGENTO

lattialaatta avorio

AVORIO

lattialaatta sabbia

SABBIA

lattialaatta  brown

BROWN

lattialaatat crossover nero

Laatat - Sarjan tummin sävy Nero. Yleisilme pysyy silti pehmeänä, vaikka kontrastit värimaailmojen välillä olisivat suuria. Lattiassa käytetty koko on 60x60 cm.

lattialaatat crossover sabbia

Laatat - Kuten kuvassakin, lattialaatat soveltuvat myös hyvin seinille. Tässä sävynä lämpimän vaalea Sabbia ja laatan koko on 30x60 cm.

lattialaatat crossover argento

Laatat - Ihana Argento sävy sopii sekä kylmän, että lämpimän sisustuksen kanssa yhteen. CrossOver-sarjan kuviointi on elävä, mutta silti rauhallinen. Kuvassa koko 30x60 cm.

Avant lattialaattasarja hinnat alk. 34,90 €/m² (30x60 cm peruslaatta) KAMPANJA!

Laatat ovat normaalireunaisia ja voidaan asentaa kohtuullisella saumavälillä. Laattojen materiaalina on erittäin kestävä, italialainen kivipuriste ja niiden pinta on elävä, luonnonkiven kaltainen. Sarjan laatoissa on autenttinen, sään kuluttama, luonnonkalliomainen kuviointi. Sävymaailma yhdistää kauniisti erilaiset harmaat sekä lämpimän vaaleat värit. Uusimman lasitustekniikan ansiosta laattojen kuvioinnit ovat keskenään eläväisiä.

Peruslaatat myydään neliö- sekä mosaiikit arkkihinnalla. Kaikki laatat myydään täysin paketein.

lattialaatta basalt

BASALT

lattialaatta silver

SILVER

lattialaatta bone

BONE

lattialaatta desert

DESERT

laattasarja avant

Laatat - Jos etsit rouheutta ja luonnonläheisyyttä sisustukseen, Avant-sarja on oikea valinta. Tässä käytetty kokoa 30x60 cm ja sävynä Silver.

laattasarja bone

Laatat - Vaalein sävy Bone tuo mieleen valkean rantahiekan etelän lämmössä. Kuvassa koko 30x60 cm sekä sarjaan kuuluva mattoncino mosaiikki sävyssä Bone.

laattasarja basalt

Laatat - Tummassa Basalt sävyssä laattasarjan "kalliohalkeamat" sekä sävyvaihtelut pääsevät kunnolla oikeuksiinsa. Tässäkin koko 30x60 cm.

EcoDream lattialaattasarja hinnat alk. 39,90 €/m² (15x90 cm peruslaatta)

Laatat ovat normaalireunaisia ja voidaan asentaa kohtuullisella saumavälillä. Uutena tähän sarjaan on tullut suuret 198x1198 mm ja 298x1198 mm koot, joissa on leikattu/mitallistettu reuna. Tämä mahdollistaa laattojen asennuksen pienellä saumalla. Laattojen materiaalina on erittäin kestävä, italialainen kivipuriste ja niiden pinta on elävä, aidon puun kaltainen. Sarjan laatoissa on autenttinen, elävä puukuviointi ja uusimman lasitustekniikan ansiosta laattojen kuvioinnit ovat keskenään eläväisiä.

Peruslaatat myydään neliö- sekä mosaiikit arkkihinnalla. Kaikki laatat myydään täysin paketein.

lattialaatta rovere grey

ROVERE GREY

lattialaatta  miele

MIELE

lattialaatta castagno

CASTAGNO

lattialaatta lava

LAVA

lattialaatta sandalo

SANDALO

lattialaatta frassino

FRASSINO

lattialaatta quercia

QUERCIA

laattasarja revere grey

Laatat - Nyt voit laittaa lankkulattian minne vain, ulkotiloista kylpyhuoneeseen saakka. Kuvassa sävy Rovere Grey, kokoina 22,5x90 sekä 15x90 cm.

laattasarja  quercia

Laatat - Lämminhenkinen, hyvin aidosti tammilankkua jäljittelevä Quercia sävy. Kokoina 22,5x90 ja 15x90 cm. Seinällä sarjan muretto mosaiikkia samassa sävyssä.

laattasarja sandalo

Laatat - Kaunis harmaan sävyinen Sandalo korostaa laatan kelomaista ulkonäköä.  Kuvassa sekoitettu yhteen kokoja 22,5x90 sekä 15x90 cm.

Imperial lattialaattasarja hinnat alk. 73,90 €/m² (30x60 peruslaatta)

Imperial-laattasarja tuo elämään keisarillisen palatsin loistoa. Upeita marmorikuoseja useina eri kokoina, joiden lomaan voi luoda yksityiskohtia tyylikkäillä mosaiikeilla. Koko sarja on leikattu reunainen, jolloin asennus pienellä saumalla on mahdollista. Laatat ovat laadukasta italialaista kivipuristetta ja niissä on lasitettu pinta. Mallisto soveltuu siis myös talvella kylmillään oleviin tiloihin ja on helppo pitää puhtaana. Kaikki sarjan laatat ja mosaiikit ovat saatavilla sekä kiiltävällä että mattaisella lasitteella.

Peruslaatat myydään neliö- sekä mosaiikit arkkihinnalla. Kaikki laatat myydään täysin paketein.

lattialaatta grigio

GRIGIO IMPERIALE

lattialaatta london grey

LONDON GREY

lattialaatta calcatta bianco

CALCATTA BIANCO

lattialaatta  imperial statuario

STATUARIO

lattialaatta nero impreriale

NERO IMPERIALE

lattialaatta crema

CREMA

lattialaatta calcatta bianca

CALCATTA BEIGE

lattialaatta imperial cappucino

CAPPUCCINO

laattasarja calcatta bianco

Lattialaatat - Laattakoot kasvavat jatkuvasti ja saavat tilan näyttämään suuremmalta. Sävyt Grigio Imperiale sekä Calcatta Bianco kiiltävällä pinnalla koossa 60x120 cm.

laattasarja statuario

Lattialaatat - Aina yhtä tyylikäs ja arvostettu marmorikuosi mattaisena sävyssä Statuario, joka ei koskaan ole pois muodista. Kuvan laatat koossa 60x120 cm.

laattasarja imperial cappucino

Lattialaatat - Kaunis marokkolaishenkinen mosaiikki kiiltävänä kuvan keskellä sävyssä Crema ja sivuilla sekä lattiassa Cappuccino peruslaatat koossa 30x60 cm.