KALANRUOTOPARKETIT hinnat alk. 59,95 €/m²

Luonnon puun kauneus ei ole koskaan poissa muodista. Kalanruotoparkettimme mahdollistavat luomaan oman tyylisen, viimeistellyn lattian, josta voi nauttia vuosia eteenpäin. Tyylien ja värien valikoima antaa loistavan mahdollisuuden ilmaista omaa persoonallisuuttaan ja koska parkettilattialla on useampi, kuin yksi elämä sitä voidaan muokata trendien sekä mieltymysten mukaan. Klikkaa tästä ASENNUSOHJEISIIN

Tilaa ilmainen näyte >  Ensimmäiset 3 mallipalaa toimitamme veloituksetta ja siitä seuraavat kustantavat 3,50 €/kpl.

KUVIA KLIKKAAMALLA NÄET TUOTEKUVAT SUUREMPINA!

Kuvassa Tammi Göteborg kalanruotoparketti

Kuvassa Tammi Oslo kalanruotoparketti

Kuvassa Tammi Helsinki kalanruotoparketti

Tekniset tiedot:

  • parketin kokonaispaksuus 14 mm
  • parkettilaudan leveys 130 mm ja pituus 725 mm
  • parketin viilupaksuus 2,5 mm
  • Parketeissamme on jopa 20 vuoden rakennetakuu
  • Pakkauskoko 0,65 m² = 7 lautaa
  • lukkopontti Klikkaa tästä ASENNUSOHJEISIIN

KUVIA KLIKKAAMALLA NÄET TUOTEKUVAT SUUREMPINA!

Tammi Göteborg kalanruotoparketti tarjous 59,95 €/m²

Aavistuksen luonnollista tammea tummemmaksi sävytetty kalanruotoparketti. Harjattu pinta tuo luonnollisen puun tuntuman esiin sekä oksat elävöittävät yleisilmettä. Öljytty sekä viistetty kaikilta sivuilta. (norm. 94,20 €/m²)

Tammi Oslo kalanruotoparketti tarjous 59,95 €/m²

Hyvin vaaleaksi valkomattalakattu tammi. Harjattu pinta tuo luonnollisen puun tuntuman esiin sekä oksat elävöittävät yleisilmettä. Viistetty kaikilta sivuilta. (norm. 84,20 €/m²)

Tammi Helsinki kalanruotoparketti tarjous 59,95 €/m²

Luonnonsävyinen ja öljytty tammi runsailla oksilla. Harjattu pinta tuo luonnollisen puun tuntuman esiin. Viistetty kaikilta sivuilta. (norm. 88,50 €/m²)

Tammi Eisfeld kalanruotoparketti tarjous 59,95 €/m²

Kauniin harmaaksi sävytetty tammi mattalakkauksella. Harjattu pinta tuo luonnollisen puun tuntuman esiin sekä oksat elävöittävät yleisilmettä. Viistetty kaikilta sivuilta. (norm. 84,20 €/m²)

Tammi Paris kalanruotoparketti tarjous 71,95 €/m²

Luonnonsävyinen tammi mattalakkauksella. Harjattu pinta tuo luonnollisen puun tuntuman esiin sekä oksat elävöittävät yleisilmettä. Tässä lajitelmassa vähemmän oksia kuin Tammi Helsingissä. Viistetty kaikilta sivuilta. (norm. 94,20 €/m²)

Tammi Budapest kalanruotoparketti tarjous 63,95 €/m²

Särmikäs ja lämminhenkinen, ruskeaksi sävytetty tammi. Harjattu pinta tuo luonnollisen puun tuntuman esiin sekä oksat elävöittävät yleisilmettä. Viistetty kaikilta sivuilta. (norm. 84,20 €/m²)

Kuvassa Tammi Eisfeld kalanruotoparketti

Kuvassa Tammi Paris kalanruotoparketti

Kuvassa Tammi Budapest kalanruotoparketti

Kalanruotokuvioiset parkettimme ovat kokonaisvahvuudeltaan 14 mm, josta uudelleen käsiteltävissä olevan jalopuuviilun osuus on 2,5 mm.  Kaikilla sivuilla on mikroviiste, joka korostaa kauniisti kalanruotokuviota, mutta ei kerää likaa. Kalanruotokuvio on kevyt, kiinnostava ja moderni klassikko.

Kalanruotoparketeissamme on lukkoponttiratkaisu, jolla parketin voi asentaa joko uivaksi tai pohjaan liimaamalla. Mikäli parketti asennetaan lattialämmityksen päälle, parketti tulee liimata alustaan.

Parketti on valmistettu puusta ja pienessä mittakaavassa se heijastelee luonnon monimuotoisuutta sekä sävyissä että struktuurissa, jotka molemmat ovat puun luontaisia ominaisuuksia jopa annetun laatuluokituksen sisällä. Tämän vuoksi parkettimallia voidaan arvioida vain suuntaa antavana.

Kalanruotoparkettien alle laitetaan aluskate, joka parantaa lankkujen istuvuutta alustaan ja vaimentaa ääniä sekä poistaa pieniä epätasaisuuksia. Kalanruotoparketin aluslattia voi olla melkein mitä tahansa: betoni, levylattia, vanha muovimatto, vanha alustaan liimattu parketti tai vanha alustaan kiinnitetty lankkulattia. Asennuksessa tulee tietysti huomioida alustan tasaisuus sekä käyttökohteeseen sopiva aluskate.

Meiltä saat myös aluskatteet kaikille valikoimamme parketeille. Kalanruotoparketin alle soveltuu valikoimamme Antislip PRO -askeläänieriste. Tutustu aluskatteisiin >