3-SÄLEISET PARKETIT alk. 28,95 €/m²

Näissä parketissa on perinteinen 3-säleinen kuviointi ja käytännöllinen lukkopontti, joten lankut voidaan asentaa nopeasti ja haluttaessa myös poistaa ja vaihtaa kätevästi. Tämä tekee lankkuparketin asennuksesta kustannuksiltaan edullista ja nopeaa. Klikkaa tästä ASENNUSOHJEISIIN

Tilaa ilmainen näyte >  Ensimmäiset 3 mallipalaa toimitamme veloituksetta ja siitä seuraavat kustantavat 3,50 €/kpl.

KUVIA KLIKKAAMALLA NÄET TUOTEKUVAT SUUREMPINA!

Kuvassa Kelotammi 3-säleinen parkettilattia

Kuvassa Tammi Natur 3-säleinen parkettilattia

Kuvassa Saarni Cream 3-säleinen parkettilattia

Meiltä voit valita puulajitelman mieltymyksesi mukaan

Valikoimamme 3-säleiset parketit pitävät sisällään myös erilaisia lajitteluvaihtoehtoja aivan kuin lankkukuosissakin parketeissa on esimerkiksi country ja select lajitelmat. Smart lajittelulle on ominaista kaunis ja eloisa yleisilme, jossa puun luonnollinen elävyys pääsee oikeuksiinsa. Natur lajittelu puolestaan on mahdollisimman tasasävyinen ja ajaton vaihtoehto niin moderniin kuin perinteisempäänkin sisustukseen.

Tekniset tiedot:

  • parketin kokonaispaksuus 14 mm
  • parkettilaudan leveys 192 mm ja pituus 2200 mm
  • parketin viilupaksuus 3,4 mm, myös lankuissa
  • Parketeissamme on jopa 20 vuoden rakennetakuu
  • Pakkauskoko 2,534 m² = 6 lautaa

Parketti on valmistettu puusta ja pienessä mittakaavassa se heijastelee luonnon monimuotoisuutta sekä sävyissä että struktuurissa, jotka molemmat ovat puun luontaisia ominaisuuksia jopa annetun laatuluokituksen sisällä. Tämän vuoksi parkettimallia voidaan arvioida vain suuntaa antavana.

KUVIA KLIKKAAMALLA NÄET TUOTEKUVAT SUUREMPINA!

Tammi Smart Rustic 3s tarjous 28,95 €/m²

Perinteinen, elävä tammilajitelma sopii hyvin nykykiireisen ja jopa lemmikkejä omistavan perheen lattiaksi, koska eloisammassa pinnassa ei pienet elämän jäljetkään erotu. Sävyttämätön, luonnollinen tammen sävy. (norm. 37,90 €/m²)

Saarni Smart Cream 3s tarjous 33,95 €/m²

Valkomattalakakattu parketti, jonka lajittelussa saarnen luonnollinen elävyys tulee kauniisti esiin. Tämä lämpimän sävyinen, mutta vaalean yleisilmeen antava parketti luo kodikkuutta tilaan. (norm. 44,70 €/m²)

Tammi Smart Natur 3s tarjous 33,95 €/m²

Perinteinen, elävä tammilajitelma sopii hyvin nykykiireisen ja jopa lemmikkejä omistavan perheen lattiaksi, koska eloisammassa pinnassa ei pienet elämän jäljetkään erotu. Sävyttämätön, luonnollinen tammen sävy. Tasaisempi lajitelma kuin Tammi Smart. (norm. 44,70 €/m²)

Kelotammi Smart 3s tarjous 37,95 €/m²

Kelotammi Smart on suosittu, vaaleanharmahtavaksi valkomattalakattu parketti. Syykuviot ja pienet oksat antavat vivahteikkuutta lattiaan. (norm. 49,70 €/m²)

Tammi Natur valikoitu 3s tarjous 44,95 €/m²

Erittäin tasavärinen tammilajitelma, joka sopii sekä moderniin että perinteisempään sisustukseen. Sävyttämätön, luonnollinen tammen sävy. (norm. 55,80 €/m²)

Tammi Tunturi 3s tarjous 45,95 €/m²

Valoisa, valkoiseksi sävytetty tammiparketti, jossa hennosti erottuvat puunsyyt antavat hienostunutta elävyyttä sisustukseen. Sopii niin moderniin, kuin perinteiseenkin sisustukseen. (norm. 56,60 €/m²)

Kelotammi 3s tarjous 44,95 €/m²

Suosittu, vaaleanharmaaksi valkomattalakattu, lämminsävyinen parketti. Helppo yhdistää erilaisiin sisustustyyleihin. (norm. 55,80 €/m²)

Saarni Pearl White 3s tarjous 45,95 €/m²

Tyylikäs, raikas ja rauhallinen helmenvaalea 3-säleinen saarni. Sävyltään aavistuksen kylmempi kuin Saarni Cream.  (norm. 56,80 €/m²)

Saarni Cream 3s tarjous 39,95 €/m²

Trendikäs, valkomattalakattu saarnilajitelma, jonka vaaleus antaa avaruutta ja puhtauden tuntua sisustukseen. Sävyltään aavistuksen lämpimämpi kuin Saarni Pearl White. (norm. 49,80 €/m²)

Tammi Cortado harjattu 3s tarjous 47,95 €/m²

Aavistuksen luonnon tammen sävyä tummempi tammiparketti. Harjaus tuo kauniisti esiin puunsyyt. (norm. 58,80 €/m²)

Tammi valkopesty/harjattu 3s tarjous 47,95 €/m²

Valkomattalakatussa, tasavärisessä lajitelmassa harjattu pinta tuntuu paljaassa jalassa pehmeältä ja luonnolliselta puulta. Valkopesu korostaa kauniisti tammen puunsyitä. (norm. 58,80 €/m²)

Tammi Latte 3s tarjous 45,95 €/m²

Kevyesti valkomattalakattu vaalean maitokahvin sävyinen parkettilattia. Kevyt harjaus tuo kauniisti tammen puunsyitä esiin.  (norm. 56,80 €/m²)

Saarni valkopesty/harjattu 3s tarjous 47,95 €/m²

Valkomattalakatussa, tasavärisessä lajitelmassa harjaus tuo kauniisti esille valkopesulla korostetut saarnen puunsyyt. (norm. 58,80 €/m²)

Pähkinä Natur valikoitu 3s tarjous 59,95 €/m²

Ajaton ja lämmin parketti, tummemman lattian haluavalle. Kaunis satiinilakkaus pinnassa. (norm. 79,70 €/m²)

Merbau 3s tarjous 59,95 €/m²

Satiinilakattu ja lämminhenkinen parketti tuo ylellisyyttä kotiisi. Tämä on klassikko. (norm. 71,20 €/m²)

Savutammi Natur 3s tarjous 59,95 €/m²

Tummaksi sävytetty 3-säleinen tammiparketti antaa kontrastia vaaleaan sisustukseen. (norm. 67,30 €/m²)

Savutammi Natur 3s parkettilattia

Meiltä saat myös aluskatteet kaikille valikoimamme parketeille. Parketin alle soveltuu valikoimamme Double Balance 3D -askeläänieriste. Tutustu aluskatteisiin >

Lankkuparkettien alle laitetaan aluskate, joka parantaa lankkujen istuvuutta alustaan ja vaimentaa ääniä sekä poistaa pieniä epätasaisuuksia. Lankkuparketin aluslattia voi olla melkein mitä tahansa: betoni, levylattia, vanha muovimatto, vanha alustaan liimattu parketti tai vanha alustaan kiinnitetty lankkulattia. Asennuksessa tulee tietysti huomioida alustan tasaisuus sekä käyttökohteeseen sopiva aluskate.