JALKALISTAT

Kaikkiin lattiamateriaaleihimme on saatavilla sävyltään yhteensopivat jalkalistat. Profiileita on myös useita erilaisia ja ne ovat korkeudeltaan 40-100 mm. Valikoimamme jalkalistojen materiaaleina toimivat vaihtoehtoisesti mdf tai aito puu.

Jalkalistat toimivat osana sisustusta, mutta niillä on myös käytännöllisempikin tarkoitus. Listojen taakse piiloutuu niin sähköjohdot kuin lattiamateriaalin ja seinän väliin jätetty elämisvarakin. Ne suojaavat myös seinäpintaa esimerkiksi siivotessa tai siirtäessä huonekaluja.

Kuvassa suora 58 mm jalkalista

Kuvassa suora 58 mm jalkalista

Kuvassa suora 58 mm jalkalista

Jalkalistaprofiilit

Jalkalistat viimeistelevät minkä tahansa sisustuksen. Oli kyseessä toimistotilat, vanha rintamamiestalo tai moderni kivitalo, meiltä löytyy yhteensopivat jalkalistat kaikkiin tyylisuuntiin. Pelkästään jo jalkalistaprofiili vaikuttaa merkittävästi yleisilmeeseen. Korkeilla, runsaasti muotoilluilla listoilla voidaan luoda historiallisen ylellistä tunnelmaa kun taas kulmikkailla, aavistuksen matalammilla jalkalistoilla saadaan aikaan moderni vaikutelma.

Kuvassa suora jalkalistaprofiili 58 mm korkea

Kuvassa muotoiltu valkoinen jalkalistaprofiili 60, 80 tai 100 mm korkea

Kuvassa muotoiltu jalkalistaprofiili 40 tai 50 mm korkea

Jalkalistakiinnikkeet

Asennuksessa on suositeltavaa käyttää jalkalistakiinnikkeitä, sillä niiden ansiosta lista säilyy täysin ehjänä ja voidaan tarvittaessa irroittaa sekä asentaa uudelleen. Lopputuloksesta tulee myös siistimpi kun listsan pintaan ei jää jälkiä kiinnityksestä. Seinään kiinnitettävien kiinnikkeiden avulla voidaan jalkalistan takana kuljettaa sähköjohtoja huomaamatta.