PARKETIT LUKKOPONTILLA alk. 28,95 €/m²

Erittäin laadukkaat valikoimamme parketit on valmistettu itse valikoimistamme raaka-aineista ja sävyistä. Tuotteissamme käytämme sävyltään kauneinta, Euroopassa kasvanutta, vaaleaa tammea. Patentoidun lukkoponttimme ansiosta parketin asennus on helppoa, vaivatonta ja nopeaa. Kaikki parkettimme ovat 3,4 mm paksuja jalopuuviilultaan. Myös lajitelmiemme sävyvaihtelut ovat tarkoin valittuja ja esimerkiksi mallistomme select lankkuparketit ovat erittäin tasavärisiä.

Parkettimme ovat Suomen vaativiin ilmasto-olosuhteisiin optimoituja. Varastomallistomme sisältää lakattuja, 8-kertaisella uv-suojatulla tehdaslakalla pinnoitettuja parketteja. Lakan antibakteeriset ominaisuudet estävät homeiden ja sienten kasvun parketin pinnalla. Valikoimaamme kuuluu myös öljyttypintaisia sekä harjattuja parkettikuoseja.

Tilaa ilmainen näyte >  Ensimmäiset 3 mallipalaa toimitamme veloituksetta ja siitä seuraavat kustantavat 3,50 €/kpl.

Kuvia tai otsikoita klikkaamalla pääset eri tuoteryhmiin!

Parketti on valmistettu puusta ja pienessä mittakaavassa se heijastelee luonnon monimuotoisuutta sekä sävyissä että struktuurissa, jotka molemmat ovat puun luontaisia ominaisuuksia jopa annetun laatuluokituksen sisällä. Tämän vuoksi parkettimallia voidaan arvioida vain suuntaa antavana.

Tekniset tiedot:

  • parketin kokonaispaksuus 14 mm
  • parkettilaudan leveys 192 mm ja pituus 2200 mm
  • parketin viilupaksuus 3,4 mm, myös lankuissa
  • Parketeissamme on jopa 20 vuoden rakennetakuu
  • Pakkauskoko 2,534 m² = 6 lautaa

Meiltä saat myös aluskatteet kaikille valikoimamme parketeille. Parketin alle soveltuu valikoimamme Double Balance 3D -askeläänieriste. Tutustu aluskatteisiin >