PUUKUVIOLAATAT

Puukuviolaatoilla saadaan puun tuomaa lämpöä ja luonnonläheisyyttä sellaisiinkin tiloihin, missä sen käyttö olisi haasteellista tai jopa mahdotonta. Laatat kestävät kovaa kulutusta, vettä sekä pakkastakin, joten mielikuvitus on vain rajana. Lasitetun pinnan ansiosta puhtaanapito on helppoa.

  • soveltuu lattiaan, seinään sekä märkätiloihin
  • kestävää ja huippulaatuista kivipuristetta
  • saatavilla useita eri kokoja ja sävyjä
  • lasitettu pinta
  • pakkasenkestävä

KUVIA KLIKKAAMALLA NÄET LISÄÄ TUOTEKUVIA.

MyHome lattialaattasarja alk. 59,95 €/m² (15x90 & 20x90 cm) KAMPANJA!

MyHome puukuosinen laattasarja tuo tilaan puun lämminhenkisyyden sekä luonnonläheisyyden ja samalla laatan kestävyyden sekä käytännöllisyyden. Sarjan laatoissa on autenttinen, elävä puukuviointi ja nykyaikaisen lasitustekniikan ansiosta laattojen kuvioinnit ovat keskenään eläväisiä. Pinta tuntuu luonnollisen eloisalta, aivan kuten aito puu. Valittavanasi on kuusi kaunista eri sävyä ja useita eri kokoja.

Laatat ovat huippulaadukasta italialaista kivipuristetta ja ne ovat mattalasitettuja, jonka ansiosta puhtaanapito on vaivatonta. Laatat ovat pakkasenkestäviä sekä rektifioituja. Laatat myydään neliöhinnalla ja täysin paketein.

BAMBOO

COGNAC

TABACCO

RICE

CINNAMON

CLOUD

Puukuviolaatat - Nyt voit laittaa lankkulattian minne vain, ulkotiloista kylpyhuoneeseen saakka. Kuvassa sävy Cognac, kokoina 20x90 sekä 15x90 cm.

Puukuviolaatat - Sarjan vaalein ja valoisa sävy Rice koossa 20x120 cm. Laattojen asentaminen kalanruotoon antaa kaunista syvyyttä sisustukseen.

Puukuviolaatat - Kaunis ruskean sävyinen Tabacco on näyttävä ja lämminhenkinen valinta.  Kuvassa koko 15x90 cm.

Empire Oak lattialaattasarja alk. 69,95 €/m² (20x120 & 30x120 cm) UUTUUS!

Tämä sarja on tutkimusmatka puiden ja metsien syvimpään olemukseen, sillä se ilmentää niiden ainutlaatuisuutta parhaimmillaan. Laattojen käsinkosketeltava, aidon puun kaltainen elävyys sekä luonnon puista juontavat, vaihtelevat yksityiskohdat tekevät laatoitetuista pinnoista luonnollisen yksilöllisiä. Sarjan laatat kestävät niin kovaa kulutusta kuin vettäkin, joten puusta elementtinä ei tarvitse tinkiä missään käyttökohteessa. Valittavanasi on viisi harmonista sävyä sekä useampi eri koko, joista löytyy vaihtoehto niin suuriin kuin pienempiinkin tiloihin.

Laatat ovat huippulaadukasta italialaista kivipuristetta ja ne ovat lasitettuja, jonka ansiosta puhtaanapito on vaivatonta. Laatat ovat pakkasenkestäviä sekä rektifioituja. Laatat myydään neliöhinnalla ja täysin paketein.

ALPIN

LANDHAUS

NATUR

SCOTTISH

TIMBER

Puukuviolaatat - Kuvassa sävy Alpin.

Puukuviolaatat - Kuvassa sävy Natur.

Puukuviolaatat - Kuvassa sävy Landhaus.

Tide lattialaattasarja alk. 59,95 €/m² (15x90 ja 20x90 cm) KAMPANJA!

Sarjan laatat ovat puukuvioisia huippulaadukkaita puristelaattoja, jotka määrittelevät uudelleen käsityksen luonnollisesti ajan kuluttamamasta puusta. Laatat ovat kuin tuhansien askelten, katseiden sekä aikojen kuluttamattamia, joiden lukuisat oksat, eloisa puunsyykuviointi sekä kelottuneen puun omainen patina ilmentävät kauniisti elettyä elemää. Sarja tuo tilaan puumateriaaleista huokuvaa lämminhenkisyyttä tinkimättä kulutuksen-, veden- tai pakkasenkestävyydestä. Saatavilla on useita eri kokoja, sävyjä, tehostelaattoja, karheapintainen antislip vaihtoehto sekä 20 mm paksuja ulkolaattoja.

Laatat ovat huippulaadukasta italialaista kivipuristetta ja ne ovat mattalasitettuja, jonka ansiosta puhtaanapito on vaivatonta. Laatat ovat pakkasenkestäviä sekä rektifioituja. Laatat myydään neliöhinnalla ja täysin paketein.

SILVER

AMBRA

MOONLIGHT

PEPPER

STONEWASH

Puukuviolaatat - Kuvassa sävy Moonlight.

Puukuviolaatat - Kuvassa sävy Pepper.

Puukuviolaatat - Kuvassa sävy Stonewash.

JOS ET LÖYDÄ ETSIMÄÄSI, JÄTÄ MEILLE KYSELY SÄHKÖPOSTITSE, PUHELIMITSE TAI YHTEYDENOTTOLOMAKKEEN KAUTTA.

Mikä ihmeen kivipuriste?

Kivipuristelaatat eroavat jo valmistusmateriaaliensakin puolesta keraamisista lattialaatoista siten, että saven sijaan on raaka-aineissa pölyksi jauhettua kiveä ja mineraaleja, joiden ansiosta lattialaatasta saadaan kovaa kulutusta kestävä. Lisäksi tietynlainen polttotekniikka saa kivipuristelaatasta vettä imemättömän, jolloin se soveltuu niin pakkasen puolelle meneviin ulkotiloihin kuin märkätiloihinkin. Kivipuristeesta valmistetut lattialaatat soveltuvat myös julkisten tilojen kulutukseen.