MAROKKOLAISET LAATAT hinnat alk. 59,90 €/m²

Sarja koostuu Marrakech-tyylisistä laatoista tai kansankielisemmin marokkolaisista laatoista. Valikoimamme marokkolaiset laatat ovat kuviollisia, mutta sarjassa on mukana myös yksivärisiä peruslaattoja. Marokkolaisilla kuviolaatoilla voit luoda kauniita ja eloisia marrakech-tyylisiä pintoja. Kuviolaattoja voi myös yhdistellä yksivärisiin peruslaattoihin juuri halutun lopputuloksen aikaansaamiseksi. Marokkolaatat eivät suinkaan ole uusi trendi sisustuksessa vaan juontaa juurensa tuhansien vuosien takaiseen laattojen valmistusperinteeseen.

Valittavanasi on lukuisia katsetta ja käyttöä kestäviä harmonisen tyylikkäitä marokkolaisia laattoja eri väreissä ja kuoseissa. Piditpä sitten hyvin elävästä kuvioinnista tai hillitymmästä, löydät valikoimastamme varmasti juuri sinun kotiisi ja tarpeisiisi sopivat käytännölliset ja kestävät marokkolaiset laatat.

Ole rohkea ja innostu kanssamme näistä ihanista väreistä ja muodoista!

Kuvassa Jeanne 25x25 cm marokkolaiset laatat

History Carpathia 25x25 cm marokkolaiset laatat

Kuvassa Carpathia 25x25 cm marokkolaiset laatat

History Edinburgh Black 25x25 cm marokkolaiset laatat

Kuvassa Edinburgh Black 25x25 cm marokkolaiset laatat

Laattojen pakkauskoko on 1 m2 = 16 kpl. Peruslaatat sekä kuviolaatat myydään neliöhinnalla ja täysin paketein.

Kuvia klikkaamalla näet tuotekuvat suurempina!

LISSABON UUTUUS!

Marokkolaiset laatat - Lissabon 25x25 cm laatat ovat sekalainen lajitelma erilaisia kuviolaattoja. Välimerelliset ja raikkaat sävyt piristävät sisustusta.

JEANNE

Marokkolaiset laatat - Jeanne 25x25 cm laatoissa on säännöllinen kuvio. Kauniisti yhteensointuvat, neutraalit sävyt on helppo yhdistää monenlaisiin sisustuksiin.

ADELAIDE COLOUR MIX

Marokkolaiset laatat - Adelaide Colour Mix 25x25 cm laatat ovat sekalainen lajitelma erilaisia kuviolaattoja. Yksi laatta koostuu valesaumoilla eroteltuna neljästä pienemmästä kuviosta.

ADELAIDE GREY MIX

Marokkolaiset laatat - Adelaide Grey Mix 25x25 cm laatat ovat sekalainen lajitelma erilaisia kuviolaattoja. Yksi laatta koostuu valesaumoilla eroteltuna neljästä pienemmästä kuviosta.

PARIS MIX

Marokkolaiset laatat - Paris Mix 25x25 cm on sekalainen lajitelma värikkäitä laattoja, joiden kuvio vaihtelee pitsimäisistä hieman graafisempiin.

FIRENZE MIX

Marokkolaiset laatat - Firenze Mix 25x25 cm on sekalainen lajitelma erilaisia harmaan sävyisiä kuvalaattoja. Kuviointi on antiikkimaisesti kuluneen näköinen.

EDINBURGH GREY

Marokkolaiset laatat - Edinburgh Grey 25x25 cm laatoissa on säännöllinen kuvio, jossa on kauniisti yhteensointuvat sävyt.

EDINBURGH BLACK

Marokkolaiset laatat - Edinburgh Black 25x25 cm laatoissa on säännöllinen kuvio, joka toistuu näyttävästi tummassa sävymaailmassa.

EDINBURGH LIGHT GREY

Marokkolaiset laatat - Edinburgh Light Grey 25x25 cm laattojen näyttävä kuviointi on hillityn värityksen myötä yleisilmeeltään rauhallinen.

EDINBURGH RED

Marokkolaiset laatat - Edinburgh Red 25x25 cm laatoissa on säännöllinen kuvio, jossa punainen sävy toimii tehosteena.

EDINBURGH WHITE

Marokkolaiset laatat - Edinburgh White 25x25 cm laatoissa toistuu säännöllinen kuvio. Laatat ovat muuten samanlaisia kuin Edinburgh Greyssa paitsi tästä puuttuu harmaa yksityiskohta kuvion reunoilta.

LAOS TURQUOISE

Marokkolaiset laatat - Laos Turquoise 25x25 cm laatoissa toistuu säännöllinen kuvio. Sävyt ovat raikkaan merelliset ja tuovat mieleen kesähuvilan Ranskan Rivieralla.

CARPATHIA

Marokkolaiset laatat - Carpathia 25x25 cm laatoissa toistuu säännöllinen kuviointi. Väreinä Carpathiassa on kauniin luonnolliset ja maanläheiset sävyt.

GENOVA BLACK

Marokkolaiset laatat - Genova Black 25x25 cm laatoissa toistuu säännöllinen kuviointi. Tähän on saatavilla myös reunuslaatta, jonka ansiosta voidaan tehdä mattokuvio. Kuvaa klikkaamalla näet esimerkin.

GENOVA BLUE

Marokkolaiset laatat - Genova Blue 25x25 cm laatoissa toistuu säännöllinen kuviointi. Tähän on saatavilla myös reunuslaatta, jonka ansiosta voidaan tehdä mattokuvio.

MORIA UUTUUS!

Marokkolaiset laatat - Moria 25x25 cm laatoissa toistuu säännöllinen kuviointi. Laatan pohjavärinä on vaalean hiekan sävy, joka yhdistyy yksityiskohtaisen eleganttiin kuviointiin sinisävyin.

LORIEN UUTUUS!

Marokkolaiset laatat - Lorien 25x25 cm laatoissa toistuu säännöllinen kuviointi. Maanläheinen pohjasävy ja rauhallinen sininen toimivat harmonisesti yhdessä tässä kuviossa.

NOTTINGHAM

Marokkolaiset laatat - Nottingham 25x25 cm laatoissa toistuu säännöllinen kuvio ja värimaailmana toimii erilaiset harmaan sävyt. Tästä voisi tehdä kauniin lattian ja yhdistää esimerkiksi neutraaliin valkoiseen.

ALHAMBRA

Marokkolaiset laatat - Alhambra 25x25 cm laatoissa toistuu säännöllinen kuvio. Tähän on saatavilla myös reunus- sekä peruslaatta, joiden ansiosta voidaan tehdä näyttävä mattokuvio. Kuvaa klikkaamalla näet esimerkin.

BAMBERG

Marokkolaiset laatat - Bamberg 25x25 cm laatat toistavat säännöllistä kuviota. Saatavilla on myös peruslaatta, jonka ansiosta kuviolaatalle voidaan halutessa tehdä mattomaiset reunat. Kuvaa klikkaamalla näet esimerkin.

MONTANA

Marokkolaiset laatat - Montana 25x25 cm laatat toistavat säännöllistä kuviota. Laatta sopii yhdistettäväksi skandinaavisen vaaleisiin sisustustyyleihin toimien sävymaailman yhteentuojana. Tummissa kokonaisuuksissa laatta tuo valoisuutta ja raikkautta.

SIENA GREY MIX

Marokkolaiset laatat - Siena Grey Mix 25x25 cm laatat ovat sekalainen lajitelma erilaisia kuviolaattoja. Sävymaailmana toimii kauniit ja yhteensopivat erilaiset harmaan värit.

SIENA BEIGE MIX

Marokkolaiset laatat - Siena Beige Mix 25x25 cm laatat ovat sekalainen lajitelma erilaisia kuviolaattoja. Beige tuo lämpöä sisustukseen ja marokkolaiset laatat tekevät tilasta mielenkiintoisen.

LUMBINI BEIGE UUTUUS!

Marokkolaiset laatat - Lumbini Beige 25x25 cm laatoissa toistuu kaunis beigen sävyinen kuviointi marmorisella pohjakuvioinnilla.

LUMBINI GREY UUTUUS!

Marokkolaiset laatat - Lumbini Grey 25x25 cm laattojen hienostunut, vaaleanharmaa kuviointi yhdistettynä marmoriin tekee kokonaisuudesta ylellisen.

DAISY GREEN UUTUUS!

Marokkolaiset laatat - Daisy Green 25x25 cm laatat toistavat säännöllistä kuviota. Vihreä väri on sisustuselementtinä rauhoittava ja maanläheinen. Daisy Green luo raikkautta niin lattia- kuin seinäpintoihinkin.

DAISY YELLOW UUTUUS!

Marokkolaiset laatat - Daisy Yellow 25x25 cm laatat toistavat säännöllistä kuviota. Keltainen sävy toimii piristävänä elementtinä sisustuksessa. Kuvan mukaisesti laatta toimii yhtenäisenä osana sisustuskokonaisuutta.

DAISY TEAL UUTUUS!

Marokkolaiset laatat - Daisy Teal 25x25 cm laatat toistavat säännöllistä kuviota. Sininen on sävynä rauhoittava ja merellinen. Tämä laatta taipuu niin skandinaavisiin kuin välimerellisiinkin sisustusratkaisuihin.

DAISY PINK UUTUUS!

Marokkolaiset laatat - Daisy Pink 25x25 cm laatat toistavat säännöllistä kuviota. Hempeä ja kuulas vaaleanpunainen luo pehmeyttä niin lattiaan kuin seinäänkin.

TIROLI BLACK UUTUUS!

Marokkolaiset laatat - Tiroli Black 25x25 cm laatoissa toistuu säännöllinen kuviointi. Tähän on saatavilla myös reunuslaatta, jonka ansiosta voidaan tehdä mattokuvio.

TIROLI BLUE UUTUUS!

Marokkolaiset laatat - Tiroli Blue 25x25 cm laatoissa toistuu säännöllinen kuviointi. Tähän on saatavilla myös reunuslaatta, jonka ansiosta voidaan tehdä mattokuvio. Kuvaa klikkaamalla näet esimerkin.

RUMBA UUTUUS!

Marokkolaiset laatat - Rumba 25x25 cm laatoissa toistuu säännöllinen kuviointi. Laatoissa on hiekkamaisen elävä pohjasävy, jonka päälle on kuvioitu kauniita keskiaikaishenkisiä yksityiskohtia. Mausteinen tehostesävy tuo eloa.

BAZAAR HOT MIX UUTUUS!

Marokkolaiset laatat - Bazaar Hot Mix 25x25 cm laatat ovat sekalainen lajitelma erilaisia kuviolaattoja. Nimensä mukaisesti yleisilmeeltään lämmin, mausteinen sekä eloisa.

BAZAAR COLD MIX UUTUUS!

Marokkolaiset laatat - Bazaar Cold Mix 25x25 cm laatat ovat sekalainen lajitelma erilaisia sinivihertävän sävyisiä kuviolaattoja.

ROTHENBURGH UUTUUS!

Marokkolaiset laatat - Rothenburgh 25x25 cm laatat toistavat säännöllistä kuviota. Saatavilla on myös reunus- sekä peruslaatta, joiden ansiosta voidaan tehdä mattokuvio. Kuvaa klikkaamalla näet esimerkin.

PATCHWORK MIX UUTUUS!

Marokkolaiset laatat - Patchwork Mix 25x25 cm on eloisa ja värikäs lajitelma erilaisia kuviolaattoja.

VALINOR MIX UUTUUS!

Marokkolaiset laatat - Valinor Mix 25x25 cm tuo tuulahduksen välimereltä maanläheisine väreineen sekä kuvioineen.

HAVANNA GREY

Marokkolaiset laatat - Havanna Grey 25x25 cm laatoissa toistuu säännöllinen kuvio. Vaaleanharmaat sävyt tekevät tästä marokkolaisesta laatasta modernin ja helposti yhdisteltävän.

HAVANNA ROSSO

Marokkolaiset laatat - Havanna Rosso 25x25 cm laatoissa toistuu säännöllinen kuvio. Laattojen sävyt ovat mausteisia ja tuovat tuulahduksia Kuuban pääkaupungista Havannasta.

CHEVALIERS

Marokkolaiset laatat - Chevaliers 25x25 cm laatat toistavat säännöllistä kuviota. Saatavilla on myös reunus- sekä peruslaatta, joiden ansiosta voidaan tehdä mattokuvio. Kuvaa klikkaamalla näet esimerkin.

COLMAR BRUN

Marokkolaiset laatat - Colmar Brun 25x25 cm laatat toistavat säännöllistä kuviota. Tähän on saatavilla myös reunus- sekä peruslaatta, joiden ansiosta voidaan tehdä mattokuvio. Kuvaa klikkaamalla näet esimerkin.

History Colmar Brun 25x25 cm marokkolaiset laatat

Laatoissa on normaali reuna, jolloin ne voidaan asentaa kohtuullisella saumalla. Laattojen materiaalina on laadukas, erittäin kestävä kivipuriste. Laatat ovat mattalasitettuja, joten niitä ei tarviste käsitellä mitenkään asentaessa tai sen jälkeenkään. Meidän marokkolaiset laatat ovat pakkasenkestäviä sekä lasituksen ansiosta puhtaanapito on helppoa ja vaivatonta, eikä pinttyneempikään lika pääse imeytymään laattaan. Pinnan liukkausarvo on R9 ja sen kulutuksenkesto PEI 5.