MAROKKOLAISET LAATAT hinnat alk. 59,90 €/m²

History-sarjan laatat koostuvat Marrakech-tyylisistä laatoista tai kansankielisemmin marokkolaisista laatoista. Valikoimamme marokkolaiset laatat ovat kuviollisia, mutta sarjassa on mukana myös yksivärisiä peruslaattoja. Marokkolaisia kuviolaattoja yhdistelemällä voit luoda kauniita ja eläviä marrakech-tyylisiä kuvioita. Kuviolaattoja voi myös yhdistellä yksivärisiin peruslaattoihin juuri halutun lopputuloksen aikaansaamiseksi. Marokkolaatat eivät suinkaan ole uusi trendi sisustuksessa vaan juontaa juurensa tuhansien vuosien takaiseen laattojen valmistusperinteeseen.

Valittavanasi on lukuisia katsetta ja käyttöä kestäviä harmonisen tyylikkäitä marokkolaisia laattasarjoja eri väreissä ja kuoseissa. Piditpä sitten hyvin elävästä kuvioinnista tai hillitymmästä, löydät valikoimastamme varmasti juuri sinun kotiisi ja tarpeisiisi sopivat käytännölliset ja kestävät marokkolaiset laatat.

Ole rohkea ja innostu kanssamme näistä ihanista väreistä ja muodoista!

History Jeanne 25x25 cm marokkolaiset laatat

Kuvassa Jeanne 25x25 cm marokkolaiset laatat

History Carpathia 25x25 cm marokkolaiset laatat

Kuvassa Carpathia 25x25 cm marokkolaiset laatat

History Edinburgh Black 25x25 cm marokkolaiset laatat

Kuvassa Edinburgh Black 25x25 cm marokkolaiset laatat

Laatoissa on normaali reuna, jolloin ne voidaan asentaa kohtuullisella saumalla. Laattojen materiaalina on laadukas, erittäin kestävä kivipuriste. Laatat ovat mattalasitettuja, joten niitä ei tarviste käsitellä mitenkään asentaessa tai sen jälkeenkään. Meidän marokkolaiset laatat ovat pakkasenkestäviä sekä lasituksen ansiosta puhtaanapito on helppoa ja vaivatonta, eikä pinttyneempikään lika pääse imeytymään laattaan. Pinnan liukkausarvo on R9 ja sen kulutuksenkesto PEI 5.

Laattojen pakkauskoko on 1 m2 = 16 kpl. Peruslaatat sekä kuviolaatat myydään neliöhinnalla ja täysin paketein.

Kuvia klikkaamalla näet tuotekuvat suurempina!

LISSABON UUTUUS!

Marokkolaiset laatat - Lissabon 25x25 cm laatat ovat sekalainen lajitelma erilaisia kuviolaattoja. Välimerelliset ja raikkaat sävyt piristävät sisustusta.

JEANNE

Marokkolaiset laatat - Jeanne 25x25 cm laatoissa on säännöllinen kuvio. Kauniisti yhteensointuvat, neutraalit sävyt on helppo yhdistää monenlaisiin sisustuksiin.

ADELAIDE COLOUR MIX

Marokkolaiset laatat - Adelaide Colour Mix 25x25 cm laatat ovat sekalainen lajitelma erilaisia kuviolaattoja. Yksi laatta koostuu valesaumoilla eroteltuna neljästä pienemmästä kuviosta.

ADELAIDE GREY MIX

Marokkolaiset laatat - Adelaide Grey Mix 25x25 cm laatat ovat sekalainen lajitelma erilaisia kuviolaattoja. Yksi laatta koostuu valesaumoilla eroteltuna neljästä pienemmästä kuviosta.

FIRENZE MIX

Marokkolaiset laatat - Firenze Mix 25x25 cm on sekalainen lajitelma erilaisia harmaan sävyisiä kuvalaattoja. Kuviointi on antiikkimaisesti kuluneen näköinen.

PARIS MIX

Marokkolaiset laatat - Paris Mix 25x25 cm on sekalainen lajitelma värikkäitä laattoja, joiden kuvio vaihtelee pitsimäisistä hieman graafisempiin.

EDINBURGH GREY

Marokkolaiset laatat - Edinburgh Grey 25x25 cm laatoissa on säännöllinen kuvio, jossa on kauniisti yhteensointuvat sävyt.

History Edinburgh Grey 25x25 cm marokkolaiset laatat

EDINBURGH BLACK

Marokkolaiset laatat - Edinburgh Black 25x25 cm laatoissa on säännöllinen kuvio, joka toistuu näyttävästi tummassa sävymaailmassa.

History Edinburgh Black 25x25 cm marokkolaiset laatat

EDINBURGH WHITE

Marokkolaiset laatat - Edinburgh White 25x25 cm laatoissa toistuu säännöllinen kuvio. Laatat ovat muuten samanlaisia kuin Edinburgh Greyssa paitsi tästä puuttuu harmaa yksityiskohta kuvion reunoilta.

History Edinburgh White 25x25 cm marokkolaiset laatat

LAOS TURQUOISE

Marokkolaiset laatat - Laos Turquoise 25x25 cm laatoissa toistuu säännöllinen kuvio. Sävyt ovat raikkaan merelliset ja tuovat mieleen kesähuvilan Ranskan Rivieralla.

CARPATHIA

Marokkolaiset laatat - Carpathia 25x25 cm laatoissa toistuu säännöllinen kuviointi. Väreinä Carpathiassa on kauniin luonnolliset ja maanläheiset sävyt.

History Carpathia 25x25 cm marokkolaiset laatat

GENOVA BLACK

Marokkolaiset laatat - Genova Black 25x25 cm laatoissa toistuu säännöllinen kuviointi. Tähän on saatavilla myös reunuslaatta, jonka ansiosta voidaan tehdä mattokuvio.

GENOVA BLUE

Marokkolaiset laatat - Genova Blue 25x25 cm laatoissa toistuu säännöllinen kuviointi. Tähän on saatavilla myös reunuslaatta, jonka ansiosta voidaan tehdä mattokuvio. Kuvaa klikkaamalla näet esimerkin.

History Genova Blue 25x25 cm marokkolaiset laatat

MORIA UUTUUS!

Marokkolaiset laatat - Moria 25x25 cm laatoissa toistuu säännöllinen kuviointi. Laatan pohjavärinä on vaalean hiekan sävy, joka yhdistyy yksityiskohtaisen eleganttiin kuviointiin sinisävyin.

LORIEN UUTUUS!

Marokkolaiset laatat - Lorien 25x25 cm laatoissa toistuu säännöllinen kuviointi. Maanläheinen pohjasävy ja rauhallinen sininen toimivat harmonisesti yhdessä tässä kuviossa.

COLMAR BRUN

Marokkolaiset laatat - Colmar Brun 25x25 cm laatat toistavat säännöllistä kuviota. Tähän on saatavilla myös reunus- sekä peruslaatta, joiden ansiosta voidaan tehdä mattokuvio. Kuvaa klikkaamalla näet esimerkin.

History Colmar Brun 25x25 cm marokkolaiset laatat

COLMAR STAR BRUN

Marokkolaiset laatat - Colmar Star Brun 25x25 cm laatoissa toistuu säännöllisen graafinen kuvio. Saatavilla on myös reunuslaatta, jonka ansiosta voidaan tehdä mattokuvio. Kuvaa klikkaamalla näet esimerkin.

History Colmar Star Brun 25x25 cm marokkolaiset laatat

COLMAR STAR BLU

Marokkolaiset laatat - Colmar Star Blu 25x25 cm laatat toistavat säännöllisen graafista kuviota. Sininen sävy tuo raikkautta sisustukseen.

History Colmar Star Blu 25x25 cm marokkolaiset laatat

NOTTINGHAM

Marokkolaiset laatat - Nottingham 25x25 cm laatoissa toistuu säännöllinen kuvio ja värimaailmana toimii erilaiset harmaan sävyt. Tästä voisi tehdä kauniin lattian ja yhdistää esimerkiksi neutraaliin valkoiseen.

History Nottingham 25x25 cm marokkolaiset laatat

CHEVALIERS

Marokkolaiset laatat - Chevaliers 25x25 cm laatat toistavat säännöllistä kuviota. Saatavilla on myös reunus- sekä peruslaatta, joiden ansiosta voidaan tehdä mattokuvio. Kuvaa klikkaamalla näet esimerkin.

History Chevaliers 25x25 cm marokkolaiset laatat

ALHAMBRA

Marokkolaiset laatat - Alhambra 25x25 cm laatoissa toistuu säännöllinen kuvio. Tähän on saatavilla myös reunus- sekä peruslaatta, joiden ansiosta voidaan tehdä näyttävä mattokuvio. Kuvaa klikkaamalla näet esimerkin.

BAMBERG

Marokkolaiset laatat - Bamberg 25x25 cm laatat toistavat säännöllistä kuviota. Saatavilla on myös peruslaatta, jonka ansiosta kuviolaatalle voidaan halutessa tehdä mattomaiset reunat. Kuvaa klikkaamalla näet esimerkin.

MONTANA

Marokkolaiset laatat - Montana 25x25 cm laatat toistavat säännöllistä kuviota. Laatta sopii yhdistettäväksi skandinaavisen vaaleisiin sisustustyyleihin toimien sävymaailman yhteentuojana. Tummissa kokonaisuuksissa laatta tuo valoisuutta ja raikkautta.

SIENA MIX

Marokkolaiset laatat - Siena Mix 25x25 cm laatat ovat sekalainen lajitelma erilaisia kuviolaattoja. Sävymaailmana toimii kauniit ja yhteensopivat erilaiset harmaan värit.

History Siena Mix 25x25 cm marokkolaiset laatat

SIENA MIX BEIGE

Marokkolaiset laatat - Siena Mix Beige 25x25 cm laatat ovat sekalainen lajitelma erilaisia kuviolaattoja. Beige tuo lämpöä sisustukseen ja marokkolaiset laatat tekevät tilasta mielenkiintoisen.

HAVANNA GREY

Marokkolaiset laatat - Havanna Grey 25x25 cm laatoissa toistuu säännöllinen kuvio. Vaaleanharmaat sävyt tekevät tästä marokkolaisesta laatasta modernin ja helposti yhdisteltävän.

HAVANNA ROSSO

Marokkolaiset laatat - Havanna Rosso 25x25 cm laatoissa toistuu säännöllinen kuvio. Laattojen sävyt ovat mausteisia ja tuovat tuulahduksia Kuuban pääkaupungista Havannasta.

DAISY GREEN UUTUUS!

Marokkolaiset laatat - Daisy Green 25x25 cm laatat toistavat säännöllistä kuviota. Vihreä väri on sisustuselementtinä rauhoittava ja maanläheinen. Daisy Green luo raikkautta niin lattia- kuin seinäpintoihinkin.

DAISY YELLOW UUTUUS!

Marokkolaiset laatat - Daisy Yellow 25x25 cm laatat toistavat säännöllistä kuviota. Keltainen sävy toimii piristävänä elementtinä sisustuksessa. Kuvan mukaisesti laatta toimii yhtenäisenä osana sisustuskokonaisuutta.

DAISY TEAL UUTUUS!

Marokkolaiset laatat - Daisy Teal 25x25 cm laatat toistavat säännöllistä kuviota. Sininen on sävynä rauhoittava ja merellinen. Tämä laatta taipuu niin skandinaavisiin kuin välimerellisiinkin sisustusratkaisuihin.

DAISY PINK UUTUUS!

Marokkolaiset laatat - Daisy Pink 25x25 cm laatat toistavat säännöllistä kuviota. Hempeä ja kuulas vaaleanpunainen luo pehmeyttä niin lattiaan kuin seinäänkin.

TIROLI BLACK UUTUUS!

Marokkolaiset laatat - Tiroli Black 25x25 cm laatoissa toistuu säännöllinen kuviointi. Tähän on saatavilla myös reunuslaatta, jonka ansiosta voidaan tehdä mattokuvio.

TIROLI BLUE UUTUUS!

Marokkolaiset laatat - Tiroli Blue 25x25 cm laatoissa toistuu säännöllinen kuviointi. Tähän on saatavilla myös reunuslaatta, jonka ansiosta voidaan tehdä mattokuvio.

RUMBA UUTUUS!

Marokkolaiset laatat - Rumba 25x25 cm laatoissa toistuu säännöllinen kuviointi. Laatoissa on hiekkamaisen elävä pohjasävy, jonka päälle on kuvioitu kauniita keskiaikaishenkisiä yksityiskohtia. Mausteinen tehostesävy tuo eloa.

BAZAAR HOT UUTUUS!

Marokkolaiset laatat - Bazaar Hot 25x25 cm laatat ovat sekalainen lajitelma erilaisia kuviolaattoja. Nimensä mukaisesti yleisilmeeltään lämmin, mausteinen sekä eloisa.

BAZAAR COLD UUTUUS!

Marokkolaiset laatat - Bazaar Cold 25x25 cm laatat ovat sekalainen lajitelma erilaisia sinivihertävän sävyisiä kuviolaattoja.

ROTHENBURGH UUTUUS!

Marokkolaiset laatat - Rothenburgh 25x25 cm laatat toistavat säännöllistä kuviota. Saatavilla on myös reunus- sekä peruslaatta, joiden ansiosta voidaan tehdä mattokuvio. Kuvaa klikkaamalla näet esimerkin.