URBAN COLLECTION PARKETIT alk. 58,95 €/m²

Sarjan parkettien lautamainen ja näyttävä kuviointi koostuu pitkistä ja leveistä tammisista "laudoista". Tämän ansiosta Urban-sarjan parketit sopivat erinomaisesti niin moderniin sisustukseen mieltyneelle kuin perinteistä lautalattiaa kaipaavallekin. Valmis lattiapinta on rauhallinen ja näyttävä ilman maalaistalon tuntua. Sarjan parketit sopivat kauniisti pehmentämään sisustuksellista ilmettä niin kaupunkilaiskodeissa kuin industriaalimman tyylisuunnan omaavissa loft-asunnoissakin. Klikkaa tästä ASENNUSOHJEISIIN

Tilaa ilmainen näyte >  Ensimmäiset 2 mallipalaa toimitamme veloituksetta ja siitä seuraavat kustantavat 3,50 €/kpl.

Tekniset tiedot:

  • parketin kokonaispaksuus 14 mm
  • parkettilaudan leveys 192 mm ja pituus 2200 mm
  • parketin viilupaksuus 3,4 mm, myös lankuissa
  • Parketeissamme on jopa 20 vuoden rakennetakuu
  • Pakkauskoko 2,534 m² = 6 lautaa

Parketti on valmistettu puusta ja pienessä mittakaavassa se heijastelee luonnon monimuotoisuutta sekä sävyissä että struktuurissa, jotka molemmat ovat puun luontaisia ominaisuuksia jopa annetun laatuluokituksen sisällä. Tämän vuoksi parkettimallia voidaan arvioida vain suuntaa antavana.

KUVIA KLIKKAAMALLA NÄET TUOTEKUVAT SUUREMPINA!

Katajanokan tammi tarjous 59,95 €/m²

Valkoiseksi sävytetty tammiparketti, joka tuo valoa ja avaruutta sisustettavaan tilaan. Luonnolliset puunsyyt luovat kevyesti eloa yleisilmeeseen. (norm. 69,70 €/m²)

Torkkelinmäen tammi tarjous 59,95 €/m²

Luonnontammen sävyä tummemmaksi sävytetty parketti, jonka kevyesti harjattu sekä öljytty pinta korostavat puun luonnetta. (norm. 69,70 €/m²)

Siltasaaren kelotammi tarjous 59,95 €/m²

Vaaleanharmahtavaksi valkomattalakattu ja valoisa parkettilattia, johon sopii yhdistettäväksi muun sisustuksen osalta niin viileät kuin lämpöisetkin sävyt. (norm. 69,70 €/m²)

Punavuoren tammi tarjous 58,95 €/m²

Tämä luonnontammen sävyinen parketti on ajaton, luonnollinen sekä kodikas valinta niin moderniin kotiin kuin perinteisempäänkin sisustuskokonaisuuteen. (norm. 68,70 €/m²)

URBAN COLLECTION PARKETTILAUDAN RAKENNE

Meiltä saat myös aluskatteet kaikille valikoimamme parketeille. Parketin alle soveltuu valikoimamme Double Balance 3D -askeläänieriste. Tutustu aluskatteisiin >

Lautaparkettien alle laitetaan aluskate, joka parantaa lankkujen istuvuutta alustaan ja vaimentaa ääniä sekä poistaa pieniä epätasaisuuksia. Lankkuparketin aluslattia voi olla melkein mitä tahansa: betoni, levylattia, vanha muovimatto, vanha alustaan liimattu parketti tai vanha alustaan kiinnitetty lankkulattia. Asennuksessa tulee tietysti huomioida alustan tasaisuus sekä käyttökohteeseen sopiva aluskate.