LANKKUPARKETIT hinnat alk. 41,90 €/m²

Lankkuparketissa on lukkopontti, joten lankut voidaan asentaa nopeasti ja haluttaessa myös poistaa ja vaihtaa kätevästi. Tämä tekee lankkuparketin asennuksesta kustannuksiltaan edullista ja nopeaa.

Tilaa ilmainen näyte >  Ensimmäiset 3 mallipalaa toimitamme veloituksetta ja siitä seuraavat kustantavat 3,50 €/kpl.

KUVIA KLIKKAAMALLA NÄET TUOTEKUVAT SUUREMPINA!

Kuvassa Kelotammi Select lankku parkettilattia

Kuvassa Tammi Halti Nordic lankku parkettilattia

Kuvassa Tammi Select lankku parkettilattia

Meiltä voit valita puulajitelman mieltymyksesi mukaan

Tarjolla useita eri lankkuparketin puulajitelmia:

- Country, oksia sisältävä ja tasaisesti elävä lajitelma, jossa ei ole mustaa sydänpuuta

- Select, oksaton ja mahdollisimman tasavärinen lankku

- Nordic, lähes oksaton lajitelma, jossa mukana vaaleaa pintapuuta tuomaan rytmikkyyttä varsinkin valkomattalakattuihin lankkuihin

Tekniset tiedot:

  • parketin kokonaispaksuus 14 mm
  • parkettilaudan leveys 192 mm ja pituus 2200 mm
  • parketin viilupaksuus 3,4 mm, myös lankuissa
  • Parketeissamme on jopa 20 vuoden rakennetakuu
  • Pakkauskoko 2,534 m² = 6 lautaa

Parketti on valmistettu puusta ja pienessä mittakaavassa se heijastelee luonnon monimuotoisuutta sekä sävyissä että struktuurissa, jotka molemmat ovat puun luontaisia ominaisuuksia jopa annetun laatuluokituksen sisällä. Tämän vuoksi parkettimallia voidaan arvioida vain suuntaa antavana.

KUVIA KLIKKAAMALLA NÄET TUOTEKUVAT SUUREMPINA!

Kelotammi Country lankku tarjous 41,90 €/m²

Suosittu, vaaleanharmahtavalla vivahteella valkomattalakattu, lämminhenkinen parketti. Saatavana myös viisteellä tarj. 43,90 €/m². (norm. 51,90 €/m²)

Tammi Country lankku tarjous 41,90 €/m²

Luonnollinen, mattalakattu tammilankku on tunnelmallinen ja lämminhenkinen valinta. Sävyttämätön, luonnollinen tammen sävy on ajaton klassikko. Saatavana myös viisteellä tarj. 43,90 €/m². (norm. 51,90 €/m²)

Tammi Halti Nordic lankku tarjous 47,90 €/m²

Valkoiseksi sävytetty, elegantti lankkutammi on ylellinen ja valoisa vaihtoehto. Lajitelmassa ei ole oksia, mutta vaalea pintapuu luo elävyyttä. (norm. 56,90 €/m²)

Kivipesty harmaatammi lankku tarjous 53,90 €/m² UUTUUS!

Harmaaksi sävytetty lankkutammi kevyellä harjauksella. Vaalea pintapuu tuo hennosti harmaan sävyn alta eloa muuten tasasävyiseen lattiapintaan. (norm. 59,90 €/m²)

Tammi Cognac Country lankku tarjous 52,90 €/m²

Luonnollisen tammen sävyinen tammilankku kauniilla oksilla. Harjattu pinta, mikroviistetyt reunat kaikilla sivuilla sekä luonnonöljy pinnassa. (norm. 58,70 €/m²)

Kelotammi Select lankku tarjous 59,90 €/m²

Valikoitu, leveä ja mattalakattu tammilankku on oikea valinta tasavärisestä sekä lämminhenkisestä parketista pitävälle. Saatavana sekä mikroviistettynä että ilman. (norm. 68,20 €/m²)

Tammi Saana Select lankku tarjous 59,90 €/m²

Valkoiseksi sävytetty, elegantti lankkutammi on ylellinen ja helposti yhdistettävissä erilaisiin sisustustyyleihin. Oksaton ja tasavärinen lajitelma, suora reuna ilman mikroviistettä. (norm. 68,20 €/m²)

Tammi Select lankku tarjous 59,90 €/m²

Oksaton, tasavärinen ja luonnollisen sävyinen "The Tammi". Saatavana sekä mikroviistettynä että ilman. Saatavana myös harjatulla pinnalla tarj. 62,90 €/m². (norm. 64,50 €/m²)

Tammi Latte Select lankku tarjous 59,90 €/m²

Vaalea ja tasavärinen maitokahvin sävyinen parketti. Oksaton ja tasavärinen lajitelma, suora reuna ilman mikroviistettä. (norm. 68,20 €/m²)

Linnatammi Antiikki lankku tarjous 47,90 €/m²

Näyttävä ja suuria oksia sisältävä tammilankku tuomaan keskiaikaisen linnan tunnelmaa kotiisi. Pinnassa lämpimän sävyinen luonnonöljy, joka tekee yleisilmeestä aavistuksen syvemmän kuin esimerkiksi Tammi Countryssa. Harjattu sekä mikroviistetty. (norm. 62,35 €/m²)

Linnatammi Latte lankku tarjous 49,90 €/m² UUTUUS!

Näyttävä ja suuria oksia sisältävä tammilankku tuomaan keskiaikaisen linnan tunnelmaa kotiisi. Lankut ovat harjatut ja mikroviistetyt. Pinnassa vaalea luonnonöljy, joka tekee yleisilmeestä vaaleamman kuin luonnollisen tammen sävystä. (norm. 62,35 €/m²)

Kastanjatammi Natur lankku tarjous 56,90 €/m²

Ruskeaksi sävytetty tammi harjatulla pinnalla on kodikas lattiavalinta. Viistetyt reunat korostavat kauniisti lankkumaisuutta. Lajitelmaan kuuluu terveitä oksia. (norm. 71,80 €/m²)

Tammi Natur lankku tarjous 54,90 €/m²

Luonnonsävyinen tammilankku kauniilla oksilla. Naturissa on vähemmän oksia kuin Country lajitelmassa. (norm. 68,90 €/m²)

Mokkatammi lankku tarjous 56,90 €/m²

Tummanuskeaksi sävytetty näyttävä lankkutammi. Vähäiset oksat tuovat lattiaan luonnollisuutta mutta yleisilme pysyy silti rauhallisena. (norm. 71,80 €/m²)

Merbau lankku tarjous 89,90 €/m²

Aina tyylikäs, mattalakattu merbau-lankkuparketti tuo värillään tuulahduksen kaukoidän eksotiikkaa sekä lämpöä sisustukseen. (norm. 99,45 €/m²)

Pähkinä lankku tarjous 89,90 €/m²

Ajaton ja lämmin parketti tummemman lattian haluavalle. Saatavana sekä matta- että puolikiiltävällä lakalla. (norm. 98,20 €/m²)

Meiltä saat myös aluskatteet kaikille valikoimamme parketeille. Parketin alle soveltuu valikoimamme Double Balance 3D -askeläänieriste. Tutustu aluskatteisiin >

Lankkuparkettien alle laitetaan aluskate, joka parantaa lankkujen istuvuutta alustaan ja vaimentaa ääniä sekä poistaa pieniä epätasaisuuksia. Lankkuparketin aluslattia voi olla melkein mitä tahansa: betoni, levylattia, vanha muovimatto, vanha alustaan liimattu parketti tai vanha alustaan kiinnitetty lankkulattia. Asennuksessa tulee tietysti huomioida alustan tasaisuus sekä käyttökohteeseen sopiva aluskate.

Vanhan ajan lankkulattiat

Perinteinen massiivilankku asennetaan koolauksen päälle. Lankut ovat noin 25-­30 mm paksuisia.  Mikäli talon rakennusvaiheessa ei lattiarakennetta ole suunniteltu massiivilankulle, on perinteisen lankkulattian toteuttaminen jälkikäteen haastavaa, ellei jopa mahdotonta. Olemassa olevan asennuspohjan päälle tarvittaisiin koolaus, jolloin lattiapinta nousee 75-80 mm. Luonnollisesti tämä on mahdotonta oviaukkojen, kaappien yms. suhteen. Vanhan lankkulattian ilmeen voi toteuttaa edullisesti, helposti ja vähemmällä vaivalla lankkuparketilla. Näin saadaan lankkulattian ilme ilman massiivisia pohjatöitä.

Lankkulattiat tänään

Nykyajan lankkulattiassa on normaalin parketin rakenne. Parkettilankut ovat vain noin 14 mm paksuisia. Parkettilankkuja on saatavana monia puulajeja ja niihin saa useita erilaisia kauniita pintakäsittelyjä. Kaikista parketeista löytyy myös monia kauniita sävyjä vaaleasta tummempiin vaihtoehtoihin. Lankkuihin saa myös monenlaisia viimeistelyjä esim. harjauksia, viisteitä ja lakkoja.