LANKKUPARKETIT hinnat alk. 41,90 €/m²

Lankkuparketissa on lukkopontti, joten lankut voidaan asentaa nopeasti ja haluttaessa myös poistaa ja vaihtaa kätevästi. Tämä tekee lankkuparketin asennuksesta kustannuksiltaan edullista ja nopeaa.

Lankkuparkettien alle laitetaan aluskate, joka parantaa lankkujen istuvuutta alustaan ja vaimentaa ääniä sekä poistaa pieniä epätasaisuuksia. Lankkuparketin aluslattia voi olla melkein mitä tahansa: betoni, levylattia, vanha muovimatto, vanha alustaan liimattu parketti tai vanha alustaan kiinnitetty lankkulattia. Asennuksessa tulee tietysti huomioida alustan tasaisuus sekä käyttökohteeseen sopiva aluskate.

Tilaa ilmainen näyte >  Ensimmäiset 2 mallipalaa toimitamme veloituksetta ja siitä seuraavat kustantavat 3,50 €/kpl.

Kuvia klikkaamalla näet tuotekuvat suurempina!

Tammi Country lankku parkettilattia

Kuvassa Tammi Country lankku parkettilattia viisteellä

Kelotammi Select lankku parkettilattia

Kuvassa Kelotammi Select lankku parkettilattia

Meiltä voit valita puulajitelman mieltymyksesi mukaan

Tarjolla useita eri lankkuparketin puulajitelmia:

- Country, oksia sisältävä ja tasaisesti elävä lajitelma, jossa ei ole valkoista pintapuuta eikä epätervettä, mustaa sydänpuuta

- Select, oksaton ja mahdollisimman tasavärinen lankku

- Nordic, lähes oksaton lajitelma, jossa mukana vaaleaa pintapuuta tuomaan rytmikkyyttä varsinkin valkomattalakattuihin lankkuihin

Tekniset tiedot:

  • parketin kokonaispaksuus 14 mm
  • parkettilaudan leveys 192 mm ja pituus 2200 mm
  • parketin viilupaksuus 3,4 mm, myös lankuissa
  • Parketeissamme on jopa 20 vuoden rakennetakuu
  • Pakkauskoko 2,534 m² = 6 lautaa

Parketti on valmistettu puusta ja pienessä mittakaavassa se heijastelee luonnon monimuotoisuutta sekä sävyissä että struktuurissa, jotka molemmat ovat puun luontaisia ominaisuuksia jopa annetun laatuluokituksen sisällä. Tämän vuoksi parkettimallia voidaan arvioida vain suuntaa antavana.

Kuvia klikkaamalla näet tuotekuvat suurempina!

Tammi Country lankku tarjous 41,90 €/m²

Luonnollinen, mattalakattu tammilankku on tunnelmallinen ja lämminhenkinen valinta perinteisen lattian ystävälle. Saatavana myös viisteellä tarj. 43,90 €/m². (norm. 51,90 €/m²)

Tammi Country lankku

Kelotammi Country lankku tarjous 41,90 €/m²

Suosittu vaaleanharmaaksi valkomattalakattu, lämminsävyinen parketti. Saatavana myös viisteellä tarj. 43,90 €/m². (norm. 51,90 €/m²)

Kelotammi Country lankku

Tammi Halti Nordic lankku tarjous 47,90 €/m²

Valkoiseksi sävytetty, elegantti lankkutammi on ylellinen ja valoisa vaihtoehto. Lajitelmassa ei ole oksia, mutta vaalea pintapuu luo elävyyttä. (norm. 56,90 €/m²)

Tammi Halti Nordic lankku

Pähkinätammi Natur lankku tarjous 54,90 €/m²

Lämpimän ruskeaksi sävytetyn lankkutammen pinta on harjattu ja paljaaseen jalkaan se tuntuu lämpimältä. Lajitelmaan kuuluu terveitä oksia. (norm. 67,60 €/m²)

Pähkinätammi Natur lankku

Tammi Cognac Country lankku tarjous 49,90 €/m²

Luonnollista tammea aavistuksen tummempi, "patinoitunut" sävy. Harjattu pinta ja mikroviistetty reuna, kevyesti sävytetty, öljytty. (norm. 58,70 €/m²)

Tammi Cognac Country lankku

Kelotammi Select lankku tarjous 59,90 €/m²

Valikoitu, leveä ja mattalakattu tammilankku on oikea valinta tasavärisestä sekä lämminhenkisestä parketista pitävälle. Saatavana myös viisteellä 61,90 €/m². (norm. 68,20 €/m²)

Kelotammi Select lankku

Tammi Saana Select lankku tarjous 59,90 €/m²

Valkoiseksi sävytetty, elegantti lankkutammi on ylellinen ja helposti yhdistettävissä erilaisiin sisustustyyleihin. Oksaton ja tasavärinen lajitelma. (norm. 68,20 €/m²)

Tammi Saana Select lankku

Tammi Select lankku tarjous 59,90 €/m²

Oksaton, tasavärinen ja luonnollisen sävyinen "The Tammi". Saatavana myös viisteellä 61,90 €/m². (norm. 64,50 €/m²)

Tammi Select lankku tarjous

Tammi Latte Select lankku tarjous 59,90 €/m²

Vaalea ja tasavärinen maitokahvin sävyinen parketti. Lajitelmassa ei ole oksia. (norm. 68,20 €/m²)

Tammi Latte Select lankku

Savutammi lankku tarjous 64,50 €/m²

Erittäin tumma lankkutammi harjatulla ja öljytyllä pinnalla, joka tuntuu lämpimältä ja pehmeältä. Viistereunat korostavat laudan leveyttä. (norm. 74,60 €/m²)

Savutammi lankku

Merbau lankku tarjous 89,90 €/m²

Aina tyylikäs, mattalakattu merbau-lankkuparketti tuo värillään tuulahduksen kaukoidän eksotiikkaa sekä lämpöä sisustukseen. (norm. 99,45 €/m²)

Merbau lankku

Pähkinä lankku tarjous 89,90 €/m²

Ajaton ja lämmin parketti tummemman lattian haluavalle. Saatavana sekä matta- että puolikiiltävällä lakalla. (norm. 98,20 €/m²)Pähkinä lankku

Linnatammi lankku tarjous 49,90 €/m²

Näyttävä ja suuria oksia sisältävä tammilankku tuomaan keskiaikaisen linnan tunnelmaa kotiisi. Harjattu, mikroviistetty reuna sekä öljytty pinta. (norm. 58,90 €/m²)

Linnatammi lankku

Meiltä saat myös aluskatteet kaikille valikoimamme parketeille. Parketin alle soveltuu valikoimamme solumuovi joko höyrynsululla tai ilman riippuen asennusalustasta. Tutustu aluskatteisiin >

Vanhan ajan lankkulattiat

Perinteinen massiivilankku asennetaan koolauksen päälle. Lankut ovat noin 25-­30 mm paksuisia.  Mikäli talon rakennusvaiheessa ei lattiarakennetta ole suunniteltu massiivilankulle, on perinteisen lankkulattian toteuttaminen jälkikäteen haastavaa, ellei jopa mahdotonta. Olemassa olevan asennuspohjan päälle tarvittaisiin koolaus, jolloin lattiapinta nousee 75-80 mm. Luonnollisesti tämä on mahdotonta oviaukkojen, kaappien yms. suhteen. Vanhan lankkulattian ilmeen voi toteuttaa edullisesti, helposti ja vähemmällä vaivalla lankkuparketilla. Näin saadaan lankkulattian ilme ilman massiivisia pohjatöitä.

Lankkulattiat tänään

Nykyajan lankkulattiassa on normaalin parketin rakenne. Parkettilankut ovat vain noin 14 mm paksuisia. Parkettilankkuja on saatavana monia puulajeja ja niihin saa useita erilaisia kauniita pintakäsittelyjä. Kaikista parketeista löytyy myös monia kauniita sävyjä vaaleasta tummempiin vaihtoehtoihin. Lankkuihin saa myös monenlaisia viimeistelyjä esim. harjauksia, viisteitä ja lakkoja.