LANKKUPARKETIT alk. 64,95 €/m²

Lankkuparketit tuovat luonnon kotiisi ja näissä leveissä lankuissa luonnon monimuotoisuus pääsee kauniisti esiin. Lankkuparketissa on lukkopontti, joten lankut voidaan asentaa helposti ja nopeasti. Tämä tekee lankkuparketin asennuksesta kustannuksiltaan edullista ja kätevää. Klikkaa tästä ASENNUSOHJEISIIN

Tilaa ilmainen näyte >  Ensimmäiset 3 mallipalaa toimitamme veloituksetta ja siitä seuraavat kustantavat 3,50 €/kpl.

KUVIA KLIKKAAMALLA NÄET TUOTEKUVAT SUUREMPINA!

Kuvassa Kelotammi Select lankku parkettilattia

Kuvassa Tammi Halti Nordic lankku parkettilattia

Kuvassa Tammi Select lankku parkettilattia

Meiltä voit valita puulajitelman mieltymyksesi mukaan

Tarjolla useita eri lankkuparketin puulajitelmia:

Rustic - Oksia sekä kitattuja oksia sisältävä lajitelma, jossa mukana vaaleaa pintapuuta. Tässä lajitelmassa puun luonne pääsee kauniisti oikeuksiinsa.

Country - Oksia sekä kitattuja oksia sisältävä ja tasaisesti elävä lajitelma, jossa ei ole mustaa sydänpuuta.

Select - Oksaton ja mahdollisimman tasavärinen lankku.

Nordic - Lähes oksaton lajitelma, jossa mukana vaaleaa pintapuuta tuomaan rytmikkyyttä varsinkin valkomattalakattuihin lankkuihin.

Tekniset tiedot:

  • parketin kokonaispaksuus 14 mm
  • parkettilaudan leveys 192 mm ja pituus 2200 mm
  • parketin viilupaksuus 3,4 mm, myös lankuissa
  • Parketeissamme on jopa 20 vuoden rakennetakuu
  • Pakkauskoko 2,534 m² = 6 lautaa

Parketti on valmistettu puusta ja pienessä mittakaavassa se heijastelee luonnon monimuotoisuutta sekä sävyissä että struktuurissa, jotka molemmat ovat puun luontaisia ominaisuuksia jopa annetun laatuluokituksen sisällä. Tämän vuoksi parkettimallia voidaan arvioida vain suuntaa antavana.

KUVIA KLIKKAAMALLA NÄET TUOTEKUVAT SUUREMPINA!

Tammi Rustic lankku tarjous 74,95 €/m²

Luonnollisen tammen sävyinen lankkuparketti eloisuutta tuovilla oksilla sekä vaalealla pintapuulla. Lakattu pinta on käytännöllinen arjen keskellä. Saatavilla myös pitkiltä sivuilta viistettynä 75,95 €/m². (norm. 90,20 €/m²)

Kelotammi Rustic lankku tarjous 76,95 €/m²

Vaaleanharmahtavalla vivahteella valkomattalakattu, lämminhenkinen parketti, jossa puun luontainen eloisuus pääsee esiin. Eläväinen lajitelma oksilla sekä vaalealla pintapuulla. Pitkiltä sivuilta viistetty. (norm. 91,20 €/m²)

Tammi Nordic lankku tarjous 77,95 €/m²

Luonnontammen sävyinen lankkuparketti. Lajitelma on lähes oksaton, mutta vaalea pintapuu tuo elävyyttä ja raikkautta kokonaisuuteen. (norm. 91,60 €/m²)

Kelotammi Nordic lankku tarjous 79,95 €/m²

Vaaleaksi valkomattalakattu, luonnollinen lankkutammi on näyttävä parkettilattia mutta antaa tilaa myös muulle sisustukselle. Lajitelma on lähes oksaton, mutta vaalea pintapuu luo elävyyttä. Saatavilla myös valkoöljyttynä sekä pitkiltä sivuilta viistettynä 79,95 €/m². (norm. 92,60 €/m²)

Kivipesty harmaatammi lankku tarjous 79,95 €/m²

Harmaaksi sävytetty lankkutammi kevyellä harjauksella. Vaalea pintapuu tuo hennosti harmaan sävyn alta eloa muuten tasasävyiseen lattiapintaan. (norm. 91,70 €/m²)

Tammi Halti Nordic lankku tarjous 79,95 €/m²

Valkoiseksi sävytetty, elegantti lankkutammi on ylellinen ja valoisa vaihtoehto. Lajitelma on lähes oksaton, mutta vaalea pintapuu luo elävyyttä. (norm. 96,40 €/m²)

Kelotammi Select lankku tarjous 97,95 €/m²

Valikoitu, leveä ja valkomattalakattu tammilankku on oikea valinta mahdollisimman tasavärisestä sekä yleisilmeeltään harmonisesta parketista pitävälle. Saatavilla myös pitkiltä sivuilta viistettynä 98,95 €/m². (norm. 115,30 €/m²)

Tammi Saana Select lankku tarjous 98,95 €/m²

Valkoiseksi sävytetty, elegantti lankkutammi on ylellinen ja helposti yhdistettävissä erilaisiin sisustustyyleihin. Oksaton ja mahdollisimman tasavärinen lajitelma, suora reuna ilman mikroviistettä. (norm. 116,30 €/m²)

Tammi Select lankku tarjous 97,95 €/m²

Oksaton, mahdollisimman tasavärinen ja luonnollisen sävyinen lankkuparketti. Tämä ajaton klassikko on helppo yhdistää monenlaisiin kokonaisuuksiin. Saatavilla myös pitkiltä sivuilta viistettynä 98,95 €/m². (norm. 113,80 €/m²)

Tammi Cappuccino lankku tarjous 79,95 €/m²

Vaalean maitokahvin sävyinen lankkuparketti valkopestyllä ja harjatulla pinnalla. Luonnonläheinen ja lämminhenkinen lankkutammi. (norm. 93,20 €/m²)

Linnatammi Antiikki lankku tarjous 76,95 €/m²

Näyttävä ja suuria oksia sisältävä tammilankku tuomaan keskiaikaisen linnan tunnelmaa kotiisi. Pinnassa lämpimän sävyinen luonnonöljy, joka tekee yleisilmeestä aavistuksen syvemmän kuin esimerkiksi Tammi Rusticissa. Harjattu sekä mikroviistetty. (norm. 92,70 €/m²)

Linnatammi Latte lankku tarjous 74,95 €/m²

Näyttävä ja suuria oksia sisältävä tammilankku tuomaan keskiaikaisen linnan tunnelmaa kotiisi. Lankut ovat harjatut ja mikroviistetyt. Pinnassa vaalea luonnonöljy, joka tekee yleisilmeestä vaaleamman kuin luonnollisen tammen sävystä. (norm. 93,70 €/m²)

Viipurin linnan tammilankku tarjous 64,95 €/m²

Luonnontammea tummemmaksi sävytetty näyttävä lankkuparketti, jonka oksat sekä halkeamat tuovat autenttisen puun luonteen esiin. Pinta on harjattu ja öljytty sekä lankkujen reunat viistetty. (norm. 79,20 €/m²)

Kastelholman linnan tammilankku tarjous 64,95 €/m²

Komea luonnontammen sävyinen tammilankku, jossa puun autenttinen luonne on tuotu mahdollisimman näyttävästi esiin oksin sekä halkeamin. Pinta on harjattu ja öljytty sekä lankkujen reunat viistetty. (norm. 79,20 €/m²)

Kastanjatammi Natur lankku tarjous 89,95 €/m²

Ruskeaksi sävytetty tammi harjatulla pinnalla on kodikas lattiavalinta. Viistetyt reunat korostavat kauniisti lankkumaisuutta. Lajitelmaan kuuluu terveitä oksia. (norm. 111,40 €/m²)

Tammi Natur lankku tarjous 97,95 €/m²

Luonnonsävyinen tammilankku kauniilla oksilla. Naturissa on vähemmän oksia kuin Country lajitelmassa. (norm. 109,40 €/m²)

Mokkatammi Natur lankku tarjous 88,95 €/m²

Tummanuskeaksi sävytetty näyttävä lankkutammi. Vähäiset oksat tuovat lattiaan luonnollisuutta mutta yleisilme pysyy silti rauhallisena. (norm. 111,40 €/m²)

Tammi Cognac Country lankku tarjous 79,95 €/m²

Luonnollisen tammen sävyinen tammilankku kauniilla oksilla. Harjattu pinta, mikroviistetyt reunat kaikilla sivuilla sekä luonnonöljy pinnassa. (norm. 93,60 €/m²)

Pähkinä lankku tarjous 133,95 €/m²

Ajaton ja lämmin parketti tummemman lattian ystävälle. Pähkinä tuo kodikkuutta ja näyttävyyttä sisustukseen. (norm. 152,20 €/m²)

Kuvassa Kastanjatammi Natur lankku parkettilattia

Kuvassa Linnatammi Latte lankku parkettilattia

Kuvassa Tammi Rustic lankku parkettilattia

Meiltä saat myös aluskatteet kaikille valikoimamme parketeille. Parketin alle soveltuu valikoimamme Double Balance 3D -askeläänieriste. Tutustu aluskatteisiin >

Lankkuparkettien alle laitetaan aluskate, joka parantaa lankkujen istuvuutta alustaan ja vaimentaa ääniä sekä poistaa pieniä epätasaisuuksia. Lankkuparketin aluslattia voi olla melkein mitä tahansa: betoni, levylattia, vanha muovimatto, vanha alustaan liimattu parketti tai vanha alustaan kiinnitetty lankkulattia. Asennuksessa tulee tietysti huomioida alustan tasaisuus sekä käyttökohteeseen sopiva aluskate.

Vanhan ajan lankkulattiat

Perinteinen massiivilankku asennetaan koolauksen päälle. Lankut ovat noin 25-­30 mm paksuisia.  Mikäli talon rakennusvaiheessa ei lattiarakennetta ole suunniteltu massiivilankulle, on perinteisen lankkulattian toteuttaminen jälkikäteen haastavaa, ellei jopa mahdotonta. Olemassa olevan asennuspohjan päälle tarvittaisiin koolaus, jolloin lattiapinta nousee 75-80 mm. Luonnollisesti tämä on mahdotonta oviaukkojen, kaappien yms. suhteen. Vanhan lankkulattian ilmeen voi toteuttaa edullisesti, helposti ja vähemmällä vaivalla lankkuparketilla. Näin saadaan lankkulattian ilme ilman massiivisia pohjatöitä.

Lankkulattiat tänään

Nykyajan lankkulattiassa on normaalin parketin rakenne. Parkettilankut ovat vain noin 14 mm paksuisia. Parkettilankkuja on saatavana monia puulajeja ja niihin saa useita erilaisia kauniita pintakäsittelyjä. Kaikista parketeista löytyy myös monia kauniita sävyjä vaaleasta tummempiin vaihtoehtoihin. Lankkuihin saa myös monenlaisia viimeistelyjä esim. harjauksia, viisteitä ja lakkoja.