PARKETIN ASENNUSPALVELU

Olemme lisänneet valikoimaamme jälleen lattiamateriaalien asennuspalvelun koskien parketteja, vinyylilankkuja ja laminaatteja. Tämän ansiosta saat saman katon alta sekä materiaalit että asennuksen. Meiltä saat myös kaikki oheistuotteet kuten askeläänieristeet ja jalkalistat. Tarjoamme asennuksen vankalla 30 vuoden kokemuksella ja käytämme asennuksissa ainoastaan omia tuotteitamme. Pyydä kilpailukykyinen asennustarjous joko yhteydenottolomakkeemme kautta tai soittamalla myymälämme numeroon 045 1111 214.

PYYDÄ TARJOUS!

ASENNUSOHJEET

Tuntuuko remontin aloittaminen kaukaiselta haaveelta vaikka mielessä vilisee toinen toistaan houkuttelevampia sisustusideoita? Yksinkertaisten asennusohjeidemme ansiosta pääset ehkä aavistuksen lähemmäs unelmiasi, sillä opastamme sinut vaihe vaiheelta eri pintamateriaalien asennuksen läpi. Materiaalien asennusteknilliset ominaisuudet kehittyvät jatkuvasti ja markkinoille pyritään tuomaan aina entistäkin helpompia kiinnitysratkaisuja. Kaikki kuitenkin alkaa suunnittelusta ja tilojen mittaamisesta. Vanha sanontakin ohjeistaa, että hyvin suunniteltu on puoliksi tehty ja se ei voisi enempää pitää paikkaansa tässä tapauksessa.

Asennusohjeisiin

HOITO-OHJEET

Kun asennus on saatu valmiiksi, tulee kiinnittää huomiota eri pintamateriaaleille soveltuviin hoito-ohjeisiin. Oikeanlainen puhdistus sekä hoito auttavat ylläpitämään pintojen siisteyttä sekä uudenkarheaa ulkonäköä jopa vuosikymmenien ajan.

Hoito-ohjeisiin