KUUSIKULMAISET HEXAGON LAATAT hinnat alk. 69,90 €/m²

Sarja koostuu sekä värikkäistä kuviolaatoista että graafisemman tyylisistä hexagon laatoista. Kansankielisemmin hexagon laatat tunnetaan nimellä kuusikulmaiset laatat. Valikoimamme kuusikulmaisista hexagon laatoista löytyy niin värikkäitä ja kuviollisia vaihtoehtoja kuin yksivärisiäkin peruslaattoja. Kuviolaattoja voi myös yhdistellä yksivärisiin peruslaattoihin juuri halutun lopputuloksen aikaansaamiseksi.

Valittavanasi on lukuisia katsetta ja käyttöä kestäviä harmonisen tyylikkäitä kuusikulmaisia laattoja eri väreissä. Hexagon laatta on ajaton klassikko, joka tekee niin lattiasta kuin seinästäkin tyylikkään.

Ole rohkea ja innostu kanssamme näistä ihanista väreistä ja muodoista!

Kuvassa Hex Acropolis 25x25 cm hexagon laatat

Kuvassa Hex Pantheon 25x25 cm hexagon laatat

Kuvassa Hex Sonata Grey 25x25 cm hexagon laatat

Laattojen pakkauskoko on 1,04 m2 = 24 kpl. Peruslaatat sekä kuviolaatat myydään neliöhinnalla ja täysin paketein.

Kuvia klikkaamalla näet tuotekuvat suurempina!

CONCRETE HEX UUTUUS!

Hexagon laatta - Concrete Hex 14x16 cm laattoissa on eri harmaan sävyjä betonimaisella pinnalla. Saatavilla olevat sävyt ovat White, Antracite, Black sekä kuviollinen Decor.

CONCRETE HEX WHITE

CONCRETE HEX ANTRACITE

CONCRETE HEX DECOR

CONCRETE HEX BLACK

SONATA GREY HEX UUTUUS!

Hexagon laatta - Sonata Grey Hex 25x25 cm laattojen värikkäät ja mielenkiintoiset yksityiskohdat elävöittävät kivisen harmaata pohjasävyä.

SONATA WHITE HEX UUTUUS!

Hexagon laatta - Sonata White Hex 25x25 cm laattojen värikkäät ja mielenkiintoiset yksityiskohdat elävöittävät vaaleaa pohjasävyä.

ACROPOLIS HEX UUTUUS!

Hexagon laatta - Acropolis Hex 25x25 cm laatoissa leikkii rantaviivan piirtyvän auringonlaskun eri sävyt.

MARMORE HEX UUTUUS!

Hexagon laatta - Marmore Hex 14x16 cm laattoissa on klassinen sekä ajaton marmorikuviointi. Saatavilla olevat sävyt ovat White, Grey ja Black.

MARMORE HEX WHITE

MARMORE HEX GREY

MARMORE HEX BLACK

MARBLE WHITE HEX

Hexagon laatta - Marble White Hex 25x25 cm on kaunis marmorikuvioinen laatta yhdistettynä trendikkääseen kuusikulmaiseen muotoon.

EL DORADO HEX UUTUUS!

Hexagon laatta - El Dorado Hex 25x25 cm laattojen sekä merelliset että mausteiset sävyt sointuvat kauniisti yhteen tuoden tuulahduksen Marrakechin kaduilta.

ESMERALDA HEX UUTUUS!

Hexagon laatta - Esmeralda Hex 25x25 cm laattojen eksoottinen väritys sekä kuviointi tuovat parhaimmillaan koko sisustuksen yhteen ja toimii samalla tehosteena.

STIRLING HEX

Hexagon laatta - Stirling Hex 25x25 cm antaa tilaan ulottuvuutta graafisella ja urbaanilla ulkonäöllään.

FOSSILE ICE BLACK HEX UUTUUS!

Hexagon laatta - Fossile Ice Black Hex 25x25 cm laatat ovat kauniisti koristeltu ornamenttikuvioin. Matan ja kiiltävän lasituksen vaihtelu luo ulottuvuutta kokonaisuuteen. Saatavana myös valkoisena.

FOSSILE OXID HEX UUTUUS!

Hexagon laatta - Fossile Oxid Hex 25x25 cm laattojen maanläheiset sävyt yhdistettynä koristeelliseen, kiiltävään kohokuviointiin tekevät seinäpinnasta lasimaalauksellisen.

TOSCANA BASIC HEX

Hexagon laatta - Toscana Basic Hex 25x25 cm sarja sisältää kuvassa esiintyvät sävyt black, white, silver ja grey. Näistä voi tehdä sekoitelman tai käyttää vain yhtä sävyä.

HAMBURG MIX HEX

Hexagon laatta - Hamburg Mix Hex 25x25 cm on sekalainen lajitelma erilaisia harmaansävyisiä kuviolaattoja.

HAMBURG DECOR HEX

Hexagon laatta - Hamburg Decor Hex 25x25 cm laatoissa on kaunis kuviointi harmaan eri sävyillä.

ATLANTIS HEX UUTUUS!

Hexagon laatta - Atlantis Hex 25x25 cm on sekoitelma erilaisia laattoja, joiden värityksessä on niin meren sinistä kuin ruostuneen metallin sävyjäkin.

PANTHEON HEX UUTUUS!

Hexagon laatta - Pantheon Hex 25x25 cm laattojen sävy elää kuin ajan patinoima, ruosteinen metalli.

TOSCANA DECOR WHITE HEX

Hexagon laatta - Toscana Decor White Hex 25x25 cm on mattavalkoinen, kuusikulmainen laatta, jonka pinnassa on kaunis pitsimäinen struktuuri.

TOSCANA DECOR BLACK HEX

Hexagon laatta - Toscana Decor Black Hex 25x25 cm on mattamusta, kuusikulmainen laatta, jonka pinnassa on kaunis pitsimäinen struktuuri.

ALCHEMIST WHITE HEX UUTUUS!

Hexagon laatta - Alchemist White Hex 25x25 cm laatoissa on modernin graafinen kuviointi. Valkoisen pohjasävyn ansiosta yleisilme on valoisa.

ALCHEMIST BLACK HEX UUTUUS!

Hexagon laatta - Alchemist Black Hex 25x25 cm laattojen kuviointi on symmetrinen sekä graafinen. Mustavalkoinen laatoitus on ajaton sekä moneen sisustukseen sopiva.

REX COLOUR MIX HEX

Hexagon laatta - Rex Colour Mix Hex 25x25 cm on näyttävä ja erittäin persoonallinen valinta esimerkiksi keittiön välitilaan.

REX GREY MIX HEX

Hexagon laatta - Rex Grey Mix Hex 25x25 cm toistaa samanlaista kuvioita kuin edellinen kirjavampi vaihtoehto mutta hillitymmässä sävymaailmassa.

RUG COLOUR HEX UUTUUS!

Hexagon laatta - Rug Colour Hex 25x25 cm on värikäs sekoitelma erilaisia kuvalaattoja.

PALETTE GREY HEX UUTUUS!

Hexagon laatta - Palette Grey Hex 25x25 cm on eloisa sekoitelma erilaisia kuviolaattoja harmaalla värityksellä.

PALETTE COLOUR HEX UUTUUS!

Hexagon laatta - Palette Colour Hex 25x25 cm on värikäs sekoitelma erilaisia kuviolaattoja. Graafisen dynaaminen yleisilme kiinnittää katseen.

Laatoissa on normaali reuna, jolloin ne voidaan asentaa kohtuullisella saumalla. Laattojen materiaalina on laadukas, erittäin kestävä kivipuriste. Laatat ovat mattalasitettuja, joten niitä ei tarviste käsitellä mitenkään asentaessa tai sen jälkeenkään. Meidän marokkolaiset laatat ovat pakkasenkestäviä sekä lasituksen ansiosta puhtaanapito on helppoa ja vaivatonta, eikä pinttyneempikään lika pääse imeytymään laattaan. Pinnan liukkausarvo on R9 ja sen kulutuksenkesto PEI 5.