POWERSTEP6000 -SARJAN VINYYLILANKUT hinnat alk. 24,95 €/m²

PowerStep6000 -sarjan vinyyleissä on kaunis puukuviointia mukaileva struktuuri ja osassa kuoseista on neljällä sivulla tyylikäs mikroviiste. Jalalle miellyttävä, hiljainen vinyylipinta soveltuu erinomaisesti julkiseen kulutukseen sekä yksityiskoteihin. Pinta on todella kestävä ja asennus lukkopontin ansiosta helppoa. Kaikki sarjan vinyylilankut ovat 100% kosteutta kestäviä Solid-kivikomposiittirunkonsa ansiosta ja näin ollen eivät altistu kosteuselämiselle. Tämän vuoksi PowerStep6000 -sarjan vinyylilankut soveltuvat niin eteistiloihin kuin keittiöönkin mainiosti. Oletko aikeissa asentaa itse uuden vinyylilankun? Klikkaa tästä ASENNUSOHJEISIIN

TILAA ILMAINEN NÄYTE > Ensimmäiset 3 mallipalaa toimitamme veloituksetta ja siitä seuraavat kustantavat 3,50 €/kpl.

Laudan paksuus on 4 mm ja käyttöluokka 32

KUVIA KLIKKAAMALLA NÄET TUOTEKUVAT SUUREMPINA!

Kuvassa Lievo tammi vinyylilankku sarjasta PowerStep6000

Kuvassa Hattara tammi vinyylilankku sarjasta PowerStep6000

Kuvassa Jatul tammi vinyylilankku sarjasta PowerStep6000

KUVIA KLIKKAAMALLA NÄET TUOTEKUVAT SUUREMPINA!

Hattara vinyylilankku TARJOUS 24,95 €/m² UUTUUS!

2,196 m²/pkt, KL32, mitat 1220 x 180 x 4 mm

Valoisa ja vaalea, lähes valkoinen tammikuosinen vinyylilankku rauhallisella puunsyykuvioinnilla tekee tilasta avaran ja raikkaan. (norm. 38,60 €/m²)

Jatul vinyylilankku TARJOUS 24,95 €/m²

2,196 m²/pkt, KL32/41, mitat 1220 x 180 x 4 mm

Vaaleanharmaa tammikuosinen vinyylilankku. Yleisilmeeltään rauhallinen ja raikas. (norm. 38,60 €/m²)

Lievo vinyylilankku TARJOUS 24,95 €/m²

2,196 m²/pkt, KL32, mitat 1220 x 180 x 4 mm

Lämmin ja luonnollista tammen sävyä hieman vaaleampi vinyylilankku. Puun luonteeseen kuuluvat oksat elävöittävät yleisilmettä. (norm. 38,60 €/m²)

Meiltä saat myös aluskatteet kaikille valikoimamme vinyylilankuille. Mikäli käytät täysrunkoisen vinyylilankun alla aluskatetta, tulee sen olla sille soveltuva. Valikoimassamme kyseinen tuote on nimeltään Antislip PRO. Liian pehmeät ja joustavat aluskatteet kuten solumuovi eivät sovellu täysrunkoisen vinyylin alle. Autamme mielellämme aluskatteen valinnassa ja olessasi epävarma, kysy rohkeasti neuvoa. Tutustu aluskatteisiin >

MIKÄ SOLID-RUNKOMATERIAALI?

Kivikomposiittirunkoja on markkinoilla useita erilaisia mutta DomusFlooring Solid-runkoiset vinyylit ja vinyylikorkit poikkeavat edukseen muista erityistiiviillä kivikomposiitilla. Erityistiivis Solid-kivikomposiittirunko on paitsi huomattavasti painavampaa myös taipumattomampaa, kestävämpää sekä elämättömämpää.

Vinyylilankkumme ovat korkeimmassa ja parhaimmassa mahdollisessa A+ -sertifikaatin omaavassa luokassa arvostetun eurooppalaisen sisäilmamittauksen mukaan (French Regulations on VOC emissions).