TAMMIPARKETIT SUORAAN KOTIOVELLESI hinnat alk. 29,95 €/m²

Tammiparketti on oiva valinta kotiin sekä julkisiin tiloihin, sillä se on ajaton ja luonnollisen näköinen parkettilattia. Tammiparketti on vankka ja kestävä lattiamateriaali, joten se säilyy kauniina todella pitkään kovastakin kulutuksesta huolimatta. Laajan mallistomme tammiparketeista löydät kotisi tyyliin ja tunnelmaan sopivan sävyn. Piditpä sitten lämminhenkisestä, luonnollisesta ja eloisasta tammesta tai modernista, tasaisen valkoisesta parkettilattiasta, löydät meiltä juuri sinulle sopivan uuden lattian. Valikoimamme maitokahvin sävyinen Latte sekä vaaleanharmaaseen taittava Kelotammen sävy ovat myös todella kauniita vaihtoehtoja tunnelmalliseen kotiin. Lattiavalinnalla on suuri rooli sisustuksessa, mutta yleisilmeeseen vaikuttavat monet muutkin tekijät. Mikäli kaipaat neuvoja parketin valinnan suhteen, olethan yhteydessä meihin.

Maahantuomamme malliston parketit ovat valmistettu keskieurooppalaisesta, korkealaatuisesta tammesta, joka on sävyltään kauniin vaaleaa ja käyttöominaisuuksiltaan kestävää sekä helppohoitoisia. Jos etsit käsittelemättömän oloista lattiaa, kysy öljyttypintaista tammiparkettia; lattia on tunnelmaltaan todella kodikas ja luonnollinen. Hoitokäsittelyn öljyllä voit hoitaa helposti itse. TUTUSTU VALIKOIMAAMME >

Kuvassa Tammi Halti Nordic 1s lankku parkettilattia

Kuvassa Tammi Rustic 1s lankku parkettilattia

Kuvassa Kelotammi Select 1s lankku parkettilattia

Tammiparkettimme ovat valmistettu kestämään aikaa ja mallistomme sisältääkin niin lakattuja kuin öljyttyjäkin parketteja. Tehdaslakka tai luonnonöljykäsittely suojaa parketin pintaa tehokkaasti. Mikäli pinta on joskus tulevaisuudessa hiomisen tarpeessa, valikoimamme tammiparketit voidaan 3,4 mm:n pintaviilunsa ansiosta hioa ainakin kahteen kertaan. Parketeissamme on patentoitu lukkopontti, joten lattian asennus on nopeaa ja vaivatonta.

Huomaa, että voit tilata mieluisista tammiparketeistamme 2 näytepalaa veloituksetta – näin voit rauhassa vertailla eri vaihtoehtoja oikeassa ympäristössä ja valaistuksessa. Tilaa ilmainen näyte > 

  • parketin kokonaispaksuus 14 mm
  • parkettilaudan leveys 192 mm ja pituus 2200 mm
  • parketin viilupaksuus 3,4 mm, myös lankuissa
  • Kaikissa tammiparketeissa on antibakteerinen pintakäsittely. Antimikrobisten ominaisuuksien vuoksi lakkapinta estää sienten eikä bakteerien kasvua.
  • Tammiparketeissamme on jopa 20 vuoden rakennetakuu
  • Pakkauskoko 2,534 m² = 6 lautaa