3D-SUUNNITTELUPALVELU

Käytössämme on 3D-suunnitteluohjelma, jolla voimme luoda pohjakuvista realistiset, kolmiulotteiset kuvat eri laatoitusvaihtoehdoista kalustettuina kokonaisuuksina. Kuvat näkyvät 3D-muodossa, jolloin tila on tarkasteltavissa eri suunnista käsin. Suunnitelmaa on myös helppo muokata toiveiden mukaisesti.

Voit myös antaa ammattitaitoisen suunnittelijamme tehdä yksilöllisen ehdotuksen ottaen huomioon sinun toivomuksesi, jotka käytte läpi suunnittelupalaverissa. Sen jälkeen näet valmiit kokonaisuudet omista tiloistasi.

3D-suunnittelu on hyödyllisintä silloin, kun suunnitellaan kokonaisuuksia, joissa yhdistellään lattia- ja seinälaatoituksia, kuten esim. märkätiloissa. Käytämme suunnittelussa vain omia tuotteitamme. Suunnittelun tarkoituksena on näyttää, miten eri tavoin tai eri laatoilla laatoitettuna tilan ulkonäkö tai muoto muuttuu. Samoin voidaan nähdä eri laattojen soveltuvuus toisiinsa ja tilaan nähden.

Varaamalla ajan suunnittelijaltamme varmistat ettet joudu odottamaan myymälässämme vuoroasi, jos kaikki suunnittelijamme ovat varattuina. Meille voit kuitenkin tulla myös aikaa varaamatta. Palvelemme kaikki asiakkaamme, niin suuret kuin pienetkin, tulojärjestyksessä ja joskus useampaakin samaan aikaan.

Kylpyhuoneen laatoitus 3D-suunnitelmana

Varaa suunnitteluaika, lähetä pohjakuvat etukäteen sähköpostiimme tai ota ne mukaasi.

Suunnitellaan yhdessä unelmiesi pintamateriaalit kotiisi.