KERAAMISET LAATAT hinnat alk. 5,90 €/m²

Kaakelit tunnetaan myös nimellä keraamiset laatat tai ihan vain seinälaatat. Kaakeleita eli keraamisia laattoja valmistetaan useille erilaisille savityypeille ja yleensä niille ei aseteta kovin korkeita kestävyysvaatimuksia, toisin kuin lattialaatoille, koska seiniin ei kohdistu samanlaista kulutusta. Lattialaatat ovat kuitenkin jatkuvassa rasituksessa niiden päällä kävellessä, toisin kuin seinälaatat. Kosteissa tiloissakaan seinälaatan vedenimulla ei ole suurta merkitystä, koska laatan ei ole tarkoitus suojata rakenteita; sitä varten ovat vedeneristeet. Kosteus haihtuu seinälaatoista, kun ilmanvaihdosta on huolehdittu oikein. Kaikki lattialaatat soveltuvat käytettäviksi myös seinillä, mutta yleensä kaakelit eivät sovellu lattialaatoiksi. Meiltä löydät laatat kaikkiin tiloihin. Klikkaa seinälaatat -sivulle >

Tilaa ilmainen näyte >  Ensimmäiset 2 mallipalaa toimitamme veloituksetta ja siitä seuraavat kustantavat 3,50 €/kpl. (vain varasto-ohjelmaamme kuuluvat laatat, ei kuvalaatat eikä mosaiikit)

Kuvia klikkaamalla näet tuotekuvat suurempina!

Kaakelit - Sarjan luonnolliset sävyt ovat yhdisteltävissä ja voidaan käyttää kaikilla kodin sisäseinäpinnoilla. Kuvassa värit Gris sekä Antracite koossa 20x60 cm.

Kaakelit - Tämä pehmeä kokonaisuus on tehty sävyjen Violet sekä Lilac peruslaatoilla koossa 26x61 cm. Sarjassa Club on myös kauniita kuvalaattoja, boordeja sekä mosaiikkeja.

Kaakelit - Antika Biancon epäsymmetriset reunat tuovat tuulahduksen antiikin Roomasta ja kaunis kiiltävä lasite kimaltelee valon ja varjon vaikutuksesta. Laatan koko on 6x25 cm.

KAAKELIT SISUSTUKSESSA

Kaakelimallistoomme eli seinälaattamallistoomme olemme valinneet hyvin laajasti eri tyylisuuntia edustavia vaihtoehtoja. Valkoiset peruslaatat eri kokoisina ja erilaisilla pinnoilla ovat olleet suosituimpia jo usean vuoden ajan eikä loppua ole näköpiirissä. Valkoisten kaakeleiden suosio todennäköisesti johtuu siitä, että valkoinen on helppo yhdistää melkein mihin tahansa. Toisekseen valkoinen on myös varma valinta, jos kodin myynti tulee joskus ajankohtaiseksi sillä valkoinen on raikas ja monia miellyttävä elementti sisustuksessa. Usein niihin yhdistetään eri tyyppisiä tehostelaattoja, jotka voivat olla eri värisiä, kokoisia tai pintaisia seinälaattoja. Tehostelaattoja käytetään esim. väriraitana seinällä tai kapeilla boordeilla/mosaiikeilla voidaan myös rajata alueita tai hävittää esim. eri kokoisten laattojen saumajakoa. Niillä voidaan myös korostaa tiettyä aluetta tai luoda tausta esim. kalusteille. Tehosteena kuviolaatat ja kaakelit luovat kiinnostavia yksityiskohtia seinille; ne voivat esittää esim. taulua tai isompana pintana ne antavat tapettimaisen pintakuvioinnin seinään. Klikkaa seinälaatat -sivulle >