VINYYLILATTIA hinnat alk. 18,95 €/m²

Suuren suosion saavuttanut vinyylilattia on vinyylilankku muodossaan tullut jäädäkseen suomalaisten koteihin sekä julkisiin tiloihin. Suosio on täysin ansaittua vinyylilankun erinomaisten ja monipuolisten ominaisuuksien johdosta. Vinyylilattia on kestävä, lämmin sekä kopisematon. Oli kyseessä vinyylikorkki tai täysrunkoinen vinyyli, on se kauniin ulkonäkönsä lisäksi käyttö- sekä kesto-ominaisuuksiltaan ensiluokkainen lattiamateriaali. Vinyylilankku tuntuu aina miellyttävän lämpimältä jalan alla eikä se luista tai kopise vinyylipintansa ansiosta.

Vinyylilankkujen kesto luokitellaan, samoin kuin laminaattienkin, käyttöluokituksilla ja omat vinyylilankkumme kuuluvat kaikki vähintään julkisiin tiloihin soveltuviin käyttöluokkiin. Tämä takaa sen, että kaikkien sarjojemme vinyylilankut soveltuvat kovimpaankin kotikulutukseen sekä julkitiloissa käyttötarkoituksen perusteella sarjakohtaisesti.

Tilaa ilmainen näyte >  Ensimmäiset 3 mallipalaa toimitamme veloituksetta ja siitä seuraavat kustantavat 3,50 €/kpl.

Kuvia tai otsikoita klikkaamalla pääset eri tuoteryhmiin!

Vinyylilattia - Osiris täysrunkoiset vinyylilankut sarjasta PowerStep9000

Vinyylilattia - Kalevalan kannelpuu täysrunkoiset vinyylilankut sarjasta PowerStep9000

Vinyylilattia - Kide täysrunkoiset vinyylilankut sarjasta PowerStep9000

Vinyylilattia ei ole enää nykyään muovisen tai vanhanaikasen muovimaton näköinen vaan siinä on samaa ulottuvuuttaa ja tuntumaa kuin aidossa puussa. Kaikki valikoimamme vinyylilattiat ovat helposti asennettavissa näppärän lukkopontin ansiosta, joka mahdollistaa myös paikoittaisen korjaamisen tarpeen vaatiessa. Vinyylilattia on tosin niin kestävä, että korjaustarvetta normaalissa kotikäytössä tuskin esiintyy vuosikausiin.

Vinyylilattiat ovat olleet jo pitkään suosittuja julkitiloissa ja nyt ne ovat tulleet jäädäkseen suomalaisiin koteihin. Valikoimaamme kuuluu laaja kirjo erilaisia kuoseja sekä sävyjä, jotka jakautuvat kahteen eri vinyylilankkuryhmään; vinyylikorkkeihin ja vinyylilankkuihin. Lukkoponttivinyylimme ovat sen lisäksi jaettu viiteen eri sarjaan PowerStep3000, PowerStep6000, PowerStep9000, kalanruotovinyylit sekä laattakuosit, jotta omaan tarpeeseen löytyy mahdollisimman helposti juuri se oikea vinyylilankku.